μεγάλο καλοκαιρινό ωροσκοπιο 2016 Α

evdomadiaies-17-2

μεγάλο καλοκαιρινό ωροσκοπιο 2016 Α

ζωδια κριός
Αυτό το καλοκαίρι – Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο – θα χρειαστεί να ξεπεράσετε προβλήματα ή δυσκολίες που αφορούν ταξίδια ή ανθρώπους που ζουν μακριά σας. Πάντως όποια κι αν είναι τα προβλήματα, θα έχετε τις ευκαιρίες να βρείτε λύσεις και επιτυχείς διεξόδους. Ακόμη κι εκείνοι που θα πρέπει να διανύσετε κάποιες αποστάσεις για να χειριστείτε καθυστερήσεις ή εμπόδια, θα έχετε ευνοϊκή έκβαση με πολύ συναίσθημα.

Διαβαστε το μεγαλο ωροσκοπιο του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Κάποια θέματα που θα αντιμετωπίσετε στον εργασιακό σας τομέα, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και σε αλλαγή πόστου… ή εργοδότη. Αρχίστε ήδη να αναζητάτε νέα εργασία, νέους πελάτες και νέες ευκαιρίες.
Το καλοκαίρι αυτό θα είναι αρκετά ευνοϊκό για εσάς, όσο αφορά τα οικονομικά σας και ιδιαίτερα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Μια αίσθηση σταθερότητας θα επέλθει από ένα άτομο του στενού σας κύκλου – σύζυγο, γονείς ή κάτι ανάλογο. Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε αρκετές αλλαγές ή επισκευές και μέσα στο σπίτι σας.
Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει δυναμική όλη αυτή την περίοδο, με αρκετά απρόβλεπτα ή ασταθή γεγονότα. Μην επιτρέψετε να σας επιβληθεί κανενός είδους χειρισμός, ανειλικρίνεια ή απιστία.

 

ζωδια ταύρος
Το καλοκαίρι σας – Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο – θα είναι αρκετά περίπλοκο και ίσως προβληματικό όσο αφορά τον τομέα των προσωπικών, οικογενειακών αλλά και επαγγελματικών επαφών. Θα σας προκύπτουν συχνά εντάσεις, διαφωνίες, διαμάχες και παρεξηγήσεις. Ενώ θα ήταν καλό να αποφύγετε να επιβάλετε τις δικές σας απόψεις, δεν πρέπει να χάσετε την ανεξαρτησία σας ειδικά όταν θα έχετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Η ελευθερία των κινήσεών σας θα αποδειχθεί καίρια για την εσωτερική σας ισορροπία.
Όσο αφορά τα οικονομικά σας, θα σας προκύψουν κάποιες δυσχέρειες που όμως οι περισσότερες θα σχετίζονται με χρήματα που αναμένετε να εισπράξετε ή να αποδώσετε. Σε αυτό τον τομέα θα έχετε καλή συνεργασία με Κριούς, Τοξότες ή Λέοντες. Αυτό το καλοκαίρι θα κληθείτε να χειριστείτε υποχρεώσεις για ακίνητα από κληρονομιές, με πωλήσεις ή οικονομικές τους εκκρεμότητες. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους χειρισμούς σας, ώστε να μην σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες.
Όσο αφορά τα προσωπικά σας, σας αναμένουν πολλές νέες γνωριμίες, επαφές, συναντήσεις και κοινές δραστηριότητες, κυρίως με αντρικές φιγούρες. Μάλιστα θα αναπτύξετε μια σημαντική σχέση με άντρα στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια δίδυμοι
Πολλές είναι οι εκπλήξεις που σας αναμένουν το τρίμηνο αυτού του καλοκαιριού, και θα σας δοθεί η απαραίτητη ώθηση για νέες ελπίδες και νέες προσδοκίες για το μέλλον σας. Μάλιστα θα ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα συνεργασία με άτομα στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων και η τύχη θα είναι με το μέρος σας στην υλοποίηση ενός στόχου σας.
Αν είστε γονείς, θα σας αγχώσει ένα θέμα που θα αντιμετωπίσει ένα παιδί σας, χωρίς όμως να είναι κάτι πολύ σοβαρό. Θα χρειαστεί όμως φαρμακευτική αγωγή και ίσως κάποιες αλλαγές στη διατροφή ή του τρόπου ζωής του. Επίσης αλλαγές ή νέα ξεκινήματα θα γίνουν σε σχέση με μια κόρη, εγγονή ή άλλη νεαρή κοπέλα γεννημένη στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Σημαντικές ειδήσεις, προτάσεις ή συμφωνίες θα σας προκύψουν και θα έχουν σχέση με μια γυναικεία φιγούρα του οικογενειακού ή του επαγγελματικού σας κύκλου. Σπουδαία νέα και πληροφορίες θα φτάσουν σε εσάς, από επαφές που έχετε με γυναίκες που ίσως να ζουν αρκετά μακριά.

Διαβαστε το μεγαλο ωροσκοπιο του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια καρκίνος
Το τρίμηνο του φετινού καλοκαιριού θα σας προκύψουν δεσμεύσεις ή προσδοκίες που θα σχετίζονται με έναν άντρα άνω των 35 ετών. Μπορεί να είναι ένας συγγενής, ένας φίλος ή ένας συνεργάτης, γεννημένος στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.
Οι άντρες Καρκίνοι θα περάσετε μια δυσχερή περίοδο για κάποια θέματα που ξέρετε ήδη ότι υφίστανται, άρα δεν θα αποτελέσει έκπληξη η εξέλιξή τους. Δεν αποκλείεται να σκεφτείτε ή να συζητήσετε το μέλλον κάποιων ακινήτων που αποκτήσατε ή θα αποκτήσετε μέσω νομικών διαδικασιών ή κληρονομιάς. Επίσης ενδέχεται να κάνετε συζητήσεις ή να δράσετε σχετικά με αλλαγές στην τωρινή κατοικία σας.
Ένας χωρισμός στο οικογενειακό περιβάλλον θα είναι για καλό, όποιος κι αν είναι ο λόγος. Θα υπάρξει ολοκλήρωση μιας δυσχέρειας και μια περίπλοκη περίοδος μέσα στον γάμο ή τις οικογενειακές σας σχέσεις.
Να είστε έτοιμοι και ανοικτοί για κάθε ενδιαφέρουσα, χρήσιμη αλλά και επιθυμητή πληροφορία και πρόταση που θα φτάσει σε εσάς. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι η αμφιβολία ή η δυσπιστία είναι αυτή που μπορεί να βλάψει κάτι που αποτελεί καλή ευκαιρία για εσάς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Αυτό το καλοκαίρι θα αποδειχθεί σημαντική περίοδος στα επαγγελματικά σας, ειδικά για τις γυναίκες εκπροσώπους των Λεόντων. Όλοι όμως, με την προστασία ή τη συνεργασία μιας γυναικείας φιγούρας, θα ωφεληθείτε σε ενδιαφέρουσες εξελίξεις και προόδους. Η καλοκαιρινή περίοδος θα είναι επίσης ιδιαίτερα θετική για κάθε είδους επαγγελματικής ή εκπαιδευτικής αξιοποίησης.
Προβλήματα μέσα στο σπίτι ή για το σπίτι, ενδέχεται να επιφέρουν σοβαρή ρήξη σε συνεργασίες ή στις οικογενειακές σχέσεις.
Θα εμπλακείτε σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάποια άτομα του φιλικού ή του συγγενικού σας περιβάλλοντος και αφορά ένα παιδί. Επίσης κι εσείς οι ίδιοι θα έχετε δυσκολίες με τα παιδιά ή τα εγγόνια σας. Είναι πιθανό να έχουν να χειριστούν ένα πρόβλημα και να στραφούν σε εσάς για βοήθεια ή συμβουλές.
Η προσωπική σας ζωή θα περάσει μια δοκιμασία, όμως η αιτία δεν θα είναι μόνο συναισθηματική.
Συγκρούσεις ή εντάσεις ενδέχεται να παρουσιαστούν σε σχέση με ένα ταξίδι ή άτομα που διαμένουν μακριά σας. Θα σας είναι δύσκολο να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ξεστομίσετε πολλά άσχημα λόγια και προσβολές. Το αν είναι λογικό να αντιδράσετε με τέτοιο τρόπο, είναι κάτι που θα το αποφασίσετε εσείς…

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια παρθένος
Το τρίμηνο του φετινού καλοκαιριού σας επιφυλάσσει εκπλήξεις, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αλλάξουν άρδην τα όποια αρχικά σας σχέδια! Όσο αφορά τις προσεχείς σημαντικές αποφάσεις σας, θα υπάρξουν αλλαγές ή ανακατατάξεις.
Η περίοδος αυτή θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετική στην ολοκλήρωση δικαστικών ή νομικών υποθέσεων.
Τα παιδιά ή τα νεαρά άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα είναι πηγές χαράς και θα δώσουν αφορμές για πολλές συναθροίσεις. Όλοι οι νεότεροι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, θα θυμούνται για πάντα αυτό το καλοκαίρι ως μια πολυαναμενόμενη επιτυχία ή ολοκλήρωση.
Τα οικονομικά σας θα είναι κάπως ασταθή αυτή την εποχή, εξαιτίας κάποιων σημαντικών αλλαγών που θα προκύψουν ή επενδύσεων που θα χρειαστεί να γίνουν. Θα ήταν συνετό να οργανώσετε εκ των προτέρων τα οικονομικά σας σχέδια, για να αποφύγετε τις επερχόμενες δυσκολίες. Παράλληλα να φανείτε πολύ προσεκτικοί όσο αφορά τα χρήματά σας, με άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Θετική επιρροή προς εσάς για την απόκτηση χρημάτων ή για αισιόδοξες οικονομικές συνεργασίες θα αποτελέσουν άτομα στο ζώδιο του Ταύρου, του Ζυγού ή του Αιγόκερω.

Διαβαστε το μεγαλο ωροσκοπιο του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις