μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο ’16 Α

rantevoy-symperifora-antrwn

μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο ’16 Α

ζωδια κριός
Το φετινό φθινόπωρο οι προσδοκίες σας δεν θα είναι ρεαλιστικές, όσο αφορά την πραγμάτωση των ονείρων και των επιθυμιών σας.
Θα σας προκύψει μια διένεξη που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, είτε θα σας προκαλέσει να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές. Λίγο δυσχερείς θα γίνουν οι σχέσεις, μέσα σε γάμο ή σχέση που υπάρχει ουσιαστική διαφορά ηλικίας.

Ένα κίβδηλο άτομο του φιλικού σας κύκλου θα σας πληγώσει βαθιά, παρόλο που γνωρίζετε πολύ καλά το ποιόν του. Λύπη ή ανησυχία όμως θα έχετε και για μια γυναίκα του στενού οικογενειακού σας κύκλου, ενώ από έναν νεαρό άντρα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα επωμιστείτε δεσμεύσεις ή γεγονότα.

Κάτι σημαντικό θα σας προκύψει, σχετικά με ένα άτομο γεννημένο στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.
Ένα παιχνίδι που άρχισε ένα φιλικό σας άτομο, θα έχει εξελίξεις. Δεν θα είστε άμεσα αναμεμιγμένοι σε αυτό, αλλά θα δώσετε κάποιες καλές συμβουλές που δεν θα εισακουστούν.
Η εποχή δεν είναι αίσια όσο αφορά νομικές διεκδικήσεις.

zodia-taro-45

 

ζωδια ταύρος
Το φθινόπωρο θα φέρει σε εσάς εκπλήξεις, που θα αφορούν ένα μωρό ή ένα παιδί. Δεν αποκλείεται να αφορούν μια εγκυμοσύνη ή αναπάντεχα νέα για μια γέννηση. Αν έχετε παιδί που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού, να αναμένετε σημαντικά γεγονότα.
Η υγεία ενός αγαπημένου σας ατόμου θα σας απασχολήσει αυτή την περίοδο, και ίσως χρειαστεί για λίγο να φροντίσετε το εν λόγω άτομο. Τη φροντίδα σας θα χρειαστεί και ένας συγγενής σας ή σύζυγος, που ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Αυτή την περίοδο θα ανακαλύψετε ότι μια απώλεια του παρελθόντος δεν ήταν καθόλου τυχαία. Θα αφορά ένα άτομο που δεν είχατε τότε στενές σχέσεις, ωστόσο τώρα θα σας δοθεί μια ευκαιρία της τύχης σε σχέση με αυτό που τότε θεωρήσατε απώλεια…
Δεν αποκλείεται κάποιοι Ταύροι να μετακομίσουν αυτή την εποχή, σε άλλη πόλη ή και σε άλλη χώρα. Αρχίστε από τώρα τις προετοιμασίες και τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού, που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του χρόνου για τις γιορτές των Χριστουγέννων ή κάποια άλλη αιτία.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Το φετινό φθινόπωρο σας αναμένει πολλή δουλειά, με αρκετές επαγγελματικές συζητήσεις και προσφορές που θα έρθουν από έναν άντρα. Θα υπάρξει μια σημαντική εξέλιξη σε θέματα εκπαίδευσης, καριέρας ή εργασίας, για έναν άντρα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Σε αρραβώνα ή γάμο θα προχωρήσει ένα άτομο του επαγγελματικού σας κύκλου.
Μια ευχάριστη έκπληξη θα προκύψει στο σπίτι σας, από ένα άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων. Όσο αφορά το σπίτι, ίσως προβείτε σε κάποιες αγορές που θα σχετίζονται με επισκευές ή μετακόμιση.

Αυτή την περίοδο θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες ή άγχος, που θα απορρέουν από μια σημαντική λανθασμένη απόφασή σας… Όσο η χρονιά προχωρά προς το τέλος της, θα γίνεστε ανυπόμονοι και θα θέλετε πιο απτά αποτελέσματα στη ζωή σας.
Πάντως το φθινόπωρο επιφυλάσσει για εσάς κάποιες οικονομικές επιτυχίες, την είσπραξη χρημάτων που δεν περιμένατε, είτε τη θετική έκβαση μιας οικονομικής σας εκκρεμότητας.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-oroskopio-11

 

μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο ’16

ζωδια καρκίνος
Χαρά θα σας φέρει αυτό το φθινόπωρο, κυρίως για κάποια χρήματα που θα λάβετε εκ μέρους μιας γυναίκας του στενού οικογενειακού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Επιτυχίες στα επαγγελματικά τους σχέδια να αναμένουν οι γυναίκες Καρκίνοι. Ωστόσο οι εξελίξεις θα προκύπτουν κάπως μυστηριωδώς, αντί ως αποτέλεσμα δικών σας κινήσεων ή πιέσεων…

Αυτή την περίοδο θα διευθετήσετε κάποια σημαντικά έγγραφα, για τα οποία έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες ή επιπλοκές. Αυτό θα σχετίζεται με την οριστική επίλυση ενός προβλήματος.
Δεν αποκλείεται να ακούσετε για μια κλοπή ή ατύχημα σε ένα φιλικό ή γειτονικό σας σπίτι. Θα υπάρξουν γενικότερα κάποιες ειδήσεις για προβλήματα σε τοπικό επίπεδο, που θα απασχολούν και εσάς.
Το φθινόπωρο θα σας φέρει έναν ξαφνικό έρωτα, με ένα άτομο που δεν είχατε φανταστεί! Δεν αποκλείεται να αναβάλετε ή να απουσιάσετε τώρα από μια συνάθροιση, για προσωπικούς – ίσως ερωτικούς – λόγους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Αυτό το φθινόπωρο θα στιγματιστεί από τα επαγγελματικά σας θέματα. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, θα ξεσπάσουν ξαφνικά. Δυστυχώς θα επακολουθήσει συναισθηματική ένταση – ίσως και λύπη ή απογοήτευση – εξαιτίας της αναχώρησης ή μετοίκισης των εν λόγω ατόμων, της απώλειας πελατών, της λήξης ενός συμβολαίου. Καινούργια άτομα θα ενταχθούν στον επαγγελματικό σας χώρο ή τις επιχειρηματικές σας επαφές.
Σημαντικό ρόλο στη ζωή σας το φθινόπωρο, θα παίξει ένας άντρας που θα ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη. Η σχέση σας μαζί του θα είναι οικογενειακή, προσωπική, επαγγελματική ή ενός γενικότερου κοινωνικού-πολιτικού πλαισίου.

Αυτή την περίοδο θα είναι καλό να αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα είτε να κάνετε σχέδια για αγορές ή επενδύσεις, με χρήματα που αναμένετε ή σας έχουν υποσχεθεί. Αυτή η εισροή θα μειωθεί σταδιακά. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε την αποκλειστική δική σας ευθύνη για προβλήματα που αφορούν τα οικονομικά σας.
Αποφύγετε τις αχρείαστες συζητήσεις με γείτονες, που θα δείξουν ανάρμοστη περιέργεια για τα προσωπικά ή οικιακά σας θέματα.
Οι ανύπαντροι Λέοντες να αναμένουν έναν νέο έρωτα ή ερωτική σχέση.

zodia-zvdia-75

μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο ’16

ζωδια παρθένος
Αυτό το φθινόπωρο θα σας απασχολήσουν κυρίως προβλήματα και δεσμεύσεις σε σχέση με το νοικοκυριό ή το ακίνητό σας. Θα σας ανησυχήσει προσωρινά ένα θέμα, που θα πρέπει να επιλύσετε με ένα άτομο γεννημένο στο ζώδιο του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων. Θα είναι καλό να αποφύγετε τώρα να παραχωρήσετε τη χρήση προσωπικών σας αντικειμένων ή ακινήτων από άλλους, εκτός αν δεν σας ενδιαφέρουν.
Αυτή την περίοδο θα μάθετε κάποιες ανέλπιστες ειδήσεις για ένα γεγονός που θα εξελιχθεί ταχύτατα, χωρίς να έχετε καμία επιρροή στην επίλυσή του.

Όσοι έχετε δικαστικές εκκρεμότητες, θα σκεφτείτε την απομάκρυνση ή τον περιορισμό ενός άντρα για ένα χρονικό διάστημα…
Ενδέχεται να χάσετε κάποια χρήματα ή να ξοδέψετε ένα ποσό, για κάτι που θα είναι άχρηστο ή κακής ποιότητας.
Τώρα θα απορρίψετε ένα σχέδιο που αφορούσε μια αλλαγή στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Θα συνειδητοποιήσετε ότι η εποχή δεν είναι κατάλληλη για αυτό το βήμα.
Ένα ανέλπιστο δώρο που θα λάβετε, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα εξαιτίας της συναισθηματικής του αξίας.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-zvdia-taro-00