Μεγαλο Ωροσκοπιο Διας στον Σκορπιο Α

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Ωροσκοπιο  Δίας στον Σκορπιό, 10 Οκτωβρίου

Η μετάβαση του Δία στον Σκορπιό είναι το πλέον σπουδαίο και πολυαναμενόμενο αστρολογικό φαινόμενο, μετά τη μεγαλειώδη Ηλιακή Έκλειψη του Αυγούστου.

Ο Δίας αποτελεί κάτι σαν μεγεθυντικό φακό σε ό,τι αγγίζει, αίσθηση που γίνεται άμεσα αντιληπτή όπου περνά! Ο Σκορπιός από την πλευρά του, είναι ένα ζώδιο που έχει τη δυναμική να αναταράζει το είναι σας, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να νιώσετε ζωντανοί!

zodia-taro-45

 

Οι άνθρωποι και τα γεγονότα θα αγγίξουν ευαίσθητες χορδές, που θα σας κάνουν να τεντωθείτε και να δώσετε σημασία. Πρόκειται για μια περίοδο μεταμόρφωσης, ζουμερή και με σθένος. Επιστρατεύστε τη διαίσθησή σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας. Να είστε έτοιμοι για καθετί σέξι, σκοτεινό, απαγορευμένο και ακραίο που θα βγει στο προσκήνιο.

Ο Δίας στον Σκορπιό ανορθώνει τη λίμπιντο και την πείνα σας για ισχύ, χρήματα και επικράτηση επί των άλλων. Αναδύει την πιο σκοτεινή πλευρά του ανθρώπου, τα μυστικά του, τα σκάνδαλα και τις ιδιομορφίες του. Αρχή του: όλα ή τίποτα!

Αρχίζει μια εποχή άνθησης, μάθησης και ωρίμανσης, μέσα από κρίσεις και εντάσεις. Ο Δίας ήταν ξανά στον Σκορπιό από τον Οκτώβριο του 2005 μέχρι τον Νοέμβριο του 2006, όπως και από τον Νοέμβριο του 1993 μέχρι τον Δεκέμβριο του 1994. Σκεφτείτε τις μνήμες που σας κεντρίζουν αυτά τα χρονικά διαστήματα…

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Σε αυτό τον κύκλο του, ο ολύμπιος ηγέτης μπαίνει στο όγδοο ζώδιο στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του 2018. Στη διάρκεια της διαμονής του θα σχηματίσει κάποιες αρμονικές όψεις για την ανθρώπινη ιδιοσυγκρασία, όπως τρίγωνα με τον Ποσειδώνα (τον Δεκέμβριο του 2017, τον Απρίλιο και τον Αύγουστο του 2018), και εξάγωνα με τον Πλούτωνα (τον Ιανουάριο, τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο του 2018). Με τόση ορμή και αισιοδοξία, το πιο πιθανό είναι να μην υπάρξει κανείς που να πατήσει το φρένο. Είναι πραγματικά μια ενθουσιώδης διαδρομή αυτή που ξεκινά!

Αν έχετε γεννηθεί με τον Δία στον Σκορπιό στον προσωπικό σας χάρτη, ετοιμαστείτε για μια εξαιρετική χρονιά! Η επιστροφή του Δία – που συντελείται κάθε 12 χρόνια – αφορά τις πιο τυχερές περιόδους της ζωής σας.

Άραγε σε ποιον τομέα θα στήσει γιορτή το κάθε ζώδιο μέσα σε αυτό τον χρόνο; Πότε θα βρεθείτε σε καινούργια μέρη με καινούργια πρόσωπα; Ποιες πόρτες θα σας ανοίξει σε οικονομικά οφέλη, πώς θα σας βοηθήσει να βρείτε την ουσία και τις ευκαιρίες ώστε να αξιοποιήσετε τη γενικότερη ώθηση που θα πλανάται στην ατμόσφαιρα; Μελετήστε την επιρροή του Δία στον Σκορπιό για το κάθε ζώδιο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Κριός

Ετοιμαστείτε για τη μεταμόρφωση της ζωής σας! Αυτή δεν θα συντελεστεί χωρίς κάποιες προκλήσεις – ειδικά αν κληθείτε να αντιμετωπίσετε άβολες αλήθειες για τον εαυτό σας και τους άλλους, που δεν τολμήσατε ποτέ να κοιτάξετε ή δεν ξέρατε καν ότι υπήρχαν. Ωστόσο, θα βγείτε πλουσιότεροι από αυτή την εμπειρία, σε μεταφορικό και ρεαλιστικό επίπεδο!

Είναι γεγονός ότι με τον Δία στον Σκορπιό θα νιώσετε σαν να τίθεστε υπό λεπτομερή εξέταση σε τομείς που δεν θα θέλατε, αλλά θα σας ευνοήσει οικονομικά. Είναι η ιδανική στιγμή να αυξήσετε τους πόρους σας, να προβείτε σε δανειοδοτήσεις ή δωρεές, να έχετε αμερόληπτη αντιμετώπιση στο εργασιακό ή το οικιακό περιβάλλον. Η δύναμή σας θα είναι ανεξέλεγκτη, από εσάς εξαρτάται η αξιοποίησή της!

Ταύρος

Σας προσεγγίζουν γνωριμίες που θα σας αλλάξουν τη ζωή! Ο γάμος και η συνύπαρξη θα αποκτήσουν εντελώς νέα σημασία για εσάς, καθώς θα βιώσετε εμπειρίες που δεν φανταζόσασταν καν. Φίλοι, παράγοντες, μέντορες και συνεργάτες θα σας κάνουν προνομιούχες προτάσεις, που θα σας βγάλουν από τα στεγανά σας και θα σας δείξουν έναν εντελώς καινούργιο κόσμο.

Ανοιχτείτε, οι άλλοι θα είναι η τύχη σας! Αλλά πρέπει να αφήσετε την άνεσή σας και να τους συναντήσετε στη μέση της διαδρομής. Να ξέρετε ότι θα είστε εξαιρετικά δημοφιλείς και ό,τι αφορά κοινό θα έχει σημασία και θα αποτελέσει την πηγή της ωρίμανσης και της ευτυχίας σας!

Δίδυμοι

Οι επαγγελματικές ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σας! Επιτέλους είχατε τη χαρά να ασχοληθείτε με αυτό που λαχταρά η ψυχή σας, έτσι αυτή η στιγμή της νέας σας έναρξης είναι ιδανική. Σίγουρα πρέπει να τελειοποιήσετε τα προσόντα ή τα προϊόντα σας και να φροντίσετε την κάθε λεπτομέρεια. Θα είστε απίστευτα παραγωγικοί, θα απολαμβάνετε την επαγγελματική σας ζωή και μπορείτε να πετύχετε ηράκλειους άθλους μέσα στους επόμενους 13 μήνες!

Ο Δίας στον Σκορπιό έχει επίσης τη δυναμική να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, να αλλάξετε τη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας προς το καλύτερο και να βελτιώσετε γρήγορα την υγεία σας. Ο Σκορπιός θα χειριστεί τη μεταμόρφωσή σας και ο Δίας δεν δέχεται ημίμετρα… Η δύναμη να επουλώσετε το σώμα σας είναι στα χέρια σας!

Καρκίνος

Αφήστε την καρδιά σας να πάρει τις αποφάσεις! Είστε πραγματικά ευνοημένοι τώρα, γιατί ο Δίας στον Σκορπιό εγκαθίσταται στον τομέα της γνήσιας αγάπης και της προσωπικής ολοκλήρωσης για εσάς! Για αδέσμευτους και δεσμευμένους, ο έρωτας θα είναι το επίκεντρο της χαράς σας τους επόμενους 13 μήνες. Απαλλαγείτε από κάθε αμφιβολία και κυνηγήστε αυτό που λαχταρά η καρδιά σας. Αυτό θα φέρει στη ζωή σας ευτυχία, ρομάντζο και οικονομική ανταμοιβή!

Με τον Δία στον Σκορπιό, καλείστε να εστιάσετε στη δημιουργικότητά σας και σε ό,τι σας δίνει χαρά. Εκφραστείτε, κυνηγήστε κάθε ενασχόληση ή θεωρητικό εγχείρημα που λαχταράτε. Να είστε βέβαιοι ότι θα το λατρέψετε. Επίσης, είναι η ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε παιδί. Μιλήστε στο ιδιαίτερο άτομο που σας ενδιαφέρει και αλλάξτε τη ζωή σας. Το ένστικτό σας ξέρει τον δρόμο!

zwdia

Λέων

Το άδυτό σας! Αυτό αναδύει ο Δίας στον Σκορπιό για εσάς. Μπορεί να έχετε μια φυσική εξωστρέφεια ως ιδιοσυγκρασία – όμως τον πραγματικό πλούτο θα τον βρείτε τώρα με την στροφή στον εσώτερο εαυτό σας, στην προσωπική σας ζωή, στη συναισθηματική σας ευημερία, στο σπίτι και την οικογένεια. Εκεί θα ανακαλύψετε πραγματικούς θησαυρούς! Μπορείτε να κάνετε ανέλπιστα άλματα εξομαλύνοντας τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειάς σας, βγαίνοντας από τα συναισθηματικά σας εμπόδια και βελτιώνοντας το περιβάλλον του σπιτιού σας.

Ό,τι αφορά τα ακίνητά σας, μετακομίσεις ή ανακαινίσεις στο χώρο σας θα αποδειχθούν παράγοντες τύχης και κέρδους για εσάς, όπως και το να εργάζεστε από το σπίτι. Αν αναζητάτε την αληθινή αγάπη, θα σας ευνοήσει πολύ να επισκεφθείτε τα μέρη που μεγαλώσατε ή ακόμη και μέρη που έχουν σχέση με την καταγωγή σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-zodia-tarw