Μεγαλο Ωροσκοπιο Διας στον Σκορπιο Β

zwdia-erwtikes-7-8-14

Ωροσκοπιο  Δίας στον Σκορπιό, 10 Οκτωβρίου

Παρθένος

Να προσέχετε τι σκέφτεστε, γιατί οι σκέψεις σας θα αποδειχθούν τώρα μαγνήτες! Θα είναι απτές και θα έλξουν στο μέρος σας όσα και όσους είναι στο επίκεντρό σας. Ο Δίας στον Σκορπιό είναι μια εξαιρετική μετάβαση για το αναλυτικό μυαλό σας. Θα διαπρέψετε σε κάθε είδους δημόσια προβολή, στη γραφή, τη διδασκαλία, τη μελέτη και τις εξετάσεις. Είναι ιδανική περίοδος για να γράψετε ένα βιβλίο, να στήσετε τη δική σας ιστοσελίδα και να φέρετε προς το μέρος σας περισσότερη επαγγελματική πρόοδο.

zodia-taro-45

Οι επαφές σας με τον υπόλοιπο κόσμο θα έχουν πολύ περισσότερη ένταση με τον Δία στον Σκορπιό, αν και παράλληλα θα είναι πιο ουσιαστικές και προσοδοφόρες. Αν το αντικείμενο εργασίας σας σχετίζεται με τα ΜΜΕ ή την επικοινωνία με κόσμο γενικότερα, ετοιμαστείτε να μαγέψετε το κοινό σας!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Ζυγός

Το χρήμα κάνει τον κόσμο να γυρίζει! Μπορεί η αγάπη και η συνύπαρξη να είναι πάντα προτεραιότητά σας, ωστόσο ανήκετε στο ζώδιο που αγαπά τα πιο εκλεπτυσμένα πράγματα στη ζωή. Γι’ αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα η μετάβαση του Δία στον Σκορπιό, που θα γεμίσει το ταμείο σας!

Η ζωή σας έχει αποκτήσει περισσότερα επίπεδα μέσα στον τελευταίο χρόνο, άρα έχει φτάσει η στιγμή να αρχίσετε να εισπράττετε. Η εποχή είναι ιδανική για να οικοδομήσετε καλύτερα την ευημερία σας, να εξελίξετε τα ταλέντα σας και να ανορθώσετε την αγάπη στον εαυτό σας και την αυτοπεποίθησή σας. Αν αποζητάτε ένα άτομο ή μια επένδυση για τη ζωή σας, το ένστικτό σας έχει τη δυναμική να σας το φέρει με πολλά κέρδη!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να ξεπροβάλετε στη σκηνή! Είστε άτομα με αποστολή και τώρα ο ατομικός σας μαγνητισμός θα εκτοξευτεί. Κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί. Η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας σηματοδοτεί την έναρξη της πιο τυχερής περιόδου της ζωής σας – κάτι που συντελείται μόνο κάθε 12 χρόνια! Ό,τι αγγίξετε τώρα, θα μεγεθύνεται. Εστιάστε στην πίστη σας και διεκδικήστε τα όνειρά σας!

Δεν έχει σημασία αν το ζητούμενό σας είναι η αγάπη, το χρήμα, η δόξα, τα ανώτερα νοήματα ή η ικανοποίηση. Αυτή είναι η δική σας στιγμή, που σε μελλοντικά χρόνια θα κοιτάτε πίσω και θα βλέπετε ότι ήταν η έναρξη της καινούργιας σας ζωής. Και μπορείτε να αρχίσετε να της δίνετε σχήμα και μορφή, εδώ και τώρα!

Τοξότης

Η ανωνυμία είναι η τύχη σας! Αρχίζει μια προπαρασκευαστική περίοδος για εσάς, αγαπητοί: ο Κρόνος θα φύγει επιτέλους από το ζώδιό σας τον Δεκέμβριο ενώ ο Δίας θα σας επισκεφθεί το επόμενο έτος, φέρνοντας ως δώρο μια από τις πιο τυχερές περιόδους της ζωής σας εδώ και πολλά χρόνια. Το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να κάνετε αυτή την μετάβαση.

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και μόνο, καθαρίστε τα χέρια σας από το παρελθόν, απαλλαχθείτε από ό,τι δεν λειτουργεί πλέον, επουλώστε κάθε σωματικό πόνο, ασχοληθείτε με την ψυχή σας, δουλέψτε παρασκηνιακά το βιβλίο σας ή την έρευνά σας ή το όποιο δημιουργικό εγχείρημά σας. Τέτοια εποχή την επόμενη χρονιά θα είστε έτοιμοι για την μεγάλη αποκάλυψη! Η διαίσθησή σας είναι πιο οξυμένη από ποτέ, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη!

zwdia-fotia

Αιγόκερως

Είναι εξαιρετικά ποικιλόχρωμος ο κύκλος των φίλων σας! Μήπως θεωρείτε ότι δεν είναι; Θα διαπιστώσετε το αντίθετο, όταν ο Δίας στον Σκορπιό θα ολοκληρώσει το έργο του σε εσάς! Η δημοφιλία σας πρόκειται να εκτοξευτεί από τώρα και στο εξής, ανορθώνοντας το κύρος σας και συστήνοντάς σας σε άτομα από κάθε βαθμίδα της ζωής, που όλα τα έχουν και κάτι θαυμάσιο να σας διδάξουν.

Η φιλία θα αποδειχθεί η δική σας τύχη, είτε από ομάδες που θα ενταχθείτε είτε από κοινωνικά δίκτυα ή εθελοντικές υπηρεσίες που θα προσφέρετε. Θα αποκτήσετε σημαντικούς συμμάχους, που θα καταστήσουν εφικτό κάθε φιλόδοξο όνειρό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αφήστε τον φιλικό σας κύκλο να αναλάβει τις συστάσεις… Θα αγαπήσετε πολύ μέσα στους επόμενους 13 μήνες!

Υδροχόος

Ετοιμαστείτε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας! Η μετάβαση του Δία στον Σκορπιό θα ενεργοποιήσει τον τομέα της φήμης και των επιτευγμάτων σας, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί και προκλητικό κάποιες στιγμές. Έχετε την ανάγκη να σπάσετε τα ταμπού, τα εξερευνήσετε κάθε σκοτεινό μυστικό και να σπάσετε τους γυάλινους κλοιούς που σας έχουν περιορίσει ως τώρα στην επαγγελματική αρένα.

Η επιτυχία είναι δεδομένη για εσάς, γιατί θα έχετε τον Δία στο πλευρό σας! Θα επεκταθείτε, τόσο σε οικονομικό όσο και σε επίπεδο κύρους, διεκδικώντας με πάθος τους επαγγελματικούς σας στόχους μέσα στους επόμενους 13 μήνες. Όχι μόνο θα εντυπωσιάσετε κάποιους υψηλά ιστάμενους, κάποιους από αυτούς θα τους εκτοπίσετε κιόλας… Η φήμη που θα οικοδομήσετε τώρα, θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ιχθύες

Γεια σου, κόσμε! Η μετάβαση του Δία στον Σκορπιό θα σας γεμίσει με δίψα για περιπέτεια, θέλετε να ταξιδέψετε και να τα δείτε όλα, θέλετε να σπουδάσετε ή να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας για να διευρύνετε το μυαλό σας. Αυτή θα είναι μια περίοδος με πολλή τύχη, καθώς ο Σκορπιός είναι ένα συμβατό ζώδιο προς εσάς. Θα νιώθετε πολύ πιο ευτυχείς και ανέμελοι απ’ όσο συνήθως!

Να ξέρετε ότι η τύχη θα σας συνοδεύει και σε ό,τι αφορά νομικά ή δικαστικά θέματα, τη μάθηση και τους μέντορές σας, τις εκδόσεις, τις εισαγωγές και τις εξαγωγές, τα ταξίδια, τη μελέτη της αγοράς και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι η ιδανική περίοδος να εκδώσετε ένα βιβλίο σας ή να αρχίσετε μια εκστρατεία που θα σαρώσει όλο τον κόσμο!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66