Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνος 05/10 Α

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Ωροσκοπιο Πανσέληνος στον Κριό

Πάντα οι Πανσέληνοι σχετίζονται με τις εκ διαμέτρου αντιθέσεις σε κάποιον τομέα της ζωής του καθενός. Αυτό συμβαίνει γιατί η Σελήνη βρίσκεται σε ακριβή αντίθεση με τον Ήλιο στην πλήρη γέμισή της.

Η πύρινη Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ψύχραιμο Ήλιο από τον Ζυγό, κάτι που θα αποτελέσει δοκιμή των ενεργειακών ορίων ακόμη και των πιο δομημένων και ισορροπημένων!

zodia-taro-45

 

Στο προσκήνιο θα βρεθούν διλλήματα όπως ο Ανταγωνισμός έναντι της Συνεργασίας, ο Πόλεμος έναντι της Ειρήνης, Ατομικότητα έναντι της Συνύπαρξης, Παρορμητισμός έναντι της Αναποφασιστικότητας. Η μαγεία επιτυγχάνεται όταν αναμειγνύονται οι ανώτερες ενέργειες που έχουν να προσφέρουν τα φωτεινά στοιχεία του σύμπαντος (ο Ήλιος και η Σελήνη), αποκαλύπτοντας τις πιο θετικές αλλαγές που μπορούν να γίνουν στον καθένα ατομικά αλλά και στο περιβάλλον του.

Ο Άρης και η Αφροδίτη κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη διάρκεια αυτής της ήδη φλογερής Πανσελήνου, προσδεμένοι σε μια ακριβή συνεύρεση! Θα είναι έντονη η έμφαση που θα δοθεί στις σχέσεις και την επικοινωνία, αν και όχι τόσο στον τομέα της φλόγας τους όσο στον τομέα των κοινών αξιών και των αμοιβαίων στόχων.

Αυτοί οι κοσμικοί εραστές γίνονται συνεργάτες στην ακεραιότητα, καθώς διανύουν την ενάρετη Παρθένο. Τα πάθη θα είναι έντονα με την ανάδυση της Πανσελήνου στον Κριό, όμως θα διέπονται από μια χροιά αγνού αυθορμητισμού. Θα επικρατήσει η ευτυχία στην απόλαυση της στιγμής, ενόσω επιτρέψετε στην ευγένεια και την αφοσίωση να κλέψει την παράσταση!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Θα νιώσετε τη φωτιά στα σωθικά σας, καθώς ο πολεμιστής μέσα σας θα θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου! Τα άστρα σας προειδοποιούν να μην αναμένετε μόνο αγάπες και λουλούδια – παρά την ύπαρξη του Άρη και της Αφροδίτης να ερωτοτροπούν στην εικόνα. Καλείστε να επιλέξετε με σύνεση τις μάχες σας, χωρίς να έχει σημασία αν υπερασπίζεστε τον εαυτό σας ή έναν ανώτερο σκοπό.

Επιστρατεύστε το ένστικτό σας για να αποκλείσετε τον θυμό, ώστε να εντοπίσετε τη στιγμή που θα είναι καλό να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις. Μην σπαταλήσετε το πάθος σε επιπόλαια θέματα, όταν μπορείτε να διοχετεύσετε όλη αυτή την ατρόμητη δύναμη στην αναζήτηση της ισότητας, της δικαιοσύνης, της ελευθερίας και της ηρεμίας – για τους άλλους και τον εαυτό σας.

Μια γνήσια προσωπική επανάσταση μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη για δυναμικές αλλαγές στον κόσμο. Η Πανσέληνος στον Κριό θα σας ωθήσει να κόψετε τους δεσμούς με το παλιό, ώστε να ανοίξετε χώρο για το καινούργιο. Είναι η στιγμή να δώσετε τη μάχη σας για αυτά που πραγματικά θέλετε! Τα ουσιαστικά δώρα που προσφέρει αυτή η Πανσέληνος είναι το θάρρος, η δημιουργικότητα, η ζωτικότητα και το πάθος. Αξιοποιήστε τα – και ενισχύστε τα με αιματόπετρα, κόκκινο αχάτη και ρουμπίνια.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνος Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος Κριός

Τι είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε για τους άλλους; Εσείς ενσαρκώνετε το πολεμικό πνεύμα, με τη φλόγα στα χέρια και την ατίθαση καρδιά σας! Η ανάγκη σας για ελευθερία παλεύει με τη λαχτάρα σας για αγάπη και φυσική επαφή. Μπορεί να θεωρήσετε ότι ηγείστε του κοπαδιού – λανθασμένα! Γι’ αυτό θα αναρωτιέστε γιατί κάποιοι δεν ακολουθούν τις επιθυμίες σας.

Το έντονο πάθος σας είναι σέξι, αν όμως το αφήσετε ανεξέλεγκτο μπορεί να εκφραστεί ως θυμός ή ξαφνική έκρηξη. Πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από τα προσωπικά σας δράματα για λίγο, όσο χρειάζεται για να ανατρέψετε τα δεδομένα και να μάθετε τι πραγματικά θέλουν τα άτομα που αγαπάτε. Ανακαλύψτε τη χαρά να ικανοποιείτε εσείς τους άλλους!

Πανσέληνος Ταύρος

Μήπως κρατάτε μυστικές τις πνευματικές σας διεργασίες, ακόμη και από τον εαυτό σας; Είναι πρέπον να προστατεύετε όσα θεωρείτε ιερά, όχι όμως να φτάνετε στο σημείο να νιώθετε απόλυτο κενό από την άρνηση! Οι άλλοι μοιράζονται περήφανα μαζί σας τα τελετουργικά τους έθιμα, ενώ εσείς μπορεί να μην είστε τόσο πρόθυμοι να αποκαλύψετε τις βαθύτερες πεποιθήσεις σας.

Αν δεν έχετε ήδη ενταχθεί σε κάποια ομάδα διαλογισμού ή γιόγκα, αυτή η Πανσέληνος στον Κριό είναι η ιδανική στιγμή να το κάνετε. Όσο απλό κι αν ακούγετε, να ξέρετε ότι τα στοιχεία της πρακτικής και της επανάληψης είναι ζωτικά για να χαράξετε το πνευματικό σας μονοπάτι αλλά και για τις δημιουργικές διεκδικήσεις σας!

zwdia shmera

Πανσέληνος Δίδυμοι

Μήπως νιώθετε χαμένοι μέσα σε ένα πλήθος, που άλλοτε το νιώθατε ως οικογένεια; Δεν κρατάνε για πάντα όλες οι φιλίες, κάτι που ισχύει επίσης για τα κοινωνικά δίκτυα – τόσο μέσω διαδικτύου όσο και ρεαλιστικά. Είναι σπάνια η αποκοπή από μια ομάδα χωρίς συναισθηματικό κόστος, ωστόσο η προσωπική σας ελευθερία ίσως αξίζει αυτή την ανατροπή.

Φροντίστε να μην λειτουργήσετε ασύδοτα στην ένταση της στιγμής και μελετήστε τα υπέρ και τα κατά της λίστας για την ικανοποίηση των δημιουργικών και των συναισθηματικών σας αναγκών. Μην εκτοξεύσετε κατηγορίες αν η στιγμή σας καλεί να προχωρήσετε παρακάτω. Ανακοινώστε ευγενικά την αναχώρησή σας, ώστε να είστε πάντα ευπρόσδεκτοι αν θελήσετε κάποια στιγμή να επιστρέψετε…

Πανσέληνος Καρκίνος

Μήπως τα επαγγελματικά σας όνειρα στέκονται ανάμεσα σε εσάς και αυτούς που αγαπάτε; Οι φιλόδοξοι στόχοι είναι άξιοι θαυμασμού και τα επιτεύγματά σας είναι λόγος περηφάνιας, τόσο για εσάς όσο και για τα άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού σας κύκλου.

Ωστόσο, η ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την υπόλοιπη ζωή σας φαίνεται να έχει χάσει λίγο το κέντρο της τον τελευταίο καιρό. Η πολλή δουλειά και καθόλου στοργή και φροντίδα, φαίνεται να θαμπώνει λίγο το φως της αγάπης. Έχετε μια υποψία ότι η δόξα και τα κέρδη μπορεί να μην είναι τόσο συναρπαστικά, αν δεν τα μοιράζεστε με τους σπουδαιότερες θαυμαστές σας… Και έχετε απόλυτο δίκιο. Τιμήστε τις ανάγκες της καρδιάς σας για συναισθηματική ασφάλεια, αυτό είναι το ζωτικό στοιχείο για την ευτυχία σας!

zwdia

Πανσέληνος Λέων

Μήπως η περιπλανητική σας μανία σας αποσπά από τις χαρές της στιγμής; Μήπως είστε τόσο απασχολημένοι να ετοιμάζεστε για την επόμενη μεγάλη περιπέτειά σας, που μπορεί εύκολα να προσπεράσετε τα δώρα που έχετε μπροστά σας; Όσο μεταδοτικός κι αν είναι ο ενθουσιασμός σας, μπορεί να μετατραπεί σε πικρία των φίλων σας αν ξεχνάτε να δείξετε την ανάλογη αγάπη και στήριξη στα δικά τους όνειρα.

Έχετε εξαιρετικές ιδέες που αξίζουν να τις μοιραστείτε. Αλλά φροντίστε να μην καταλήξετε αλαζόνες και δεν αφήσετε και τους άλλους να μιλήσουν… Ισορροπήστε τα σχέδιά σας για το μέλλον, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις σήμερα!

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνος Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot