νέα σεληνη 13/10 ημέρες αληθινής ευτυχίας

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

νέα σεληνη 13/10 ημέρες αληθινής ευτυχίας

 

Το φαινόμενο της Νέας Σελήνης συντελείται στις 13 Οκτωβρίου στο ζωδιο του Ζυγού στις 19’20 μοίρες, στις 03:06 το πρωί. Επηρεάζει το σύνολο των υδάτινων ζωδίων, αλλά ιδιαίτερα τους Σκορπιούς, που θα δουν πολλά και απρόοπτα να τους αποκαλύπτονται σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

 

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 02/01, 15/02, 03/04, 15/05, 01/06, 18/07, 14/08, 11/09, 23/10, 05/11, 20/12 και οι…

Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο

zodia-taro-45

Κριός με μεσουράνημα στον Λέοντα

Ταύρος του δευτέρου δεκαημέρου

Καρκίνος μεταξύ 10-15 μοίρες του ζωδίου

Λέων του πρώτου δεκαημέρου

Ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό

Τοξότης του τρίτου δεκαημέρου

Αιγόκερως των πρώτων μοιρών

Ιχθείς με ωροσκόπο σε αέρινο ζωδιο

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας…

 

νεα σεληνη – ζωδια – Κριός:  Η μόνιμη προσπάθεια σας να φτάσετε στον δύσκολο στόχο σας, ίσως αυτήν την φορά να καθυστερήσεις. Να είστε φειδωλοί στα λόγια σας και μην αποκαλύπτετε πουθενά τις κινήσεις σας. Σε αυτούς που βιώνουν νέο έρωτα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις…που θα κορυφωθούν μέσα στον μήνα του Σκορπιού.

Ερωτικές ημέρες: 15 και 23 Οκτωβρίου

Προσοχή με: Λέοντα

 

νεα σεληνη – ζωδια – Ταύρος: Δεν είστε σε φάση για νέους έρωτες και αγάπες. Σας έχουν συμβεί πολλά και δύσκολα το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να έχετε έλλειψη εμπιστοσύνης προς όλους. Για τους δεσμευμένους…μην αφεθείτε χωρίς μέτρο…ούτε καν σε ήδη υπάρχοντες συντρόφους. Ακινητοποιήστε τις αποφάσεις σας μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου.

Ερωτικές ημέρες: 14 και 25 Οκτωβρίου

Προσοχή με: Ταύρο

 

νεα σεληνη – ζωδια – Δίδυμοι: Θα συγκινηθείτε από λόγια ερωτικής εξομολόγησης, που θα αναβλύσουν από την καρδιά ανθρώπου που σας προκαλεί ερωτικά εδώ και μήνες. Οι δεσμευμένοι θα χρειαστεί να κάνουν μια περισσότερη προσπάθεια στον να ζεστάνουν το κλίμα μέσα στην σχέση ή τον γάμο τους. Γενικότερα οι μέρες έχουν εξαίρετες αστρολογικές όψεις.

Ερωτικές ημέρες:  18 και 31 Οκτωβρίου

Προσοχή με: Λέοντα

 

νεα σεληνη – ζωδια – Καρκίνος: Πολλά θα σας ξαφνιάσουν και ιδιαίτερα η ευθεία ερωτική κρούση που θα δεχτείτε από άτομο που εδώ και καιρό αισθάνεται πολλά και ανομολόγητα. Η νέα σελήνη θα γίνει η αρχή για μια σειρά από κινήσεις που θα προέλθουν από τρίτα πρόσωπα και θα είναι καθοριστικές για το αισθηματικό μέλλον των ρομαντικών Καρκίνων.

Ερωτικές ημέρες: 19 και 31 Οκτωβρίου

Προσοχή με: Σκορπιό

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

νεα σεληνη – ζωδια – Λέων: Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας. Η περίοδος που ξεκινάει από σήμερα θα σας δώσει μια πλειάδα από ευκαιρίες και υλική υποστήριξη, έτσι ώστε να κάνετε βήματα προόδου με τον άνθρωπο σας και προς την κατεύθυνση των εκκαθαρίσεων με τρίτες καταστάσεις… πρώην γάμους – διαζύγια κτλ.

Ερωτικές ημέρες: 18 και 26 Οκτωβρίου

Προσοχή με: Τοξότη

 

νεα σεληνη  -ζωδια – Παρθένος: Φροντίστε τον εαυτό σας πάνω από όλους και όλα. Η εύνοια που σας δίνει ο Δίας και η νέα σελήνη σαν ιδανικός αστρολογικός συνδυασμός, θα σας βοηθήσει στο να ξετυλίξετε τα ποικίλα κουβάρια της ερωτική σας ζωής…και επιτέλους να βρείτε την άκρη…και να ξανα-ξεκινήσετε από εκεί.

Ερωτικές ημέρες: 20 και 29 Οκτωβρίου

Προσοχή με: Κριό

 

νεα σεληνη – ζωδια – Ζυγός: Σκεφτείτε από τώρα ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σας. Οι μέρες μέχρι την νέα σελήνη είναι φορτωμένες με καλή και δημιουργική ενέργεια για όλους τους Ζυγούς. Αυτό μεταφράζεται και εκτείνεται μέσα σε όλον τον μήνα του Οκτωβρίου, σε αποκατάσταση επικοινωνιών και δεσμών που έχουν χαλαρώσει.

Ερωτικές ημέρες: 15 και 24 Οκτωβρίου

Προσοχή με: Αιγόκερω

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

νεα σεληνη  -ζωδια – Σκορπιός: Πολλές οι ερωτικές περιπέτειες που θα βρεθούν στα μονοπάτια σας. Σαφώς και το επιτάσσει το ζωδιο σας, αλλά η νέα σελήνη θα δώσει μια παραπάνω ώθηση σε αυτό. Όσοι είναι όμως σε δέσμευση θα πρέπει να είναι λίγο πιο εγκρατείς καθώς παρελθόν και παρόν πιθανόν να μπλεχτούν.

Ερωτικές ημέρες: 21 και 31 Οκτωβρίου

Προσοχή με: Ιχθείς

 

νεα σεληνη – ζωδια – Τοξότης: Τα ερωτικά δεδομένα ανατρέπονται. Οι σχέσεις από τις 13/10 και ύστερα θα μπουν στο μικροσκόπιο και οτιδήποτε περισσεύει θα χαθεί μόνιμα στο παρελθόν. Αυτοί ιδίως που έχουν σχέσεις με άτομα σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση ή έστω και μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης…δεν θα αρκεστούν πια σε τηλ. επικοινωνίες και μόνο.

Ερωτικές ημέρες: 22 και 38 Οκτωβρίου

Προσοχή με: Κριό

 

νεα σεληνη  – ζωδια – Αιγόκερως: Το συναίσθημα που τυχόν να έχετε για ένα ιδιαίτερο άτομο, θα πολλαπλασιαστεί και θα εκφραστεί μέσα από πράξεις. Θα εξετάσετε κάθε πιθανή λεπτομέρεια και πιθανόν μέσα σε αυτό το έτος να προχωρήσετε σε επίσημες δράσεις.

Ερωτικές ημέρες: 24 και 27 Οκτωβρίου

Προσοχή με: Καρκίνο

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

νεα σεληνη – ζωδια – Υδροχόος: Προετοιμαστείτε για ευχάριστες εκπλήξεις και ονειρευτείτε με προοπτική αυτά που επιθυμείτε να ζήσετε με τον άνθρωπο της επιλογής σας.  Θα αισθανθείτε ότι σας διεκδικούν πολύ περισσότερο αυτή την φορά. Από τις 17 του Οκτωβρίου και μετά, έχετε την ευκαιρία και για πιο σοβαρό διάλογο με σκέψεις μελλοντικής δέσμευσης.

Ερωτικές ημέρες: 17 και 24 Οκτωβρίου

Προσοχή με: Ζυγό

 

νεα σεληνη – ζωδια –  Ιχθείς: Κρατήστε πολύ μικρό καλάθι. Οι όψεις του Ποσειδώνα με την νέα σελήνη δημιουργούν μια ερωτική – ρομαντική ατμόσφαιρα που  θα σας βάλει σε φανταστικές σκέψεις που όμως αυτήν την εποχή δεν μπορούν να γίνουν πράξη. Οι δεσμευμένοι θα έχουν τάση για ερωτικές περιπέτειες.

Ερωτικές ημέρες: 18 και 27 Οκτωβρίου

Προσοχή με: Παρθένο