Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 04/10 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Η πεποίθηση σας ότι ο άνθρωπος σας είναι αδιάφορος, δεν είναι βάσιμη. Μέσα στις επόμενες ώρες … θα δείτε τα αισθήματα του, μέσα από αποδείξεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Έχετε χαθεί λίγο και μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, που σας πολιορκούν. Ίσως και να μην σας αρκούν ούτε το ένα … ούτε το άλλο.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Σίγουρα είστε κάτω από μεγάλη συμπαντική εύνοια και ήδη το νιώθετε. Αυτό θα σας δώσει μια παραπάνω δυνατότητα, να περάσετε τις θέσεις σας, στον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Το πιο πιθανόν είναι αυτές τις ημέρες να βρεθείτε μέσα σε πολλά και διαφορετικά φλερτ που θα σας αναστατώσουν την παρατεταμένη σας μοναξιά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Η ερωτική διάθεση που έχει κάποιος για εσάς, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας φανερωθεί και θα σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι μέσα στο παιχνίδι της αγάπης.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Είσαστε μέσα σε μια ευχάριστη αναστάτωση, καθώς έχουν ξεπροβάλει νέα και επισκέψεις από το παρελθόν. Αυτήν την φορά μην κάνετε κάτι πάλι παρορμητικό.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Πολλά αυτά που θα φτάσουν στα αυτιά σας, για τον άνθρωπο σας και που θα πρέπει να προσπεράσετε. Εσείς ξέρετε που είναι η αλήθεια και που η υπερβολή.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Όλα όσα έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, δεν σας έχουν σταματήσει από το να θέλετε να κάνετε μαζί, τα επόμενα βήματα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Τοξότης
Κάποιος που είναι σφόδρα ερωτευμένος με το άτομο σας, έχει την διάθεση να σας πλησιάσει και να σας κάνει τις προσωπικές του προτάσεις, που θα σας γοητεύσουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Είσαστε κάτω από την προστασία των άστρων. Αυτό μέχρι και τα μέσα του τρέχοντος μηνός, σας δίνει την ευχέρεια να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις του παρελθόντος, υπέρ σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Ετοιμαστείτε σας έρχεται ερωτική κρούση, από ένα πιο παλιό σας φλερτ. Αυτό είναι και κάτι που κάποια στιγμή το είχατε ζητήσει. Αρπάξτε την ευκαιρία λοιπόν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Μάλλον κάπου έχετε μπλεχτεί και εσείς. Άλλα σας λέει το ταίρι σας και άλλα κάνει. Πιθανόν και να χρειάζεται την βοήθεια σας σε κάποια δικά του θέματα.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-fotia