Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 11/10 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Κριός

Όλα είναι μέσα στο μυαλό σας. Δεν έχετε ακόμη σαφή εικόνα για αυτά που πρέπει να γίνουν. Τουλάχιστον για να μην εκτεθείτε, μιλήστε πιο καθαρά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος

zodia-taro-45

Ο άνθρωπος σας… έχει πάρει σοβαρές αποφάσεις, για να λύσει κάποια προβλήματα, με το παρελθόν του και επιθυμεί άμεσα να σας τις ανακοινώσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι

Δεν είστε εσείς για να έχετε παράλληλα μπλεξίματα. Αυτός ο παρορμητισμός του ζωδίου σας, μόνο σε πρόβλημα θα σας βάλει και κάποιος θα στεναχωρηθεί.
Ερωτική έλξη: 9/10

Καρκίνος

Η κοινωνική σας ζωή, ο επικοινωνιακός σας χαρακτήρας είναι και τα στοιχεία που ζηλεύει και χωρίς λόγο ο άνθρωπος σας. Και εσείς από τη μεριά σας, μην το…. παρακάνετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων

Θα χτίσετε μια καινούργια σχέση και πάλι με τον άνθρωπο σας, που κάνει την πραγματική του προσπάθεια για να τον εμπιστευτείτε και πάλι.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος

Θα βρεθείτε ανάμεσα σε δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις, για να φτιάξετε και πάλι την αισθηματική σας ζωή. Αυτή την φορά … επιλέξετε με πιο σωστά κριτήρια.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός

Ο σύντροφος σας, μπορεί να έχει κάποια μικρά μυστικά από εσάς, αλλά δεν είναι τόσο αμαρτωλά. Θα σας τα πει, και θα ανακουφιστείτε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός

Υπάρχουν στην ζωή σας κάποιες ερωτικές ιστορίες που τις έχετε αφήσει σε μια αδικαιολόγητη εκκρεμότητα. Αυτό δεν σας εξυπηρετεί τελικά σε κανέναν σκοπό.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Τοξότης

Μην αφήνεστε μόνο μέσα στις επιθυμίες τις προσωπικές του ανθρώπου σας, σε αυτήν την σχέση. Βάλτε μέσα στις ισορροπίες και τα δικά σας θέλω.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως

Από τις μεσημεριανές ώρες και μετά, κάποιος θα σας ψάξει με σκοπό, να σας επισκεφτεί – συναντήσει. Οι εξελίξεις θα σας ξαφνιάσουν
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος

Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, θα έχουν κάτι διαφορετικό να σας προσφέρουν. Ίσως και μια ανέλπιστη… επιστροφή ερωτικού συντρόφου από το παρελθόν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς

Κάπου μέσα στην μοναξιά σας, έχετε ξεχαστεί. Το καλύτερο για αυτήν την εποχή θα ήταν να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, και να κάνετε νέες γνωριμίες.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia