Οικονομικά – Χρήμα – Τυχη ζωδιων – Μάιος 2015

Οικονομικά  – Χρήμα  –  Τυχη  ζωδιων  –  Μάιος  2015

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: Ένας τυχερός μήνας για τα περισσότερα ζωδια, και ιδίως αυτά του μεταβλητού σταυρού.  Οι θέσεις του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους, θα κινήσουν περισσότερο το εμπόριο, τα καθυστερούμενα χρήματα, αλλά και  την εξέλιξη θεμάτων που σχετίζονται με κληρονομιές, νέα εργασιακά ξεκινήματα, δικαστικές υποθέσεις και δημόσιο τομέα.

 

Κριός: Πολλές οι προθεσμίες που πρέπει να προλάβετε μέσα στον μήνα. Πολλές και οι  απρόοπτες επαγγελματικές  καταστάσεις – γεγονότα -νέες γνωριμίες με καινούργια πρόσωπα, που σας αλλάζουν την πορεία. Ρισκάρετε μόνο, εκ του ασφαλούς, και το σωστό χρονικό σημείο. Μην επιμείνετε στις λάθος αποφάσεις. Αποφύγετε πολλά οικονομικά ξεκινήματα και τον  μήνα. Γενικότερα μέχρι τις 20 του Μαΐου  μην οριστικοποιήσετε εργασιακές αποφάσεις.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 12 και 18 Μαίου

Δυναμική μήνα: 7/10

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Εκμεταλλευτείτε τα ποικίλα χαρίσματα και τις δυναμικές σας  ικανότητες,  για να ωθήστε  τις νέες και παλαιότερες δουλείες σας . Καινούργιες προτάσεις, καινοτόμες  ιδέες και νέες καλές συνεργασίες, θα σας φωτίσουν  επαγγελματικούς δρόμους με μέλλον. Μέχρι τότε μειώστε  τα όποια περιττά έξοδα, και το υπερβολικό φόρτωμα των πιστωτικών σας καρτών κτλ.
Ευνοϊκές ημερομηνίες:  03 και 19 Μαίου

Δυναμική μήνα: 8/10

 

Δίδυμοι: Οι προσεχείς μέρες είναι κατάλληλες για  εργασιακές  ευκαιρίες που θα σας βάλουν σε νέα μονοπάτια! Ο πλανήτης Ποσειδώνας, από το ζώδιο του Ιχθύ, θα σας προσφέρει πολλά, ειδικά σε  εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Θα πρέπει να αλλάξετε  φιλοσοφία  και στάση ζωής για τα εργασιακά σας δρώμενα. Πιθανόν να σας γίνουν και προτάσεις από το εξωτερικό .

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 11 και 20 Μαίου

Δυναμική μήνα: 10/10

 

Καρκίνος: Μην επαναπαύεστε καθόλου …μια εκπληκτική περίοδος για νέες επαφές και εργασιακά ξεκινήματα. Ίσως κάποιες στιγμές να φαίνεται ότι όλα σταματάνε, αλλά αυτό είναι περιστασιακό. Φυσικά  και  ξέρετε πού πατάτε και που βρίσκεστε, αλλά  ευτυχώς στο τέλος, το αίσιο,  θα διαπιστώνετε ότι οι ισορροπίες είναι εδώ και υπό έλεγχο, μαζί με περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας. Τα έκτακτα έξοδα περιορίζονται.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 03 και 12 Μαίου

Δυναμική μήνα: 9/10

Λέων: Για την αρχή του μήνα, αποφύγετε να βγάλετε γρήγορα  συμπεράσματα για κοντινούς συνεργάτες…. που ακόμα τους γνωρίζετε καλά.  Οι εντάσεις  και τα περιττά κουτσομπολιά, ίσως σας παρασύρουν σε χαοτικές  και άδικες συμπεριφορές. Δώστε παραπάνω χρόνο… και όλα θα ευθυγραμμιστούν και σίγουρα  υπέρ σας! Όλος ο Μάιος θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για νέα ανοίγματα.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 14 και 17 Μαίου

Δυναμική μήνα: 8/10

 

Παρθένος: Η αστείρευτη δημιουργικότητα και η αχαλίνωτη φαντασία σας,  θα βοηθήσουν να βρείτε πρακτικές λύσεις, στα πολλά  προβλήματα που προέκυψαν τον τελευταίο καιρό. Λύστε άμεσα τις υπερβολικές παρεξηγήσεις, με τους στενούς συνεργάτες σας,  και μην αφήνετε να δημιουργούνται πάλι καταστάσεις σε βάρος σας. Συγκεντρωθείτε και προστατέψτε την δουλειά σας. Οι ‘δύσκολες’ τεχνολογίες, για εσάς τους γήινους, στην περίπλοκη  καθημερινότητα θα σας λύσουν τα χέρια.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 17 και 23 Μαίου

Δυναμική μήνα: 9/10

 

Ζυγός: Δεν θα ήραν σώφρον να  πάρετε κάθετες και απόλυτες αποφάσεις για τα εργασιακά σας, αυτή την τρέχουσα περίοδο. Οι αρνητικές πλανητικές όψεις, θα κάνουν τις επόμενες ημέρες πιο δύσκολες  για τα  οικονομικά σας! Καλύτερα εργαστείτε  με πλήρη μυστικότητα,  και εμφανίστε αργότερα το ολοκληρωμένο πλάνο σας .. όταν θα είστε καθ’όλα έτοιμοι. Οι παλιές συνεργασίες πιθανόν να ταρακουνηθούν, αλλά όχι να τερματιστούν

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10 και 21 Μαίου

Δυναμική μήνα: 7/10

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Νέα και ποικίλα ενδιαφέροντα γεγονότα και σταθεροί στόχοι, ονοματίζουν  μια άκρως δημιουργική περίοδο που θα κρατήσει αρκετά. Προχωρήστε  όμως αργά και με πολύ σκέψη. Μείνετε σταθεροί  στα θεμέλια και τα προγράμματα σας. Μέχρι τις 14 Μαίου, μην επιτρέψετε σε κανένα να σταματήσει ή να χλευάσει τις ακραίες ενέργειες σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα. Θα κερδίζετε την απόλυτη εμπιστοσύνη των άλλων… με την πίστη σε αυτό που προσπαθείτε.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 09 και 17 Μαίου

Δυναμική μήνα: 7/10

 

Τοξότης: Αυτήν την νέα περίοδο του Μαίου, οι υγιείς ελπίδες καθώς και  οι μόνιμες φιλοδοξίες σας, θα βρουν τον στόχο τους. Η εργασιακή  επιτυχία θα δικαιώσει  τις παρελθούσες επίμονες  προσπάθειες σας. Ο επαγγελματικός σας τομέας…. θα  βρίσκεται σε μόνιμη άνθηση. Πολλά τα  επαγγελματικά ταξίδια –δρομολόγια,  που θα πρέπει να κάνετε. Θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας …με αξιοπρέπεια και καλή ψυχολογία

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 18 και 22 Μαίου

Δυναμική μήνα: 9/10

 

Αιγόκερως: Μέσα από την επίπονη σας δουλεία και τις εντατικές προσπάθειες των τελευταίων 3 μηνών, έχει έρθει η σωστή περίοδος να συλλέξετε τους καρπούς των  κόπων σας. Μην κάνετε δημόσιες ωστόσο  ανακοινώσεις για  τα άμεσα σχέδια σας σε πρόσωπα,  που δεν έχουν σχέση  με το άμεσο αντικείμενο σας. Μην δίνετε χώρο για ζήλιες και προβλήματα. Η μελλοντική πορεία των χρηματο-οικονομικών σας, θα είναι ανοδική και πολλά υποσχόμενη.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 23 και 29 Μαίου

Δυναμική μήνα: 8/10

Υδροχόος: Με τον  ορθό – πρακτικό  σχεδιασμό και σκέψη, θα δείτε τα πλάνα σας να υλοποιούνται και να εξελίσσονται σε μικρό χρονικό διάστημα. Μην επαναπαύεστε  λοιπόν, λύστε τα  χέρια σας. Διανύετε μια εξαιρετική εποχή δράσης και ανασυγκρότησης. Για συμβόλαια και υπογραφές, καλύτερα επισπεύσετε το για μέχρι τις 15/05. Επίσης αποφύγετε περιττές αγορές

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 06 και 18 Μαίου

Δυναμική μήνα: 7/10

 

Ιχθύς: Ο μήνας σας ξεκινάει  με τον Άρη, να βρίσκεται θετικά ως προς το ζωδιο σας. όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα επαναπαυτείτε, αλλά ούτε και  χρειάζεται να σας πιάνει κανένας άγχος. Μπορείτε ίσως και   μπείτε στην διαδικασία να επωμισθείτε  παραπάνω ευθύνες ! Πιθανόν κάποια λεφτά μπλοκαρισμένα από το μακρινό παρελθόν σας, να προκύψουν ξαφνικά και να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στην κανονική σας ροή.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 05 και 17 Μαίου

Δυναμική μήνα: 8/10