Πανσεληνος στους Ιχθεις 29/08

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

Πανσεληνος στους Ιχθεις 29/08

 

ζωδια κριός
Είναι η ώρα να αφήσετε ελεύθερο το δυναμικό σας πάνω στο Συμπαντικό τομέα της Προσωπικής Αντιμετώπισης Καταστάσεων

Τιμήστε την μοναξιά σας και φροντίστε να εργαστείτε αποκλειστικά ολομόναχοι. Η διαίσθηση σας είναι ο δικό σας οδηγός στα βήματα που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε , και θα βρείτε απόλυτο σύμμαχο την μοναξιά και τη ολοκληρωτική δημιουργικότητα που θα κατακλύσει εσάς και το περιβάλλον σας όταν θα είστε μοναχοί σας λοιπόν. Επειδή για να κατορθώσετε απόλυτα να εργαστείτε σε πλήρη απομόνωση θα χρειαστούν κάποιες αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα που ακολουθούσατε μέχρι τώρα , μη ανησυχείτε ότι χρειάζεστε θα σας επισκεφτεί υπό την μορφή ονείρων και θα σας δείξει το πως να διοργανώσετε την καθημερινότητα έτσι ώστε να καταφέρετε το πριν να το ενσωματώσετε στο μοναχικό σας τώρα λοιπόν.

ζωδια ταύρος
Είναι η ώρα που πρέπει να απελευθερώσετε την ενέργεια αυτή τη φορά στον τομέα της Κοινωνικοποίησης σας.

zodia-taro-45

Η ευκαιρία σας να λάμψε τε δημιουργικά αυτή τη φορά βρίσκεται στο μονοπάτι όπου είστε μαζί με τους φίλους σας. Οπότε μοιραστείτε τις ιδέες σας και εργαστείτε μαζί τους. Το κλειδί της επιτυχίας σας είναι να ισορροπήσετε μεταξύ των νέων πληροφοριών που δέχεστε και την δημιουργική περιπέτεια που ήδη ξεκίνησε το σώμα και το μυαλό σας στο επίπεδο αυτό. Τι κάθεστε λοιπόν. Πείτε ναι στην πρόσκληση του κόσμου και βγείτε να δημιουργήσετε παρέα με αυτόν

ζωδια δίδυμοι
Η απελευθέρωση της ενέργειας οφείλει να συμβεί στον τομέα της Δομής στο συμπαντικό σας πεπρωμένο.

Η καριέρα σας και η επαγγελματική σας ζωή είναι ένα βήμα πριν την πλήρη αναγνώριση τους. Εάν φυσικά τηρήσατε το πρόγραμμα σας και δουλέψατε όπως έμελλε για να το επιτύχετε αυτό. Το μόνο θέμα που θα έχετε είναι κάποια καθυστέρηση που θα προέλθει από την οικογένεια και την εστία σας γενικότερα, αλλά μην ανησυχείτε είναι απλά μια διαφορετική οπτική γωνία για το πως η οικογένεια σας , σας υποθάλπει και ενδιαφέρεται για εσάς παρά εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων σας στην πραγματικότητα.
ζωδια καρκίνος
η ενέργεια πρέπει να βγει στον τομέα της ΠΙΣΤΗΣ για εσάς.

η ιδεολογία σας, οι πεποιθήσεις σας, η φιλοσοφία σας και ότι έχετε διδαχθεί μέχρι στιγμής , έχουν τώρα την ευκαιρία να αλλάξουν ιεραρχία ολικά ή αρκετά συνταρακτικά. Αναμένεται πολλά από τα παλιά σας πρώτυπα να σπάσουν μάλιστα εντελώς. Επειδή το μυαλό σας λόγω της ισχυρής του δύναμης θέλει κάτι χειροπιαστό θα ήταν καλό σε όλη τη διαδικασία αυτή που θα βιώσετε να χρησιμοποιήσετε τη καταγραφή των σκέψεων και συναισθημάτων σας ως σύμμαχο ώστε να μην χάσετε κάτι και νιώσετε ότι χάνετε τον έλεγχο των πραγμάτων μέσα και έξω από εσάς.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Λέων
η ενέργεια που θα φύγει θα είναι από τον τομέα της Μετάλλαξης

Η μετάλλαξη στην οποία θα υποβληθεί τε τούτη την φορά θα σας κάνει να κατανοήσετε ότι τελικά η εικόνα σας δεν είναι μόνο αυτό που δείχνετε στους άλλους αλλά προέρχεται από τον εσωτερικό συμπαντικό πυρήνα του είναι σας. Η ευδαιμονία και η καλή κατάσταση σας ως προς τα και καλά οικονομικά τελικά θα δείτε ότι είναι περισσότερο οι ικανότητες που έχετε να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας έξυπνα και να κάνετε επικερδής συμφωνίες, στο να έχετε έντονο φυσικό εσωτερικό πλούτο, απίστευτη ισορροπια του εγώ σας και ικανότητες επιβίωσης κάτι που σας κάνει όντως μαζί με την ανοιχτή στην αγάπη καρδιά σας το πλουσιότερο άτομο στη γη\
ζωδια παρθένος
η ενέργεια σας σχετίζεται με τον τομέα των σχέσεων

Αφεθείτε αυτή τη φορά στο ζήτημα στο ποιοι τελικά είναι αυτοί που αξίζουν να στέκουν δίπλα σας τόσο ως εταιρικοί σύντροφοι όσο και ως ερωτικοί. Όσο θα επιτυγχάνετε ολοένα και περισσότερο επαγγελματικά γνωρίζετε ότι θα σας πλησιάσουν διάφοροι ή θα εμφανιστούν και πάλι στη ζωή σας παλιοί γνωστοί. Ποιοι από αυτούς όμως έχουν με την αξία τους κερδίσει την εμπιστοσύνη και έχουν την ευγένεια ψυχής που το είναι σας αναζητά;

ζωδια ζυγός
η ενέργεια που θα αφεθεί από το ζώδιο σας αφορά τον τομέα της Εξυπηρέτησης

Δώστε βάσεις στις ενέργειες που σχετίζονται με τις προσωπικές σας ενέργειες τόσο σωματικές και εγκεφαλικές όσο και στην προσφορά σας σε τρίτους που κραυγάζουν για απελευθέρωση. Ήρθε η στιγμή να αφήσετε την ενέργεια αυτή να χαθεί στο σύμπαν και να επαναπροσδιορίσετε όλο σας το είναι από την αρχή με κύριο λόγο τον ίδιο σας τον εαυτό όμως τώρα πια. Οπότε αφήστε το συναίσθημα, την εσωτερική φωνή που γίνεται ολοένα και πιο δυνατή, τα οράματα και ότι περίεργο μεταφυσικό σας τριγυρίζει το τελευταίο καιρό να σας οδηγήσει στο μονοπάτι του φωτός που καλείστε να περπατήσετε από δω και έπειτα.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια
ζωδια σκορπίος
επικεντρωθείτε στην απελευθέρωση της ενέργειας στον τομέα της Δημιουργίας

Αφήστε πέρα προς το παρόν όποιο επαγγελματικό σχέδιο έχετε κατά νου. Τουλάχιστον για όσο διαρκεί αυτή η τεράστια δύναμη που αφορά την πλήρη συγκέντρωση σας σε κάποιο παιδικό πρόσωπο, παιδική ή εφηβική αγάπη ή στον έρωτα γενικώς. Επίσης δώστε βάση στα λόγια κάποιων εκ των φίλων σας καθώς αυτά που θα σας πουν είναι παν σωστά και αφορά το μέλλον σας και έμμεσα σας δίνουν τις βάσεις που ζητούσατε για να χτίσετε το προς το παρόν στην άκρη επαγγελματικό σχέδιο αυτό
ζωδια τοξότης
ήρθε η ώρα απελευθέρωσης ενέργειας στον συμπαντικό τομέα της Ανατροφής μας.

Αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή να αλλάξετε ριζικά τις συνήθειες που είχατε σχετικά με την οικογενειακή στάση ζωή σας. Ήρθε η στιγμή να πετάξετε από το παράθυρο το παρελθόν και να προβείτε στην υλοποίηση των ριζικών αυτών αλλαγών που φέρνουν όχι μόνο νέο αέρα δημιουργίας και οικογενειακής γαλήνης και ηρεμίας αλλά επίσης και χώρο για επαγγελματική γρήγορα αναπτυσσόμενη επιτυχής δημιουργία εντός της εστίας σας. Η αλλαγή αυτή που θα βιώσετε είναι υπερβολικά ευεργετική για εσάς τοξότες, το μόνο που πρέπει και σας παρακαλώ να μην αμελήσετε να κάνετε είναι απλά να αφήσετε τους άλλους να μιλήσουν και να ακούσετε τα λόγια τους πολύ μα πολύ προσεκτικά.
ζωδια αιγόκερως
ήρθε η ώρα να αφήσετε τα κανάλια της ενέργειας να ξεχυθούν στον τομέα της επικοινωνίας

Διώξτε κάθε τι αρνητικό από την σκέψη σας και τιμήστε την ηρεμία του πνεύματος σας. Είναι η στιγμή που το Σύμπαν θα σας κάνει να πιστέψετε σε αυτό ξανά όπως όμως ποτέ πριν, πολύ πιο δυνατά. Για αυτό καθαρίστε τα πάντα γύρω σας θέστε τους στόχους σας. Με κύριο σύμμαχο την αλήθεια δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που δεν είστε ικανοί να επιτύχετε τώρα πια.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια
ζωδια υδροχόος
είναι η ώρα να αφήσετε ελεύθερα τα κεκτημένα σας , την ενέργεια στο κομμάτι του ΄΄εχω΄΄

Αφήστε την αληθινή φύση σας να κάνει κουμάντο και απαλλαχτείτε από κάθε δίχως αίτιο κατάκτηση ή ζητήματα ιδιοκτησίας . Μόλις βρείτε ξανά τον πραγματικό σας εαυτό και συντονιστείτε με τον πυρήνα των πάντων θα δείτε καθαρά την ματαιοδοξία της ιδιοκτησίας και θα θελήσετε και πάλι να περπατήσετε στα μονοπάτια της ελευθερίας και της δημιουργικότητας σας, καθώς πλέον θα ευλογείτε μόνο ότι είναι όντως για εσάς και προς εσάς άξιο.
ζωδια ιχθείς
είναι καιρός να επικεντρωθείτε ενεργειακά στον τομέα του ποιος ΄΄ειμαι΄΄

Η ένταση των ενεργειακών πεδίων γύρω σας φθείρουν τις μάσκες που φοράτε στις κοινωνικές εμφανίσεις πια. Επομένως θα πρέπει όντως σύντομα να βρείτε την ταυτότητα σας ξανά, και ίσως κοιτώντας διεξοδικά μέσα από τις ερωτικές σας σχέσεις κατανοήσετε τον εαυτό σας και σταματήσετε να κρύβεστε από τους άλλους .