Αρνητικές όψεις του Πλούτωνα – Ιούνιος 2015

astrologia-afroditi-skorpios

 

                            Αρνητικές όψεις του Πλούτωνα – Ιούνιος 2015

προβλεψεις ζωδιων

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης,  που συνδέεται άμεσα με την μεταρρύθμιση, την αναγέννηση, πολλές φορές με τη πρόοδο, την εξέλιξη σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο, όπου έχει εγκατασταθεί στον Αιγόκερω, ένα γήινο ζώδιο και θα παραμείνει εκεί… μέχρι το Νοέμβριο του 2024.

 

Χρειάζεται δεκαοκτώ με είκοσι χρόνια,  για να ολοκληρώσει το κύκλο του σε ένα ζωδιο , και αφού αφήσει πίσω φθορά και τελμάτωση που είχε προηγηθεί στους τομείς της ζωής του ατόμου ή του συστήματος γενικότερα. Επίσης…. φέρνει αλλαγές σε κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές δομές.

zodia-taro-45

 

Η μακρόχρονη παραμονή στον Αιγόκερω επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια ( Κριός – Καρκίνος – Ζυγός – Αιγόκερως ).

 

Στην αστρολογια αντιπροσωπεύει και την αναγέννηση της ψυχής, σχετίζεται και με τη θεωρία της μετενσάρκωσης.

 

Για τον Ιούνιο:

 

Κριός:  Πρέπει να εστιάσει το ενδιαφέρον του σε καριέρα και κοινωνικές σχέσεις.  Πρέπει να συγκρατήσει λίγο τον εγωισμό του,  και να αποδεχθεί το προσωπικό και κοινωνικό του περιβάλλον. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι από 10 έως 17

Μαρτίου.

 

Ταύρος: Θα διευρύνουν το πνευματικό τους ορίζοντα, θα αποκτήσουν νέα ενδιαφέροντα, θα γνωρίσουν σημαντικούς ανθρώπους.  Η θέση του Πλούτωνα είναι θετική για το ζωδιο τους,  και ειδικά για όσους είναι γεννημένοι από 02 έως 09 Μαίου.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δίδυμοι: Φροντίστε πιο σωστά τα οικονομικά σας.  Μην επωφελείστε μόνο από ευκαιρίες που σας προσφέρονται, κοιτάξτε τα δικά σας οφέλη, κάντε άλματα για να βοηθηθείτε και θα βελτιωθείτε άμεσα.

 

Καρκίνος: Πρέπει πρώτα να εντοπίσουν τα βιώματα και αδυναμίες.  Επανεξετάστε προσωπικές επιλογές και κάντε ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες, προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις.  Προχωρήστε σε νέες ουσιαστικές αλλαγές. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι μεταξύ 26 – 29 Ιουνίου.

 

Λέων: Ανοίγονται νέες επαγγελματικές προοπτικές και θα βάλουν νέες βάσεις στη σταδιοδρομία τους.  Η ανησυχία, ανασφάλεια θα εκλείψουν και τα ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό τομέα,  μετά από σωστή σκέψη και επιλογή τους ανοίγουν νέους δρόμους και επιτυχίες.

zwdia

Παρθένος: Αφού θα πειστούν ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο, εκπληρώνουν επιθυμίες, στόχους και ανοίγουν ορίζοντες σε δεσμούς φιλίας και έρωτα.

 

Ζυγοί: Θα αναγκαστούν να αλλάξουν στάση μέσα στην οικογένεια γιατί πιθανόν να τους φέρνει έντονο αίσθημα δυσφορίας και αδυναμίας.  Οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου θα ανοίξουν τους ορίζοντες τους.

 

Σκορπιός:  Πρέπει να φύγουν από τη μονομανία τους.  Θα βοηθηθούν και θα προχωρήσουν με την έρευνα, τη γνώση, την πνευματική ανάταση. Αυτοί που βρίσκονται σε φάση ερωτικής απογοήτευσης … θα ανακάμψουν γρήγορα.

 

Τοξότης: Θα ρέπει να φροντίσουν τα οικονομικά τους,  όχι με ανωριμότητα αλλά με

ισορροπία στα έσοδα έξοδα τους. Υπάρχει στην πορεία οικονομική άνοδος… αλλά και συναισθηματική – ψυχική ισορροπία.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Αιγόκερως: Θα υπάρξουν  σημαντικές και πληθωρικές αλλαγές σε όλους τους τομείς επαγγελματικά, οικονομικά,  προσωπικά.  Αναθεωρήστε θέσεις, απόψεις ειδικά οι γεννημένοι 24 -29 Δεκεμβρίου.

 

Υδροχόος: Προσέξτε το παρασκήνιο ειδικά στο χώρο εργασίας.  Τα ερωτικά σας βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα. Βγάλτε προς τα έξω τα στοιχεία της προσωπικότητας σας.

 

Ιχθύς: Θα αναθεωρήσουν σχέσεις ζωής, φιλίας, αγάπης.  Αυτές θα δοκιμαστούν όλο τον Ιούνιο και στην πορεία και θα γίνουν  οι πιο σωστές επιλογές… ιδίως σε θέματα που αφορούν νέους έρωτες.