προβλεψεις lenorman Κυριακη 3/5

Lenormard

Μάθε το ερωτικό σου μέλλον  – προβλεψεις  Κάρτες  LENORMAND    Κυριακή 03.05

 

Η Κάρτα ταρω της Κυριακής  / Η κουκουβάγια – τα πουλιά  ( 7 καρο )

 

Πολλές κουβέντες, κουτσομπολιά, κοινωνικοί σχολιασμοί, κρυφές αλήθειες στο φως.
ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

 

Κριός:  Δεν φταιτε σε τίποτα και είσαστε στο επίκεντρο των πυρών από τον σύντροφο σας. Πολλά αυτά που θα αποφασίσετε από σήμερα να αλλάξετε στην καθημερινότητα σας…. προκειμένου να περισώσετε την σχέση σας.

zodia-taro-45

 

Καρκίνος: Είσαστε οι ευνοημένοι της ημέρας καθώς είσαστε περικυκλωμένοι από νέες προσωπικότητες που θα σας πλησιάσουν περισσότερο. Οι Καρκίνοι που έχουν απομακρυνθεί θα έχουν καλά νέα.

 

Ζύγος: Έχετε περάσει ένα κουραστικό διάστημα που σας έχει απομακρύνει από  τον άνθρωπο σας…και αυτό θα το εισπράξετε με την μορφή αδιαφορίας, που θα πρέπει όμως να το διαχειριστείτε με ωριμότητα.

 

Αιγόκερως: Είσαστε δραστήριοι και κεφάτοι σήμερα, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχετε εισπράξει θετικές απαντήσεις στις προτάσεις σας, σε νέο έρωτα που έχει γοητεύσει την σύνθετη προσωπικότητα σας.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος:  Αργοπορίες υπάρχουν στα συναισθηματικά σας θέματα …και αυτό είναι κάτι που κανένας Ταύρος δεν το αντέχει. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας και θέστε ειλικρινά όλα τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.

 

Λέων:  Μια μέρα που θα χαρακτηριστεί από ανισορροπία, καθώς δεν έχετε ακόμα αποφασίσει τι θέλετε να κάνετε. Μην δώσετε πρόχειρες απαντήσεις σε άτομα που σας ενδιαφέρουν…όχι τουλάχιστον ακόμα.

 

Σκορπιός: Οι πιθανότητες το ένστικτο σας να πέφτει έξω είναι λίγες. Αν διαισθάνεστε προδοσία ή αδιαφορία, πάλι, καλύτερα απομακρυνθείτε…και μην δώσετε περιθώρια για καθυστερήσεις.

 

Υδροχόος: Μια ρευστότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ εσάς και του ανθρώπου σας. Η μέρα καλεί για σοβαρές  συζητήσεις και επίλυση των εκκρεμοτήτων που σας απομακρύνουν.

ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι: Συνεχίζετε να έχετε μεγάλη εύνοια από τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Πιθανότητα για εμφάνιση νέου έρωτα, δίνει η Αφροδίτη από την θέση της. Αν δεν είστε όμως έτοιμοι καλύτερα πάρτε τον χρόνο σας.

 

Παρθένος: Σωματική και ψυχική κούραση έχει εγκατασταθεί στην καθημερινότητα σας. Αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι προσπαθείτε να τους έχετε όλους ικανοποιημένους. Πατήστε λίγο φρένο, και αφιερώστε χρόνο σε εσάς.

 

Τοξότης: Η μέρα θα είναι γεμάτη από κόσμο, ερωτικές προκλήσεις και νέα πρόσωπα. Οι Τοξότες που είναι ακόμα μόνοι ίσως έρθουν πιο κοντά με κάτι που θα τους ενθουσιάσει

 

Ιχθύς: Πολλές οι πιθανότητες για μεγάλο λάθος σήμερα. Αν υπάρχει διπλή – κρυφή κατάσταση, μείνετε μακριά από συναντήσεις και επικοινωνίες…όλα ήδη ψάχνονται από τους ‘αδικημένους’.