Πρώτο Δεκαπενθήμερο Αυγούστου 2015

tetragwno-ilios-poseidwnas-28-5

 

 

Πρώτο Δεκαπενθήμερο Αυγούστου 2015

zwdia αυγουστου

Αστρολογικά: Πολλές οι αστρολογικές όψεις που θα συμβούν μέσα στις 2 πρώτες εβδομάδες και θα επηρεάσουν τους Ιχθύες, τους Λέοντες και τους Σκορπιούς. Σε αυτήν την χρονική περίοδο θα είναι και η ερωτική Αφροδίτη ανάδρομη … όπου θα δώσει πολλές  ευκαιρίες για επανασύνδεση. Μυστικές διεργασίες, ιδιώτευση συναισθημάτων και πολύ σκέψη θα φέρει και η Νέα Σελήνη στις 14 Αυγούστου.

zodia-taro-45

 

Κριός: Καλείστε να αντιμετωπίσετε μια πληθώρα από προβλήματα που πιθανόν να έχει δημιουργήσει ο άνθρωπο σας, με την ανώριμη συμπεριφορά του ..! Οι μέρες μετά τις 08 του Αυγούστου θα είναι πολύ καλύτερες για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε σε ήρεμο τόνο και να βρείτε τις λύσεις που θα σας φέρουν πάλι κοντά. Αν περιμένετε κάτι από παρελθόν, εκμεταλλευτείτε τις Αυγουστιάτικες νύχτες και τολμήστε.

Ερωτική ημέρα: 10 Αυγούστου

Προσοχή:  Προσωπικές διαμάχες

Εύνοια στις σχέσεις με : Ταύρους

 

Ταύρος: Αυτές τις πρώτες ημέρες του μήνα, οργανωθείτε και ταξιδέψτε και αφήστε τα θέματα που σας απασχολούν για αργότερα…, ακόμα και μια προβληματική σχέση, μην αποπειραθείτε  αυτόν τον μήνα να την σώσετε. Οι όψεις του κυβερνήτη σας με τον Κόρνο δεν θα οδηγήσουν σε ασφαλείς λύσεις. Για τους ελεύθερους άπειρες οι ευκαιρίες για γνωριμίες που θα έχουν και συνέχεια το Φθινόπωρο.

Ερωτική ημέρα: 08 Αυγούστου

Προσοχή:  Έκρηξη ζήλιας

Εύνοια στις σχέσεις με : Τοξότης

 

Δίδυμοι: Ο μήνας που  θα συμβούν τα πάντα σε  όλους ανεξαρτήτως τους Διδύμους. Όσοι έχουν βγει από σοβαρή σχέση, δεν θα θελήσουν να επανέλθουν σε συζητήσεις από την μεριά του πρώην ταιριού τους. Αυτοί που ήδη ζουν νέο έρωτα, δεν αποκλείεται να πάρουν βιαστικές αποφάσεις δεσμεύσεις με τον άνθρωπο αυτόν….και για του ελεύθερους… μια καρμική σχέση στα τέλη του μήνα που θα φέρει ευχάριστες ανατροπές.

Ερωτική ημέρα: 06 Αυγούστου

Προσοχή:  Επιστροφές – καταστροφές

Εύνοια στις σχέσεις με : Ιχθύς

 

Καρκίνος: Είναι ο καλύτερος σας μήνας του έτους για εσάς. Οι προηγούμενες μέρες σας βρήκαν κάτω από μια πλανητική ‘καταπίεση’, που σας αποπροσανατόλισε. Μετά τις 06 του Αυγούστου πολλά θέματα γύρω από ερωτικούς καυγάδες και αποστασιοποιήσεις συντρόφων θα λήξουν. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, θα θελήσουν να περάσουν τις τελευταίες εβδομάδες του Καλοκαιριού με τις καλές τους παρέες.

Ερωτική ημέρα: 05 Αυγούστου

Προσοχή:  Ακατάλληλες επαφές

Εύνοια στις σχέσεις με : Καρκίνος

tarw-erwtoskopio

Λέων: Η ανάγκη σας να αλλάξετε παραστάσεις θα βρεθεί αντιμέτωπη με την άκαμπτη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Είσαστε οι πρωταγωνιστές  και οι απόλυτοι κυρίαρχοι των  ημερών. Μην δεχτείτε να κάνετε καμία έκπτωση σε αυτά που επιθυμεί το μυαλό και η ψυχή σας….. οι υπόλοιποι αν δεν θέλουν να ακολουθήσουν… μπορούν να περιμένουν.  Οι σπάνιες αστρολογικές όψεις στον ζωδιακό σας οίκο, σας καλούν να εκμεταλλευτείτε τις ημέρες και να τα ζήσετε όλα στο έπακρο.

Ερωτική ημέρα: 11 Αυγούστου

Προσοχή:  Ψυχική απόσταση

Εύνοια στις σχέσεις με : Κριός

 

Παρθένος: Δεν θα χρειαστεί να κάνετε και πολλά εσείς αυτές τις προσεχείς ημέρες. Είσαστε το ζωδιο που έχει τις λιγότερες ερωτικές απομακρύνσεις αυτήν την περίοδο. Αφήστε το ταίρι σας να οργανώσει τα λίγα ή τα περισσότερα…. και αφεθείτε σε χαλάρωση και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Όσοι περιμένουν κάτι νεότερο από παρελθόν, μετά τις 03 του Αυγούστου πιθανόν να το λάβουν!

Ερωτική ημέρα: 02 Αυγούστου

Προσοχή:  Στις υπέρ-φίαλες δηλώσεις

Εύνοια στις σχέσεις με : Λέων

 

Ζυγός: Έχετε χάσει τελείως την προσαρμοστικότητα σας. Από τώρα που ο κυβερνήτης σας γύρισε ανάδρομος, δεν ξέρετε τι και πως να το κάνετε… το οτιδήποτε. Αυτό έχει αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή, που ήδη είναι αρκετά βεβαρημένη από τρίτα θέματα. Μετά τις 10 Αυγούστου, όπου και να είστε, εδώ ή σε διακοπές, πλησιάστε με διπλωματικό τρόπο το ταίρι σας και βρείτε την χρυσή τομή.. που θα σας ξαναενώσει σαν ζευγάρι.

Ερωτική ημέρα: 12 Αυγούστου

Προσοχή:  Ερωτική εξαπάτηση

Εύνοια στις σχέσεις με : Ιχθύς

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Ακολουθείτε τις διαθέσεις και τις επιθυμίες των τρίτων και αυτό σας περιορίζει. Απαλλαγείτε από αυτό το σύμπλεγμα και προσπαθήστε τις προσεχείς 2 εβδομάδες να δώσετε πράματα στον καλό σας εαυτό… χωρίς τύψεις και ενοχές. Οι δεσμευμένοι ετών, θα αισθανθούν πολύ καλύτερα, από τις 02 Αυγούστου που ο Κρόνος θα γυρίσει σε ορθόδρομη τροχιά. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν επανένωση με μεγάλο έρωτα του παρελθόντος.

Ερωτική ημέρα: 01 Αυγούστου

Προσοχή:  Τρίτα πρόσωπα

Εύνοια στις σχέσεις με : Αιγόκερως

 

Τοξότης: Δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και αυτό έχει γίνει εμπόδιο στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Πολλά και τα διλήμματα που θα σας τεθούν μέχρι τις 10 Αυγούστου, για να πάρετε αποφάσεις. Ωστόσο, αν δεν είστε έτοιμοι, μην ανακοινώσετε τίποτα… όλοι μπορούν να περιμένουν το Φθινόπωρο. Αυτοί που έχουν ακόμα επικοινωνίες με το παρελθόν τους, θα θελήσουν να κάνουν μια προσπάθεια ακόμα.

Ερωτική ημέρα: 13 Αυγούστου

Προσοχή:  Λόγια ψεύτικα

Εύνοια στις σχέσεις με : Αιγόκερως

 

Αιγόκερως: Οι φετινές σας διακοπές ή οποιαδήποτε μορφή ψυχαγωγίας έχετε επιλέξει, θα είναι ακριβώς όπως την είχατε ονειρευτεί….μόνοι ή μαζί με τον σύντροφο σας. Για τους δεσμευμένους που έχουν απομακρυνθεί λόγω αισθηματικών διαταραχών… οι μέρες μετά τις 07 Αυγούστου προδιαθέτουν για επανένωση…. σχετικά εύκολα και γρήγορα. Επιπροσθέτως…. οι ελεύθεροι θα έχουν πολλές κρούσεις  για περιπέτειες.

Ερωτική ημέρα: 14 Αυγούστου

Προσοχή:  Πεσμένη διάθεση

Εύνοια στις σχέσεις με : Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Υδροχόος: Έχετε πρακτικά στην διάθεση σας 15 ημέρες προκειμένου να ανατρέψετε το μέτριο κλίμα στην ερωτική σας ζωή. Αυτοί που έχουν σχέση με ζωδιο του νερού, είναι πιθανόν να αποφασίσουν μέσα από δράσεις και συζητήσεις, να προχωρήσουν σε επίσημες δεσμεύσεις στις αρχές του Φθινοπώρου Η ανάδρομη κίνηση του Κυβερνήτη σας, δεν αποκλείεται να δώσει και υπόλοιπα ξαφνικά γεγονότα… επιστροφές, εγκυμοσύνη, κεραυνοβόλο έρωτα.

Ερωτική ημέρα: 19 Αυγούστου

Προσοχή: Ερωτικές υπερβολές

Εύνοια στις σχέσεις με : Τοξότης

 

Ιχθύς: Λαθεμένη είναι η κρίση σας για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες και οι ι πλανητικές κινήσεις είναι προς όφελος σας μέχρι τις 11 του Αυγούστου που πολλά  κρυφά μυστικά θα αποκαλυφτούν…όχι όμως και με τον καλύτερο –ευχάριστο τρόπο. Αυτοί που είναι μόνοι, θα δεχτούν προτάσεις από πολύ κόσμο,  για διακοπές… αποφασίστε ποια θα είναι η παρέα σας και… καλά να περάσετε….!

Ερωτική ημέρα: 07 Αυγούστου

Προσοχή:  Λάθος μηνύματα

Εύνοια στις σχέσεις με : Κριός