Πρώτο δεκαπενθήμερο Ιουνίου 2015

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

Πρώτο δεκαπενθήμερο Ιουνίου  2015

Αστρολογικες προβλεψεις

Κριός: Οι τάσεις του μήνα δικαιώνουν αυτούς που έδειξαν υπομονή και επιμονή σε θέματα,  που τους δίχασαν μέσα στην σχέση τους. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν την τύχη να  αποφύγουν τις  εντάσεις της προηγούμενης εβδομάδας δεν σας βοήθησαν τελικά σε τίποτα! Τα συναισθηματικά σας θα βρίσκονται,  σε πρώτη σκέψη και θα κάνετε καλύτερη αρχή από την νέα εβδομάδα. Τις πρώτες μέρες του μήνα τυχόν  να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Κρατείστε μια απόσταση επικοινωνιακής ασφαλείας, και  μην πείτε κουβέντες  που θα πικράνουν. Τα πράγματα θα βελτιωθούν πολύ . Πολύ ευνοϊκές για τα ερωτικά και οι μέρες μετά την Πανσέληνο στον οίκο των Διδύμων. Με τον Δία και τις θετικές όψεις του, στο ζωδιο σας, θα σας κάνει περισσότερο ερωτεύσιμους αλλά και τολμηρούς σε οτιδήποτε κυνηγάτε.

Ευνοϊκό διάστημα:  10    εως  15       Ιουνίου

zodia-taro-45

Δύσκολες ημέρες:    01  και   08     Ιουνίου

Εύνοια σε ζωδια :  Τοξότης και Αιγόκερως

 

Ταύρος: Η συνεννόηση, και η διαπραγμάτευση, δεν είναι και  το δυνατό σας σημείο…. ωστόσο βάλτε ένα όριο … στα στις υπερβολές και στα βέλη  που πετάτε στον σύντροφο σας προκειμένου να πάρετε έμμεσες απαντήσεις. Το επόμενο δεκαήμερο,  κάποιες ύποπτες  κινήσεις και συμπεριφορές του συντροφικού σας ταιριού, δε σας κάθονται σωστά  στο μυαλό, και πιθανόν να του ζητήσετε εξηγήσεις. Κάντε όμως  υπομονή, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό για εσάς, γιατί τα συναισθηματικά  σας καλυτερεύει και η κατάσταση φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Οι ελεύθεροι θα έχουν ποικιλία νέων γνωριμιών.

Ευνοϊκό διάστημα:  02    εως  10      Ιουνίου

Δύσκολες ημέρες:    11  και 13      Ιουνίου

Εύνοια σε ζωδια : Παρθένος και Ιχθύς

 

Δίδυμοι: Αν εξαιρέσετε κάποια νεύρα και εντάσεις  τις πρώτες μέρες, ο Ιούνιος θα είναι θετικός για εσάς του αέρηδες. Το πρώτο δεκαπενθήμερο, το αστρολογικό γίγνεσθαι  θα σας σπρώξει  να βγείτε έξω και να ψυχαγωγηθείτε , να ταξιδέψετε και να κάνετε φρέσκιες  γνωριμίες. Μέσα σε αυτήν την δραστηριότητα, θα διασταυρωθείτε και με  ενδιαφέρουσες και ποιοτικές προσωπικότητες. Για τα ‘διπλά’, παιδιά… ένα υπέροχο διάστημα μέχρι και τι 14 Ιουνίου ανοίγεται…. με αρκετό ερωτισμό  και συναισθηματικές κουβέντες για το κοινό σας μέλλον! Πολλοί οι Δίδυμοι που θα παντρευτούν μέσα στο έτος.

Ευνοϊκό διάστημα:  04     εως  09       Ιουνίου

Δύσκολες ημέρες:     10  και  14      Ιουνίου

Εύνοια σε ζωδια : Κριός και Καρκίνος

 

Καρκίνος:  Μπορεί στα ερωτικά σας θέματα  να έχετε αρκετές και νέες  επιτυχίες, ωστόσο ένα ιδιαίτερο πρόσωπο που θα κινείται στους προσωπικούς  κύκλους σας, αυτό το επόμενο διάστημα ενδεχομένως να έχει αυτό το κάτι το μοναδικό που ψάχνετε. Περάστε όμορφα και από τα τέλη του μήνα, αν ακόμα υπάρχει στην ζωή σας…τότε το ξανακοιτάτε. Για τους ‘διπλούς’ Καρκίνους, μια όχι και τόσο καλή  εποχή, που δεν είναι ιδανική για σοβαρά λόγια και ξεκαθαρίσματα. Δώστε πολύ χρόνο στον εαυτό σας,  και μην απομονώνεστε από τα οικεία περιβάλλοντα σας. Για τους ελεύθερους.. πιθανές επιστροφές από το πρόσφατο παρελθόν θα σας χτυπήσουν την πόρτα.

Ευνοϊκό διάστημα:  02    εως  05      Ιουνίου

Δύσκολες ημέρες:     07  και 09      Ιουνίου

Εύνοια σε ζωδια : Ταύρος και Τοξότης

zwdia

Λέων:  Η θετική σας σκέψη και η μόνιμη αισιοδοξία, που σας χαρίζει η ευνοϊκή θέση του ανάδρομου Ερμή κατά το επόμενο δεκαήμερο και ίσως και περισσότερο, σας οδηγούν σε καινούργια σχέδια και καινούργιες ποιοτικές κατακτήσεις. Τις πρώτες μέρες του μήνα ωστόσο, δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά και αντιμέτωποι με κάποιους,  που  θα έχουν αντίθετη άποψη με τη δική σας…  Κάποιες όμως στιγμές, ίσως θα σας είναι δύσκολο να ελέγξετε την επιθυμία σας για απόλυτη ανεξαρτησία και ελευθερία. Το να αναζητάτε την ελευθερία σας όμως, χωρίς πρώτα να συζητήστε αυτά που σας ενοχλούν και σας προβληματίζουν με τον  σύντροφο σας, δεν είναι και η ιδανικότερη  λύση, ειδικότερα όσους έχουν  γεννηθεί γύρω στις 18-21/08.

Ευνοϊκό διάστημα:  01    εως  05     Ιουνίου

Δύσκολες ημέρες: 07     και   09     Ιουνίου

Εύνοια σε ζωδια : Ζυγός και Αιγόκερως

 

Παρθένος: Τα γήινα  ζώδια, και ιδίως οι εκπρόσωποι του  τρίτου δεκαημέρου, θα εντοπίσουν πολλές  ανακρίβειες και μικρο – ψεμματάκια στα λεγόμενα και στις δράσεις  του συντροφικού ταιριού τους. Συγκρατηθείτε όσο μπορείτε , γιατί τα πράγματα στα συναισθηματικά σας θα φωτιστούν με την κινητικότητα του κυβερνήτη σας Και πολύ σύντομα. ….  Μετά αποφασίστε για  οτιδήποτε σας προβλημάτισε ή σας αδίκησε! Μην μπλέξετε την συνήθεια – ασφάλεια με την συχώρεση. Προσέξτε αρκετά τις αντιδράσεις σας. Και σίγουρα μην εμπλέξετε τρίτους γνωστούς – φίλους, στα προσωπικά σας! Δεν χρειάζεστε κανένα… εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους.

Ευνοϊκό διάστημα:  03    εως  07      Ιουνίου

Δύσκολες ημέρες:  08    και  12     Ιουνίου

Εύνοια σε ζωδια : Καρκίνος και Λέων

 

Ζυγός: Με την παρουσία του δυναμικού Δία στο Λέοντα,  το πρώτο δεκαήμερο, τόσο η ερωτική  σας διάθεση όσο και η εσώτερη επιθυμία σας,  για περιπέτειες  – φλερτ ανεβαίνει γρήγορα και κατακόρυφα. Αν είστε ακόμα ελεύθεροι και ψάχνετε για ποιοτικό  σύντροφο, μην αρνηθείτε  ιδιαίτερες προτάσεις για κοινωνική έξοδο, γιατί με τη θετική όψη του Πλούτωνα  –  Αφροδίτη… οι πιθανότητες να συναντήσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συναρπάσει, είναι πολλές. Οι δεσμευμένοι – παντρεμένοι, θα έχετε μικρές ενοχλήσεις από το μακρινό  παρελθόν σας. Μην ρισκάρετε όμως  να θυσιάσετε το ποιοτικό σας παρόν – τον άνθρωπο σας.!

Ευνοϊκό διάστημα: 10     εως 15      Ιουνίου

Δύσκολες ημέρες:   02   και  06      Ιουνίου

Εύνοια σε ζωδια : Τοξότης και Αιγόκερως

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Τα ερωτικά μπορεί το πρώτο δεκαπενθήμερο, να ήταν ανούσια –  χαλαρά, αλλά το υπόλοιπο του μήνα, θα κάψετε άπειρες καρδιές. Βάλτε το καλό σας χαμόγελο και αφήστε τους τρίτους να σας φλερτάρουν – διεκδικήσουν . Κάποια νεότερα ή αλλαγές,  με τη Πανσέληνος των ερχόμενων ημερών, δεν αποκλείεται να σας προβληματίσουν. Δώστε καινούργιο αέρα στην καλή διάθεση σας πριν από οποιαδήποτε επαφή. Αποφύγετε το πείσμα και τις έντονες καταστάσεις. Ο Κυβερνήτης σας…προστάζει διπλωματία αυτές τις ημέρες και σίγουρα χαμηλούς τόνους!

Ευνοϊκό διάστημα:  08    εως  10     Ιουνίου

Δύσκολες ημέρες:   05   και   07      Ιουνίου

Εύνοια σε ζωδια : Ταύρος και Ιχθύς

 

Τοξότης: Έντονα κοινωνικός και ερωτικός αναμένεται να είναι για εσάς ο επόμενος  μήνας. Μια ευχάριστη έκπληξη – είδηση στα ερωτικά σας,  ιδίως για τους ελεύθερους έρχεται να σας ταρακουνήσει από την βαρεμάρα σας. Οι δεσμευμένοι Τοξότες, βιώνουν μια θετική περίοδο,  όπου θα δουν το ερωτικό τους συντροφικό ταίρι, να έρχεται πολύ  πιο κοντά, και οι σοβαρές κουβέντες για κοινή πορεία.. να πληθαίνουν. Αν είστε πραγματικά έτοιμοι για το  επόμενο καταλυτικό  βήμα, για τον επόμενο έναν χρόνο,  ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα σας συμπαρασταθούν, σε οποιαδήποτε απόφαση σας…! Αν έχετε ακόμα ενεργή σχέση με το παρελθόν, καλύτερα διακόψτε  την, καθώς δεν αποκλείεται καταστάσεις και γεγονότα – πληροφορίες να έλθουν στην επιφάνεια.. και να δυσαρεστήσουν πολύ κόσμο.

Ευνοϊκό διάστημα: 02    εως    05      Ιουνίου

Δύσκολες ημέρες:    07   και  11      Ιουνίου

Εύνοια σε ζωδια : Κριός και Παρθένος

 

Αιγόκερως: Την πρώτη εβδομάδα – δέκα ημέρες  του μήνα Ιουνίου, ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, θα σας δείξουν τον  σωστό δρόμο, προς την επικοινωνιακή  δράση  και αισιοδοξία. Ωστόσο προσέχετε και φροντίστε ώστε να μην παρασυρθείτε από φαύλες εντυπώσεις και υπερβολικά λόγια. Μιλήστε, γνωριστείτε και μετά  απορρίψτε αν δεν ικανοποιήστε . Οι Αιγόκεροι,  που βιώνουν τον απόλυτο έρωτα – αγάπη, στην πραγματικότητα, θα έχουν και την υποστήριξη του σύμπαντος που θα βάλει σε νέα τροχεία εξελίξεων και πολλοί  θα αποφασίσουν να  θα εγκαταλείψουν την εργένικη ζωή οριστικά.

Ευνοϊκό διάστημα: 09     εως  12     Ιουνίου

Δύσκολες ημέρες:   03   και   04      Ιουνίου

Εύνοια σε ζωδια : Ζυγός και Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Υδροχόος: Οι διαπλανητικές όψεις  του επιθετικού Άρη και του Πλούτωνα που θα  πραγματοποιηθούν στο ζώδιο σας τις επόμενες η μέρες,  θα σας ανεβάζουν πολύ την διάθεση με εξελίξεις και νέα γεγονότα. Ωστόσο, εσείς φροντίστε να εξετάσετε – σε βάθος –  με κάθε πιθανή λεπτομέρεια, κάποια  δεδομένα πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις ζωής. Οι αλλαγές και οι νέες πληροφορίες  που θα υπάρξουν στα συναισθηματικά σας, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα είναι πολλές, με τον Ποσειδώνα να σας προσφέρει με ευκολία  αρκετές ευκαιρίες για συναισθηματική πρόοδο, όπου και δεν έχετε πια να ανησυχείτε για τίποτα. Μια καινούργια  γνωριμία δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Χαρείτε αυτές τις καλές μέρες, και σίγουρα  μην αφήνετε άλλους να αποφασίζουν για εσάς και τις ανάγκες σας.

Ευνοϊκό διάστημα:   03   εως  08     Ιουνίου

Δύσκολες ημέρες:  01    και  02      Ιουνίου

Εύνοια σε ζωδια : Λέων και Ζυγός

 

Ιχθύς:  Μπορεί…. το πρώτο δεκαπενθήμερο τα πράματα θα ήταν μέτρια έως άσχημα, η Αφροδίτη –  Ερμής από την θετική  θέση τους, θα σας χαρίσουν  όμορφες-  ποιοτικές στιγμές στα ερωτικά θέματα.  Εσείς που είστε δεσμευμένοι, θα έχετε συνέχεια  τα νεύρα σας σε ένταση, καθώς όλα πια σας εκνευρίζουν από τον άνθρωπο  σας.  Θα σας ξαφνιάζουν ξαφνικά γεγονότα με τη ερχόμενη Πανσέληνο  και κυρίως όσοι από εσάς γεννηθήκατε στις 18/3. Δείξτε χωρίς φόβο  την ευπροσάρμοστη θέληση και ψυχραιμία σας. Οι ελεύθεροι Ιχθύες, κάντε λίγο υπομονή ακόμα, και απολαύστε τις νέες επαφές – γνωριμίες,  και σύντομα θα σας βάλουν στο  ερωτικό στόχαστρο τους, και  που θα σας ανανεώσουν.

Ευνοϊκό διάστημα:   04   εως 07      Ιουνίου

Δύσκολες ημέρες:    10  και 14      Ιουνίου

Εύνοια σε ζωδια : Ταύρος και Τοξότης