Ρωτάτε ….. σας Απαντάμε Κυριακή 24.05

xwrismos-mathima

Ρωτάτε ….. σας Απαντάμε Κυριακή 24.05

 

astrologia

Γιώργος Ρουσ.-82

Μας έστειλες 7-8 σελίδες κείμενο με τον καυγά της Συζύγου  σου….! Φαντάζομαι, δεν είχες την εντύπωση ότι θα το διαβάζαμε ?!? !?

zodia-taro-45

 

Lida D.-72

Δεν μας λες γιατί  χώρισες και από  τι ζωδιο. Οι όψεις ωστόσο πάνω σου, του ανάδρομου Ερμή δεν θα βοηθήσουν σε άμεσες επανενώσεις.

 

Παρθένος -82 + Τοξότης -11/84

Η σχέση έχει κάτι από κάρμα. Ωστόσο, οι αστρολογικές όψεις αυτήν την εποχή δεν είναι ευνοϊκές για επανασύνδεση.

 

Δανάη-69 + Μάνος-69

Οι γάμοι σας μεν εικονικοί, είναι όμως και υπαρκτοί…  με ότι αυτό σε υποχρεώσεις συνεπάγεται. Υπάρχει θετικό συναίσθημα αλλά για το τώρα μην περιμένεις πολλές πρακτικές εξελίξεις.

 

Ελένη Τριαν. + Ζυγός

Καλώς την…. σαφώς και μας έλειψες!  Ο κύριος στον οποίο αναφέρεσαι έχει πάμπολλα προβλήματα σε όλους τους τομείς της ζωής του. Σαφώς και υπάρχουν ενεργά συναισθήματα….. αλλά άφησε τον να στα βγάλει όπως θέλει. Η πίεση θα λειτουργούσε αντίθετα. Είναι και ο ανάδρομος που δεν βοηθάει.

tarw-erwtoskopio

Αννέτ.-88 + 81

Καλό μας κορίτσι, τι ευγενικό πλάσμα που είσαι…. που θα σε δώσουμε εσένα … που ?  Δώσε μια προτεραιότητα τον επαγγελματικό σου τομέα και θα δεις ότι η ψυχολογία σου θα ανέβει στα ύψη. Ο Αστρολογικός σου χάρτης δείχνει ότι θα έχεις γάμο μέσα στα  επόμενα χρόνια με άτομο που θα γνωρίσεις τους επόμενους μήνες. Σαφώς και έχεις και εγκυμοσύνη. Ωστόσο, μην άγχεσαι από τώρα, είσαι μικρούλα ακόμα για να δεσμευτείς.

 

Γιάννης  + Δώρα 80

Το ότι υπάρχει από πλευράς σου έλλειψη εμπιστοσύνης, ξεκάθαρα ακουμπάει στο άσχημο παρελθόν σου. Μην σε κρατάει όμως πίσω αυτό από να ζεις τον έρωτα σου με τον άνθρωπo σου. Είστε πολύ συμβατό ζευγάρι.

 

Παντελής και Αφροδίτη -90

Η σχέση σας θα συνεχίσει να υφίσταται αν αποφασίσετε να μιλήσετε ειλικρινά στο μεταξύ σας, και χωρίς να εμπλέκετε τρίτα πρόσωπα- οικογένειες, που μονό σας καθυστερούν από τις προσωπικές υποθέσεις.

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Γιώργος και Φανή

Ο χωρισμός σας είναι κάτι που δεν είναι οριστικός …. το τρίτο πρόσωπο θα απομακρυνθεί άμεσα, και εσείς θα επανασυνδεθείτε.

 

Πόπη-85 και Μάκης-91

Η διαφορά της ηλικίας σας δεν είναι πρόβλημα για τον Ζυγό. Το να του το λες συνέχεια,  δεν βοηθάς στην εξέλιξη των συναισθημάτων σας. Μην είσαι τόσο ανασφαλής.