Ρωτάτε ….. σας Απαντάμε Παρασκευή 22.05

Ρωτάτε ….. σας Απαντάμε Παρασκευή 22.05

 

 

Να σας ευχαριστήσουμε για τις δεκάδες των μηνυμάτων που μας αποστέλλετε….. και με τα καλά σας λόγια. Όλη η Ομάδα της ASTRO- LIVE είναι σε 24ωρη βάση στην διάθεση σας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί… είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης astrolive@pathfinder.gr είτε μιλώντας απευθείας με τους Αστρολόγους μας στο τηλ. κέντρο:  875-876-8024.

 

Νίκος -07/89

Η δουλειά είναι κάτι που θα σου φανερωθεί τις επόμενες εβδομάδες, και θα είναι με μόνιμο χαρακτήρα. Σχετικά κοντά στο σπίτι σου και με ικανοποιητικά λεφτά. Τα αστρολογικά είναι πολύ θετικά αυτήν την περίοδο, άρα θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Το εξωτερικό μπορεί να περιμένεις λίγο μέχρι να ισορροπήσεις οικονομικά αλλά και ψυχολογικά.

zodia-taro-45

 

Αννέτ.-03/88

Κοριτσάκι μας, σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!  Συνέχισε να κινείσαι προς την κατεύθυνση της εύρεσης εργασίας, και ο Ιούνιος είναι ο μήνας σου.  Δεν μπορώ να σου πω αν είναι συγκεκριμένα το εν λόγω πρόγραμμα για το οποίο έχεις κάνει την αίτηση. Αλλά σίγουρα θα βρεις δουλειά.

 

Κατερίνα -93

Μπλέξαμε με τους Κριούς. Ο Υδροχόος -92 που έχει νέα σχέση με την 03/95, λίαν συντόμως θα χωρίσει και με έντονο τρόπο. Στον αστρολογικό χάρτη του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, υπάρχει έντονο το στοιχείο της απιστίας. Και να επανασυνδεθείτε, θα χρειαστεί πολύς κόπος από εσένα να τον ‘ισιώσεις’. Αξίζει?

tarw-erwtoskopio

Ελένη Κ.-90

Ευχαριστούμε θερμά για τα θετικά σου λόγια. Το άτομο που μας λες, 09-83, έχει ενδιαφέρον στην ζωή του, αλλά και μια άλλη ύπαρξη επίσης στην καθημερινότητα του. Γενικά, ένας άνθρωπος κυκλοθυμικός και περίεργος. Αφήστε τον να κάνει βήματα, έχεις αντιληφθεί ότι έχεις ανάψει το πράσινο φως… αλλά γενικά μην περιμένεις τίποτα συγκλονιστικό!

 

Thalia Dion.-83

Σου ευχόμαστε τα καλύτερα δυνατά για τις σπουδές σου, είσαι σε καταπληκτική αστρολογική περίοδο, που μπορείς να κάνεις θαύματα με την δυναμική που σε διακατέχει. Οτιδήποτε σε απασχολεί, είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε….. όσο για την μαυρίλα….  je m΄en fous!!!

 

Πάρις + Μαρία 89

Ο γάμος σας είναι στην κόψη του ξυραφιού και εσείς καλείστε, να μην επιτρέπετε σε τρίτα άτομα, γνωστοί – φίλοι -συγγενείς… να επέμβουν ξανά στην ζωή σας. Δεν έχετε διαζύγιο επί του παρόντος, αλλά κατεβάστε τόνους.

 

Έλενα 05/76

Με τον σύζυγο σου -71, όντως τα πράματα είναι δυσλειτουργικά. Δεν έχετε ακόμα διαζύγιο μπροστά σας. Κινήσου διπλωματικά και μην ανακυκλώνετε το παρελθόν.