Ρωτάτε …..σας Απαντάμε Σαββάτο 25.04

oneira-krifi-simasia-oneirwn

Ρωτάτε …..σας Απαντάμε Σαββάτο 25.04

 

Μην ξεχνάτε να δηλώνετε συμμετοχή σας για τον Διαγωνισμό του Απριλίου,  ηλεκτρονική μας διεύθυνση astrolive@pathfinder.gr.

 

Ελπίδα Μ

Ρωτάς για την κόρη σου -1994-, και μας αναφέρεις 2 διαφορετικούς άντρες. Παρόν και παρελθόν μπλέκονται σε ένα παιδί που είναι μόλις  21 ετών. Δώστε χρόνο στις καταστάσεις να εξελιχθούν. Προς το παρόν ο Κριός δεν χωρίζει οριστικά.

zodia-taro-45

 

Effie K + Γιώργος

Ο σύντροφος σου ο Τοξότης, σαφώς και θέλει κάτι περισσότερο μεταξύ σας. Ωστόσο θα χρειαστεί αρκετό χρόνο ακόμα, για να σταθεροποιήσει τα οικονομικά του, που τον ταλαιπωρούν. Γενικότερα συνεχίζετε κανονικότητα.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ -02/64

Η Λεονταρίνα που σε ενδιαφέρει θέλει πολύ περισσότερο χρόνο από ότι  νομίζεις για σου δείξει συναισθήματα. Έχει και αυτή πολλές αναστολές. Με την γυναίκα σου, προσπάθησε  να επικοινωνήσεις σε ένα άλλο  επίπεδο….τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν μέσα στον επόμενο μήνα.

 

Μαρία Α.-08/67

Ο Υδροχόος που σε ενδιαφέρει έχει σοβαρά προβλήματα με το σπίτι του. Ωστόσο το να περιμένεις κάτι περισσότερο σε μια τέτοια φάση της ζωής του, ενώ πνίγεται από προβλήματα….δεν είναι κάτι σοφό. Ο άνθρωπο χρειάζεται χρόνο για να ισορροπήσει…και για το 2015 δεν του αντιστοιχεί διαζύγιο.

 

Παρθένος και Γιατρός.

Ο γιατρός θα ήθελε να ξαναξεκινήσει μια επικοινωνία μεταξύ σας….αλλά έχει και ένα βαρύ πρόγραμμα στην καθημερινότητα του που δεν του επιτρέπει μεγάλους ελιγμούς. Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά με τα χρονικά κενά που υπάρχουν το θέμα σας δυσκολεύει.

 

FAEDRA 13.

Ο 01/-85 που σε απασχολεί…περιμένει περισσότερη κινητικότητα από εσένα. Προς το παρόν είναι χαμένος μέσα σε κοινωνικούς κύκλους. Τα αστρολογικά δεδομένα δεν σας ευνοούν πολύ…καθώς δεν είναι και αρκετά ώριμος σαν προσωπικότητα.

 

ΜΙΚΑ Κ.-06/80

Ο Ιχθύς που σε ενδιαφέρει δεν έχει, τουλάχιστον αυτήν την εποχή μέσα στις προθέσεις του να επιστρέψει σε κάτι πιο ουσιαστικό μεταξύ σας. Άφησε τον να κάνει, αν θέλει τις κινήσεις του.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Γιώργος 02 –1969

Προβληματισμένε…μην ασχολείσαι με τις ανώριμες και συμπλεγματικές συμπεριφορές της 12/78.  Απλά επιβεβαιώνεται και όλο το σκηνικό δεν έχει πια ουσία και πορεία. Καλύτερα απομακρύνσου οριστικά. Το καλοκαίρι έχεις νέα γνωριμία που θα σε ανανεώσει.

 

Γιώτα 12/63.

Το φλερτ με τον Καρκίνο δεν θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα. Έχει στην ζωή του πολλά τρίτα θέματα που τον απασχολούν. Νέο έρωτας για εσένα από τον Ιούνιο και μετά….. που έχεις καλές  όψεις της Αφροδίτης.

 

Εύα 87.-Κεφαλονιά

Το 07/88 άτομο που σε ενδιαφέρει…θέλει λίγο χρόνο για να ισορροπήσει τον ψυχικό του κόσμο.  Μην τον πιέσεις παραπάνω.

 

 

astra-diagonismos