Ρωτάτε …..σας Απαντάμε – Τετάρτη 29.04

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

Ρωτάτε …..σας Απαντάμε  – Τετάρτη 29.04

 

Μην ξεχνάτε να δηλώνετε συμμετοχή σας για τον Διαγωνισμό του Απριλίου,

ηλεκτρονική μας διεύθυνση astrolive@pathfiner.gr.

 

SPEED-71

zodia-taro-45

ΓΙα τον 15-09-68, τα πράματα είναι δύσκολα. Η ψυχολογική του διάθεση είναι ακόμα άσχημη. Θέλει τον χρόνο του. Ενδιαφέρεται για εσένα αλλά κουβαλάει πολλά. Μην το πιέζεις και σίγουρα μην μιλάτε για το παρελθόν. Υπομονή.

 

Μαρία Μαράκι – 69.

Το άτομο που σε ενδιαφέρει, δεν είναι τόσο σοβαρό αυτό που έχει με την κοπέλα. Ωστόσο, δεν προβλέπεται να χωρίσουν σύντομα. Η απόφαση είναι δική σου, για αν αυτό που του περισσεύει από αυτόν …. σου φτάνει. Μίλα του και ζήτα χρονικά περιθώρια.

 

Ευδοκία 91

Το Ταυράκι -92, που σε ενδιαφέρει…..είναι μπλεγμένος με πολλά και διαφορετικά ‘θέματα’. Δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει μπροστά με εσένα και το έχεις καταλάβει. Η ζωή του φαίνεται να έχει σοβαρά θέματα προς επίλυση.  Είναι και αρκετά ανώριμος γενικότερα. Μην προσκολλάσαι σε κάτι που δεν έχει κινητικότητα.

 

Σοφία ΝΤΖ-07-93

Η σχέση  ήδη έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα λόγω της δικής του προβληματικής συμπεριφοράς Θα χρειαστεί να κάνεις αρκετή υπομονή μέχρι να σε εμπιστευτεί περισσότερο.

Ελένη Τριαν. -85

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Εδώ είμαστε και ότι χρειαστείς στην διάθεση σου. Μπράβο σου που κρατάς το ανάστημα σου ψηλά!

 

Μarie – Marie

Η σχέση σου ο Δίδυμος, έχει αρκετά θέματα ακόμα προσπεράσει…και αυτός κινείται με ρυθμούς χελώνας. Πάρε τις αποφάσεις σου.

 

Δανάη -69

Σίγουρα είναι δύσκολες οι παράλληλες καταστάσεις. Προς το παρόν δεν ευνοήστε για διαζύγια και μεγάλες αλλαγές ζωής. Συνεχίζετε όπως είστε. Από τον Ιούνιο θα ηρεμήσει περισσότερο και θα γίνει πιο εξωστρεφής.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Ειρήνη 02-87

Η γνωριμία δεν είναι κάτι που το παραγγέλνουμε!!! Έχεις καλές όψεις στον αστρολογικό σου χάρτη…για ποιοτική γνωριμία με σοβαρή εξέλιξη  – δέσμευση πριν λήξει το έτος. Μην άγχεσαι…όλα θα γίνουν.

 

Ελένη_κ-09-90

Είσαι πολύ μικρούλα για να στεναχωριέσαι τόοοοοσο! Σαφώς και μέχρι τα τέλη του έτους σου αντιστοιχούν νέες γνωριμίες και μέσα από αυτές θα προκύψει και άτι σοβαρό για πορεία ζωής.. Τα οικονομικά σου, και με τις δικές σου προσπάθειες, μέσα στον Μάιο θα ισορροπήσουν. Όλα θα βελτιωθούν.

 

Αρετή και Δημήτρης

Αν εσύ ανέχεσαι την απιστία από τον Υδροχόο… τότε δεν θα πρέπει να έχεις και παράπονα,….που η σχέση σας δεν εξελίσσεται!

 

 

 

astra-diagonismos