Ρωτατε ….. σας Απαντάμε Τρίτη 19.05

noima-zwis

Ρωτατε ….. σας Απαντάμε Τρίτη 19.05

 

 

Να σας ευχαριστήσουμε για τις δεκάδες των μηνυμάτων που μας αποστέλλετε….. και με τα καλά σας λόγια. Όλη η Ομάδα των ASTRO- LIVE είναι σε 24ωρη βάση στην διάθεση σας, για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί… είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης astrolive@pathfinder.gr είτε μιλώντας απευθείας με τους Αστρολόγους μας στο τηλ. κέντρο:  875-876-8024.

 

 

Άννα και Ανδρέας-90

Το να πιέζεις έναν Δίδυμο να σου δώσει απαντήσεις στους δικούς σου χρόνους… είναι κάτι που δεν θα το καταφέρεις ποτέ! Από σήμερα που γυρίζει ανάδρομος ο κυβερνήτης του όμως,  έχεις περισσότερες πιθανότητες να περάσεις τα θέλω σου.

zodia-taro-45

 

Πόπη -70 και Δημήτρης 1/70

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ο Σκορπιός που σε ενδιαφέρει έχει βαθιά συναισθήματα για εσένα και σίγουρα έχει βλέψεις για κάτι περισσότερο στο άμεσο μέλλον. Συνεχίστε έτσι και βήμα – βήμα και όλα θα γίνουν καλύτερα.

 

Σοφία -64

Ο γάμος παραμένει όρθιος και συνεχίζει χωρίς εμπόδια. Ο σύζυγος σου -57,  είναι κοντά σου και δεν σε ανταλλάσσει με τίποτα.

 

Αννετ+ Χριστοφ.-81

Όσο και να το ψάξουμε, από την στιγμή που ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θέλει να κάνει με  την υπόθεση σας…εμείς δεν μπορούμε να δούμε κάτι παραπάνω.

Σπύρος Δ.-57

Οι αστρολογικές όψεις είναι ευνοϊκές προς την κατεύθυνση του να ανέβεις στην κλίμακα – διευθυντής. Ωστόσο είναι καλό να κρατάς χαμηλούς τόνους καθώς υπάρχουν αρκετά εμπόδια από τρίτα πρόσωπα… και που θα πρέπει να μην λες πολλά.

 

BAΣΙΑ 6/87

Ο σύζυγος δεν είναι έτοιμος για επανασύνδεση, και σαφώς γνωρίζει ότι υπάρχει και παιδί. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις από πλευράς σου. Χρειάζεται χρόνο για να ισορροπήσει. Δεν θα ήταν ιδανικό να έρθει υπό πίεση και μετά από λίγο να φύγει πάλι.

 

Ειρήνη -87

Τα λεφτά σου δεν είναι χαμένα. Ωστόσο μην το καθυστερείς άλλο, γιατί πραγματικά το θέμα θα ξεχαστεί. Βρες ένα αμάξι που σου αρέσει και προχώρα στην διαδικασία. Τι περιμένεις? ο τύπος -69 δεν έχει μετρητό να σου δώσει. Τα  αστρολογικά σε ευνοούν για ποιοτική αγορά.

Νικολέτα -81

Σαφώς και είναι μια δύσκολη υπόθεση καθώς υπάρχουν γάμοι – παιδιά και τεχνικές δυσκολίες.  Ο άνθρωπος δεν είναι έτοιμος για διαζύγιο και με αρκετά προβλήματα. Στο τώρα είσαι συναισθηματικά δεμένη με αυτόν, και σίγουρα αυτό κλείνει την τύχη σου σε κάτι νέο. Οι αποφάσεις δικές σου.

 

Ελπίδα 94

Ο Δίδυμος -84 που σου αρέσει…  δεν είναι έτοιμος για επανασύνδεση καθώς έχει πολλά προβλήματα σε επίπεδο οικονομικών και όχι μόνο.  Σε σκέφτεται αλλά θέλει τον χρόνο του.

 

stefi-stefi -68/ Έβρος

Το συμφωνητικό γίνεται σε καλή εποχή. Ο -69  ο πρώην εργοδότης σου θέλει να σε αποπληρώσει μέχρι τέλους, μέχρι στιγμής. Τα αστρολογικά σε ευνοούν πολύ. Δεν έχεις και πολλές επιλογές.