ΡΩΤΑΤΕ….ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ! Παρασκευη 27/03

ΡΩΤΑΤΕ….ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ! Παρασκευη  27/03

Μας στέλνετε πολλά EMAIL, με τα ερωτήματα σας, αλλά χωρίς να μας δίνετε την ημερομηνία γεννήσεως σας. Μην την ξεχνάτε, καθώς είναι το μόνο δεδομένο που μπορεί να μας βοηθήσει σε μια αστρολογική πρόβλεψη.

 

Giotadr4.
Ρωτάς αν θα κάνεις σχέση…δεν μας δίνεις όμως κανένα άλλο στοιχείο, ημ. γεννήσεως προκείμενου να το δούμε.

Φαιη Σκορπιός -93
Ευνόησε για νέα γνωριμία μέσα στον Απρίλιο, με προϋποθέσεις για κάτι περισσότερο ίσως και μελλοντική δέσμευση. Ωστόσο δεν αποκλείεται να δεχτείς επιστροφές από το πρόσφατο παρελθόν σου…που θα σε προβληματίσουν.

zodia-taro-45

Θάλεια
Χαιρετίσματα στην όμορφη Κύπρο! Ο τομέας των συναισθηματικών θα ισιώσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες που θα δεις συναισθηματική πρόοδο από τον Παρθένο που σε ενδιαφέρει. Τα οικονομικά σου, μέσα από τις δικές σου δράσεις, θα βελτιωθούν αρκετά!

Μαρία-Φαρμακοποιός
Μας ερωτάς για την πώληση της επιχείρησης σου σε κάποια άλλη κοπέλα. Η δράση αυτή έχει την αστρολογική εύνοια, αλλά θα πρέπει να το τσεκάρεις διπλά – τριπλά πριν αποφασίσεις οριστικά.
Τονια Κατ.
Σκορπάκι, θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις την επιστροφή του Ιχθύ που σε απασχολεί. Ωστόσο κάνε και εσύ τις προσπάθειες σου και δώσε χρόνο για να φανερωθούν τα θέλω και των δυο πλευρών.

Βάσω -70 +Αχ.
Το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να είμαστε απόλυτα ακριβείς – καθώς δεν έχουμε ημ. γεννήσεως, θα αργήσει να εκδηλωθεί. Βάλε ένα όριο χρόνου μέχρι πότε περιμένεις τις πρωτοβουλίες του.

SPY 83
Ο Άγγελος σου είναι σε ψυχολογική κάμψη και του φταινε τα πάντα. Υπάρχει μέσα στο επόμενο διάστημα επανασύνδεση με αμφίβολα αποτελέσματα. Μεταξύ σας υπάρχουν αμφιβολίες και έλλειψη εμπιστοσύνης που θα πρέπει να αποκαταστήσεις.

Εύη -80
Ο Ταύρος που σε ενδιαφέρει έχει θέματα που άπτονται των οικονομικών του και των τρίτων καταστάσεων στην ζωή του….και αυτός είναι ο κύριος λόγος που τον καθυστερεί από τη επανασύνδεση σας. Μεγάλες οι πιθανότητες μέσα στον Απρίλιο να αναθερμανθεί το κλίμα μεταξύ σας.

Gemini-79
Μπορούμε να σου πούμε και για τον Κρόνο και για τον Δία σου, αρκεί και εσύ να μας πεις το πότε είσαι γεννημένη!!!

Maria -80
Τοξότη θα τα καταφέρεις μέσα στο Καλοκαίρι να επανασυνδεθείς με την παλιά σου αγάπη, και θα έχετε ευτυχή πορεία και ίσως και να οδηγηθείτε σε γάμο μέσα στο έτος.

ζωδια ταρω ωροσκοπιο  μην χασετε :

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια