Σαββατοκυριακο 05-06/09 Επιστροφες κ εκρηξεις

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Σαββατοκυριακο ο5-06/09 Επιστροφες κ εκρηξεις

05 Σεπτεμβριου : Ο Ηλιος σε τρίγωνο με τον Πλουτωνα
Η αίσθηση του καθήκοντος και της πράξης είναι πολύ πιο δυνατά πάνω σας καθώς πλέον έχετε τη δυνατότητα να εντρυφήσετε σε βαθύτερα επίπεδα δύναμης και αποφασιστικότητας. Η προσωπικότητα σας πιθανόν να εκφράζεται πιο δυναμικά σήμερα, και σίγουρα θα κάνετε τρομερή εντύπωση στους γύρω σας.
Μόνο που η αλλαγή αυτή του χαρακτήρα σας ίσως επηρεάσει αρνητικά κάποια ζητήματα τα οποία απαιτούν πιο λεπτεπίλεπτη αντιμετώπιση από την μεριά σας και η δυναμικότητα σας αυτή έρθει σε αντίθεση με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ικανότητα που έχετε να βλέπετε σήμερα κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων σας δίνει τη δύναμη να ανακαλύψετε κρυμμένα μυστικά ακόμα και μονοπάτια άλλων διαστάσεων είτε δικά σας είτε των γύρω σας.
Κατά αυτό το φαινόμενο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πιθανότητα η προσωπικότητα σας ενωθεί με μια δύναμη “μεγαλύτερη εκείνης της ζωής” όπου κατά την μετάβαση και μετάλλαξη σας ακόμα και το ελάχιστο αυτής της πραγματικότητας είναι μια εικόνα τεραστίων διαστάσεων και δεδομένων στο Σύμπαν που θα βρίσκεστε τελικώς. Χρησιμοποιήστε αυτό το μεταφυσικό βίωμα υπέρ σας και υψώστε ανάστημα, αφού πλέον πλημμυρίζετε από δύναμη και επανακτήστε την αξιοπρέπεια σας και την αξία σας σε ένα θέμα του βίου σας , στο οποίο βρεθήκατε στο τέλος ριγμένοι και αδικημένοι ολοκληρωτικά.
Από την άλλη , εάν ακόμα προσπαθείτε να βρείτε τον τρόπο να δαμάσετε την δύναμη σας και δεν γνωρίζετε πως να την χειριστείτε , τότε σας συμβουλεύω να κάνετε μικρά βήματα και ένα ένα κάθε φορά , έτσι ώστε να αποφύγετε κινήσεις που μπορούν να γίνουν ατομικές βόμβες στη ζωή σας ή στην ζωή των γύρω σας άθελα σας. Πρώτα να μάθετε να διαχειρίζεστε το δώρο αυτό που λάβατε από τον ουρανό και έπειτα να το χρησιμοποιήσετε στην καθημερινότητα σας.
06 Σεπτεμβρίου : Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα
Μια εβδομάδα πριν και μια εβδομάδα μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να αισθανθείτε ή να είστε μάρτυρες της συνεχούς εναλλαγής της ενέργειας στο συμπαντικό χώρο , η οποία επηρεάζει άμεσα τους εξής τομείς: οικονομικά – αγάπη- τους πόρους- τις αξίες της χαράς- την ομορφιά- την αρμονία και την ισορροπία. Καταστάσεις ή σκηνικά στα οποία εμπλέκεστε τις τελευταίες 6 -7 εβδομάδες (όσο η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη), μπορεί να φτάσουν σε σημείο καμπής τώρα. Πρόκειται για μια χρονική στιγμή που θα αναγκαστείτε περισσότερο παρά θα θελήσετε να λάβετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με τα θέματα αυτά, όμως δεν γίνεται και διαφορετικά.
Εάν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης γίνατε εσωστρεφής ή εξωστρεφής , προσέξτε καθώς υπάρχει περιθώριο να βιώσετε το ίδιο γεγονός αντίθετα όμως αυτή την φορά. Δηλαδή εάν γίνατε εσωστρεφής θα γίνετε εξωστρεφής κ.ο.κ. Αν εμφανίσθηκαν δυσκολίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις τώρα οφείλετε και θα πρέπει όντως να λάβετε κάποιες αποφάσεις και να ξεμπερδέψετε με το ζήτημα των σχέσεων αντί να αφήσετε την κατάσταση να συνεχιστεί ως έχει τελικά.Ίσως για να κρατήσει αυτή η σχέση να πρέπει να γίνουν κάποιες ανακατατάξεις ή προσαρμογές ή αλλαγές, εάν δείτε ότι δεν επιθυμείτε με τίποτε να προβείτε στην όποια αλλαγή τότε καλύτερα να δώσετε τέλος στην σχέση σας αυτή.
astrologia-zwdia-oroskopio-67
Κατά την διάρκεια της ανάδρομης φάσης της Αφροδίτης πολλοί από εσάς ήρθαν σε επαφή με άτομα από το παρελθόν τους. Τώρα λοιπόν που σταμάτησε η ανάδρομη αυτή πορεία του πλανήτη, θα πρέπει να αναρωτηθείτε και να κρίνετε και να λάβετε μια τελειωτική απόφαση για το εάν και κατά πόσο όντως πραγματικά αληθινά επιθυμείτε αυτή τη επαφή από τον παρελθόν σας ή απλά αποτέλεσε αποτέλεσμα της ανάδρομης φάσης και επιρροής πάνω στα συναισθήματα σας, οπότε και καλύτερα να δώσετε οριστικό τέλος και να θάψετε την επαφή μαζί με τον παρελθόν σας μια και καλή και να προχωρήσετε προς τα εμπρός
Πιθανότατα να βιώσατε και αλλαγή στα οικονομικά σας ζητήματα, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Η αλλαγή αυτή πρόκειται να επανέλθει στην φυσική της ροή , σύμφωνα με τον νόμο της δράσης και αντίδρασης, θα βρεθεί δηλαδή εκεί που θα βρισκόταν και δίχως την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης. Ίσως πάλι , μιας και βιώσατε αλλαγή και αυτό έμεινε χαραγμένο  μέσα σας, να θελήσετε πάλι είτε να συνεχιστεί για παράδειγμα αυτή η ξαφνική θετική ενδυνάμωση της οικονομίας σας , άρα θα πρέπει και να σκεφτείτε τρόπους ή κινήσεις για να εξακολουθήσει η θετική αυτή ροή να υπάρχει και πέρα της όποια πλανητικής επιρροής πάνω στη ζωή σας, είτε από την άλλη θελήσετε να αλλάξετε το αρνητικό αποτέλεσμα που βιώσατε με μία ριζική εντελώς αλλαγής πλεύσης και οργάνωσης -διαχείρισης , ακόμα και με το να αλλάξετε για παράδειγμα επάγγελμα ώστε να είστε σίγουροι ότι την επόμενη φορά που το Σύμπαν θα μπορέσει να επηρεάσει τόσο βαθιά την πραγματικότητα σας, να έχετε  γερές και καλύτερες βάσεις στην εργασία και οικονομία του βίου σας.
Τέλος ότι ήταν αυτό το νέο που μάθατε, στο οποίο επενδύσατε, αποδεχθήκατε ή αμφισβητήσατε κατά το χρονικό διάστημα αυτών των 6 με 7 εβδομάδων , πρόκειται να μπει σε πράξη και να αρχίσει να υλοποιείται στην πραγματικότητα κατά τις επόμενες 4 με 5 εβδομάδες όταν η Αφροδίτη  βρεθεί στην θέση της Σκιάς.
Αυτό το διάστημα ήταν ένα διάστημα λοξοδρόμησης που σας έδωσε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε άγνωστες και αχαρτογράφητες μέχρι πρότινος σε εσάς περιοχές της ζωής σας και του σύμπαντος γενικότερα, να θέσετε ολοκληρωτικό τέλος σε ατελής καταστάσεις του βίου σας, και να εξετάσετε εκ νέου τις δυνατότητες εξέλιξης σας στους τομείς που αναφέραμε νωρίτερα. Τώρα ήρθε η στιγμή να περπατήσετε πάνω στο δικό σας μονοπάτι του πεπρωμένου σας κουβαλώντας μέσα σας όλες αυτές τις νέες γνώσεις οι οποίες σιγά σιγά θα γίνουν ένα με εσάς κατά το διάβα του χρόνου.
Ακόμα και η ορθή πορεία της Αφροδίτης δεν είναι παρά ένα ακόμα γεγονός που αλλάζει την συμπαντική σας τροχιά , και σας βάζει να συνεχίζεται να περπατάτε πιο σταθερά πάνω στο μονοπάτι σας ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει και η άμεση και έμμεση εξωτερική και εσωτερική ανάπτυξη, καλυτέρευση και ωριμότητα σας.
Αναλυτικα το   Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο :