σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια α

astrologia-eksagwno-ari-ermi

κριός

Συνήθως τα άτομα του ζωδίου αυτά αρέσκονται στις γρήγορες σχέσεις, όμως καθώς οι ημέρες του Νοεμβρίου θα περνούν, θα δείτε τον εαυτό σας να αλλάζει και να αναζητάτε κάτι που να έχει μεγαλύτερη διάρκεια όσο αφορά τους ερωτικούς σας συντρόφους. Ο σύντροφος σας αλλά και εσείς είστε γεμάτοι από εκρηκτική ενέργεια φωτιάς, κάτι που δεν θα σας κάνει κακό σαν ντουέτο να δείτε μέχρι που φτάνει- έτσι θα τσεκάρετε και κατά πόσο ισχύει και η ασφάλεια κατά της πυρκαγιάς που έχετε αγοράσει.

Με τα μισά από τα άστρα του ζωδιακού κύκλου, κυριολεκτικά να ενισχύουν την οικία και τον ερωτισμό μέσα σε αυτήν, θα βρεθείτε να κάνετε έρωτα ελεύθερα μέσα στο σπίτι σας, και η θερμοκρασία θα αυξηθεί. Για τους ελεύθερους Κριούς η αύρα τους έχει χρώμα κόκκινο και καθώς ταξιδεύετε στους αιθέρες αναζητώντας τον έρωτα πιθανότατα να πέσετε πάνω σε μία δεύτερη κόκκινη αύρα. Και ορίστε, οι δυο σας έχετε ήδη συνδεθεί από την γνωριμία σας κιόλας σε ένα ανώτερο πνευματικό επίπεδο.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο :

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια α

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια β

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια γ

Η 11η του Νοέμβρη 2015 είναι μια ξεχωριστή ημέρα καθώς μπορεί να γίνει το έναυσμα ή το προσάναμμα για να πάρει εμπρός και να ενδυναμωθεί η φωτιά αυτή που υπάρχει μεταξύ σας οδηγώντας σε μία έμμονη επιθυμία για βαθύτερη σεξουαλική οικειότητα ανάμεσα σας.
Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε με τα λόγια την αλλαγή που τόσο επιθυμείτε τότε εκφράστε την μέσα από τις πράξεις σας.

Το λαμπερό φως που στέλνει η Πανσέληνος που θα βρίσκεται στον πολυλογά Δίδυμο στις 25 Νοεμβρίου, θα αποκαλύψει ένα συγκλονιστικό μυστικό και η σχέση σας θα φτάσει σε σταυροδρόμι. Η ημέρα τις 26 Νοεμβρίου ίσως σας θυμίσει το καλοκαίρι όπου βρεθήκατε να συγκρίνετε τις αρετές μιας άγαμης ζωής ενάντια σε μία έντονη σεξουαλική ζωη. Και μόλις πάρετε την απόφαση αυτή τότε θα δείτε πως ένα φορτίο από επάνω σας θα εξαφανιστεί και μπροστά σας θα εμφανιστεί ένα νέο μονοπάτι.

zodia-astra-tarot

ταύρος

Τα άτομα του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ το τι εύχονται όταν τα μισά και περισσότερα από τα άστρα βρίσκονται πραγματικά στο ζώδιο του Σκορπιού. Υπάρχει μία ατμόσφαιρα πλάνης σε όλο αυτόν τον έντονο σεξουαλικά τρελαμένο όχλο, ιδίως όταν ο πλανήτης Ήλιος θεωρείται ως ο νούμερο ένας εγκληματίας που αναζητείται σε αρκετές κρεβατοκάμαρες.

Στις 11 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη θα αποτελέσει τον καταλύτη ώστε επιτέλους να απελευθερωθείτε από αυτή την αδύνατη σχέση για την οποία πολεμήσατε τόσο γενναία και σκληρά αλλά δεν μπορεί να υπάρξει. Είναι γνωστό ότι μένετε αρκετές φορές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι θα έπρεπε σε μία σχέση που δεν σας ικανοποιεί συνήθως. Όμως η Σελήνη στον Σκορπιό σας δίνει τη δύναμη να πάρετε επιτέλους τα ρίσκα που πρέπει και να δοκιμάσετε αυτή την φορά την τύχη σας με το να προχωρήσετε μπροστά και να δοκιμάσετε το τι θα συμβεί μεταξύ εσάς και της καυτής καινούριας γνωριμίας σας.

zwdia-zodia-tarw

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η 18η του Νοέμβρη αποτελεί μαγική ημέρα για εσάς εφόσον ο Ποσειδώνας ξεκινάει την ορθή πορεία του και έτσι επιτέλους βγαίνετε από το ομιχλώδες τοπίο και μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα μπροστά την ρόδινη ζωή που σας χαρίζουν τα άστρα και να θέσετε τα θέλω σας όσο ψηλά επιθυμείτε καθώς και να ικανοποιήσετε και όλες σας τις επιθυμίες που σχετίζονται με αυτά.

25 του Νοέμβρη πιθανότατα να αισθανθείτε τη γη ολόκληρη να κινείται κάτω από τα πόδια σας, καθώς μία νευρική Πανσέληνος που θα σημειωθεί στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βρουν βιαστικούς να αναζητάτε ένα σταθερό σημείο γης να σταθείτε στα πόδια σας. Για τους έχοντας ως νο1 προτεραιότητα στο μυαλό τους Ταύρους, αυτή το σεληνιακό χάος που χρωματίζει τον ουρανό ενδέχεται να φέρει φόβο μιας και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον πρώην απατεώνα και ψεύτη εαυτό τους πρώτα από όλα σε προσωπικό πνευματικό επίπεδο. Όμως όσο αφορά τα ερωτικά σας επιτέλους θα βρείτε αυτό το σεξουαλικό ενθουσιασμό που αναζητούσατε ως τώρα.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο :

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια α

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια β

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια γ

δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι τόσο ποιητές και εραστές όσο και μερικές φορές πολλαπλές προσωπικότητες. Όταν πραγματικά αγαπήσετε κάποιον τότε οι άγγελοι αρχίζουν να τραγουδάνε στον ουρανό, και αυτό συμβαίνει διότι δεν σας τυχαίνει να ερωτεύεστε και τόσο συχνά. Έχετε έντονους έρωτες και τις περισσότερες φορές παραπάνω από δύο ταυτόχρονα, αλλά σπάνια συναντάτε την αγάπη που όντως θα παραμείνει για μια ζωή.

Και αυτό συνήθως σας συμβαίνει επειδή κινήστε πάρα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να μην αφήνετε χρόνο στα συναισθήματα να ζυμωθούν και να δυναμώσουν μέσα σας. Αυτόν τον μήνα μία ομάδα άστρων που βρίσκεται στον οίκο της αγάπης πρόκειται να ξεκινήσουν το σκηνικό της αιώνιας αγάπης στη ζωή σας.

zwdia

 

Στις 6 Νοεμβρίου ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Ερμής πέφτει υπό τη δύναμη του Ποσειδώνα και σας κάνει αρκετά εύκολα να φαντάζεστε τα πάντα για αυτή την νέα αγάπη καθώς ξυπνάει ταυτόχρονα και όλες τις λίγο περίεργες ερωτικές προδιαθέσεις σας. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 11 του μήνα θα πλησιάσει το πακέτο αυτό των αστεριών και θα είναι έτοιμη να ισορροπήσει τις καταστάσεις προτού προβείτε σε κάποια προσβολή.

Θέλετε ευχαρίστηση με αποτέλεσμα η παιχνιδιάρικη φύση σας να εμφανίζεται στο όλο σκηνικό και το αντικείμενο του έρωτα σας να γαντζώνεται τελικά από αυτό. Η Πανσέληνος στις 25 Νοεμβρίου που θα σημειωθεί μάλιστα στο δικό σας ζώδιο θα φέρει μπροστά την προσωπικότητα σας και το ακαταμάχητο χαμόγελο που φέρουν τα μάτια σας. Το αποτέλεσμα να μπορείτε να κλείσετε την ερωτική αυτή συμφωνία μεταξύ του τώρα ως το Σαββατοκύριακο το αργότερο…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

καρκίνος

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11 του Νοεμβρίου, εσείς το πιο ντροπαλό από όλα τα ζώδια , δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας σε ότι νιώθετε με αποτέλεσμα να δηλώσετε προς το σύντροφο σας μια γεμάτη υπονοούμενα πρόταση, κάνοντας την οικιακή σας εστία να φλέγεται κυριολεκτικά.

Για τους μη έχοντες δεσμό όμως Καρκίνους υποβόσκει κάποιος κίνδυνος αφού θα σας είναι τρομερά εύκολα να ξεχάσετε όλες τις παρελθοντικές σας σχέσεις και να βρεθείτε μπλεγμένοι σε μία κάπως στιλβωτική ερωτική φαντασίωσης σχέση η οποία όμως δεν θα σας κάνει καλό τελικώς. Με τόση μεγάλη ενέργεια τόσο από τον Άρη όσο και από την Αφροδίτη στην ανάσα του ζωδίου τα συναισθήματα σας παίζουν από την άνευ όρων αγάπη στην απόλυτη μανιακή εξουσία του συντρόφου σας μέσα στο δευτερόλεπτο και το δύσκολο εδώ είναι πως δεν γνωρίζετε και ποια από τις δύο εκδοχές πραγματικά θέλετε να κρατήσετε.

zodia-zvdia-75

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Να ξέρετε πάντως πως τώρα δεν είναι ούτε η ώρα ούτε η στιγμή, ούτε ο μήνας καν για να αρχίσετε ερωτικές μάχες αλλά για να προσηλωθείτε ολοκληρωτικά και να ξεκινήσετε σέξι και ερωτικό διάλογο με αυτόν τον έναν και μοναδικό στη ζωή σας. Η ατμόσφαιρα εμπεριέχει ένα καυτό σέξι μαύρο εσώρουχο ενώ κατακλύζεται από τις ερωτικές δονήσεις του σκορπιού στο κρεββάτι καθώς τα πάθη είναι πρωτόγονα και ανεξέλεγκτα.

Στις 18 του μηνός ο Ποσειδώνας επιτέλους επιστρέφει στην ορθή του τροχιά και το ρομαντικό σας όνειρο είναι πλέον τόσο ξεκάθαρο μπροστά σας που νιώθετε λες και αν απλώσετε το χέρι σας θα μπορέσετε να το αγγίξτε.
Με την Πανσέληνο στις 25 του μήνα , φαίνεται πως σιωπηλά εσείς και ο σύντροφος σας ετοιμάζεστε για ένα ρομαντικό ταξιδάκι το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. Το Σαββατοκύριακο αυτό θα βρίσκεται υπό την επιρροή του πολυλογά Δίδυμου, οπότε μην απορήσετε εάν υπάρξει κάποιο περίεργο συμβάν ή τα πράγματα πάρουν εντελώς διαφορετική τροπή από αυτή που είχατε στο μυαλό σας.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο :

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια α

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια β

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια γ