Τέλος ανάδρομου Ερμή Συναισθηματικά απρόοπτα

genia-paidiwn-indigo

Τέλος ανάδρομου Ερμή 09/10  Συναισθηματικά απρόοπτα

 

αστρολογια: Το τέλος του ανάδρομου Ερμή στις 09/10, σαν ημερομηνία δεν σημαίνει αυτόματα και το τέλος όλων αυτών που γνωρίζουμε για τις επιρροές του πάνω στα ζωδια. Μέχρι και τα τέλη του Οκτωβρίου, οι όψεις του με την Νέα σελήνη και την αλλαγή του ζωδίου στις 24, θα δημιουργούν υλικά εμπόδια στα ζωδια της γης, ασυνεννοησία στο έπακρο στα αέρινα ζωδια και μια χρονό-καθυστέρηση σε δεσμεύσεις και συναντήσεις για τους πύρινους.  Οι μόνοι τυχεροί είναι τα ζωδια του νερού, που με την Πανσέληνο του Οκτωβρίου θα έχουν ευκαιρίες για αισθηματικές αποκαλύψεις

 

ζωδια του Φωτιάς:

 

ζωδια – Κριός: Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που είστε σε φάση πλήρους ανανέωσης και εκ των έσω και εκ των έξω, θα καταφέρετε να έρθετε σε πλήρη ισορροπία με τα θέλω σας. Αυτό θα έχει αντίκτυπο και μέσα στον ερωτικό σας δεσμό – γάμο που έχει αφεθεί από την πλευρά του συντρόφου σας στην τύχη του.

zodia-taro-45

 

ζωδια – Λέων: Πλήρης αποστασιοποίηση είναι η έννοια που πρέπει μέχρι τα τέλη του  μήνα να υιοθετήσετε στην ερωτική σας καθημερινότητα, αν θέλετε να δείτε πρόοδο επιτέλους. Αφήστε αυτού που σας έχουν πικράνει να έρθουν αυτοί πρώτοι σε εσάς…και με τις σχετικές προτάσεις τους.

 

ζωδια – Τοξότης: Αποφασίστε μέσα στις επόμενες 8-10 ημέρες τι θέλετε να πείτε και να πράξετε, και κάντε το μετά τις 23 Οκτωβρίου. Ενισχύεται πάρα πολύ το κοινωνικό και προσωπικό σας προφίλ…με αποτέλεσμα να εισέλθουν πολλοί άνθρωποι στην ζωηρή καθημερινότητα σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και επανεμφανίσεις από το παρελθόν.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια της Γης:

 

ζωδια – Ταύρου: Επιθυμείτε να αποστασιοποιηθείτε  από τις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν στην πεζή καθημερινότητα σας και να οδεύσετε ίσως και πια μόνοι. Κρατήστε στις σκέψεις σας μέχρι τις 25/10 και μετά πάρτε τις οριστικές σας αποφάσεις, όπου και θα έχουν φανερωθεί, μέχρι τότε, και οι τρίτες συμπεριφορές.

 

ζωδια – Παρθένος: Αποφύγετε τα περιττά λόγια και τις προσβολές –πιέσεις. με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες πριν τις 21 του μήνα δεν θα καλυτερέψουν αισθητά. Για αυτούς που έχουν χωρίσει, ευκαιρίες για διάλογο και επανασύνδεση προσεχώς.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Αν είστε μεθοδικοί και διπλωμάτες  θα καταφέρετε από τις 10 του Οκτωβρίου και μετά να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες που έχετε στον αισθηματικό σας τομέα. Παραδεχτείτε τα λάθη σας και μην αντιδράτε άκομψα στην κριτική των τρίτων.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια του Αέρα:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Είστε άτομα με περιεχόμενο και αυτό θα φανεί από τις ποιοτικές προσωπικότητες που θα σας πλησιάσουν το προσεχές διάστημα. Το τέλος του ανάδρομου κυβερνήτη σας δίνει τις κατάλληλες ευκαιρίες για αυτούς  που ακόμα θέλουν…προκειμένου να υπάρξουν διαπραγματεύσεις για επανασυνδέσει και αποκατάσταση των επικοινωνιών.

 

ζωδια – Ζυγός: Ετοιμάστε για μεγάλες αλλαγές στο ερωτικό σας τομέα. Στην αλλαγή του ζωδίου από Ζυγό σε Σκορπιό, θα υπάρξουν εκ βάθρων ανακατατάξεις που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ολοκλήρωση μακροχρόνιων σχέσεων  αλλά και αποκατάσταση ισορροπιών σε γάμους που έχουν βαλτώσει.

 

ζωδια – Υδροχόος: Αποκατάσταση των επαφών θα έχετε με πρόσωπα που έχουν τραβήξει το δύσκολο ενδιαφέρον σας στο πρόσφατο παρελθόν, και που στο τότε δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για κάτι περισσότερο. Από αύριο που ο Ερμής περνάει πια ορθή πορεία… όλα θα καλυτερέψουν…και όχι μόνο στα αισθηματικά.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια του Νερού:

 

ζωδια – Καρκίνος: Δεν είναι ιδιαίτερα καλή η εποχή για τροποποιήσεις και νέες γνωριμίες. Όλα είναι αρκετά ρευστά. Όλος ο μήνας χρειάζεται διπλωματία και μέτρο για να αποφευχθούν εντάσεις και  ρήξεις που πιθανόν να φέρουν το τέλος σε σχέσεις…που παραπαίουν.

 

Ζωδια – Σκορπιός: Μην υποκύπτετε στον ανυπόστατο και υπερβολικό εγωισμό σας. Οι μέρες δεν δίνουν  και τις καλύτερες προϋποθέσεις για να μιλήστε και να λύστε διαφορές ετών.  Οι σχέσεις με ζωδια του αέρα θα δεχτούν πλήγματα αδιαφορίας και όπου θα πρέπει να έχετε την προσοχή σας τεταμένη.

 

Ζωδια – Ιχθείς: Το ιδανικότερο που μπορείτε να κάνετε αυτές τις ημέρες, που τα αστρολογικά είναι αρκετά δύσκολα για τον ζωδιακό σας οίκο, είναι να κλείσετε οριστικά την πόρτα σε άτομα που στο παρελθόν σας έχουν με κάθε τρόπο απογοητεύσει. Αυτό πιθανόν να έχει ισχύ και για πρώην συντρόφους, που μάλλον θα πιθανόν να εμφανιστούν μετά τις 13/10 με την νέα σελήνη.