ταρω Ιούλιος 2017 B

taro-apistia

ταρω Ιούλιος 2017 B

Λέων
ταρω λεων – σχέσεις: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Η είσοδος του Ιουλίου θα σας βρει συναισθηματικά ανανεωμένους και εξαιρετικά δραστήριους. Τα όποια προβλήματα προκύψουν στην πορεία σας θα ξεπεραστούν με ευκολία. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, θα είναι να είστε αποφασισμένοι να αποστασιοποιηθείτε από εκείνες τις σχέσεις που σας περιορίζουν και απομυζούν την ενέργειά σας.
Είναι η κατάλληλη περίοδος να στραφείτε σε άτομα που ξέρετε ότι νοιάζονται ειλικρινά για την ευημερία σας, για να ακούσετε τις συμβουλές τους. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να κερδίσετε την πολύχρονη μάχη σας με τη χαμηλή σας αυτοεκτίμηση.

ταρω λεων – επαγγελματικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Αυτός είναι ο μήνας που θα καταφέρετε να χτίσετε μια αποδοτική επαγγελματική εικόνα, που θα σας επιφέρει σεβασμό και κύρος. Μάλιστα θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα σχέδιό σας που είχατε παραγκωνίσει για καιρό.
Αυτό που ζητά από εσάς το σύμπαν για τον Ιούλιο, είναι να επιστρατεύσετε τη δραστηριότητα και την αποφασιστικότητά σας. Μόνο τότε θα δείτε να σας προσφέρεται από ανέλπιστες πηγές, η στήριξη που έχετε ανάγκη για να προοδεύσετε!

 

ταρω λεων – οικονομικά: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Μπορεί να μην είναι σε πλήρη άνθιση ή σταθερότητα τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο, ωστόσο εσείς αρκείστε με την κατάστασή τους. Μέσα στον Ιούλιο θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, παρά τους φόβους που κουβαλάτε από παλαιότερες απώλειές σας.
Το σύμπαν θα σας δώσει μια επανάληψη αυτών των εμπειριών, με πρόθεση να δώσετε μάχη αυτή τη φορά για να επιφέρετε διαφορετικό αποτέλεσμα. Να ξέρετε ότι εξαρτάται από εσάς και μόνο να κάνετε τη μεγάλη έξοδο!

zodia-taro-45

ταρω λεων – ψυχολογία: Το 3 των Ξιφών
Θα υπάρξουν κάποια θέματα που αγγίζουν την καρδιά σας και θα σας κεντρίσουν μέσα στον Ιούλιο. Εσείς δεν πρέπει να τα αφήσετε να σας επηρεάσουν στη μάχη για όσα σας ανήκουν δικαιωματικά, πρέπει να παλέψετε για τη συναισθηματική σας απελευθέρωση από τις αρνητικές επιρροές που έχετε εγκαταστήσει στη ζωή σας.
Το μάθημα που θέλει να σας δώσει το κάρμα, είναι να πάψετε να είστε το θύμα στις άτιμες συμπεριφορές των άλλων. Δεν έχει σημασία πόσο κοντινά σας είναι τα εν λόγω άτομα, το γεγονός είναι ότι πρέπει να βάλετε τέλος στην επέμβασή τους στη ζωή σας. Μόνο όταν το κάνετε αυτό, θα πάψετε να βιώνετε αρνητικές καταστάσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος
ταρω παρθενος – σχέσεις: Ο Ιππότης των Ξιφών
Έχετε να δώσετε μια μάχη, στην αρένα μιας συγκεκριμένης και ιδιαίτερης σχέσης. Πρόκειται για μια μάχη κυρίως σε εσωτερικό και πνευματικό επίπεδο, όμως έχει έντονο αντίκτυπο και στις διαπροσωπικές σας επαφές. Είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε ουσιαστικά την εν λόγω σχέση, προκειμένου να μπορέσετε να την αναδομήσετε και να την αποστασιοποιήσετε. Μόνο μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταφέρετε να δείτε ξανά με ελπίδα το μέλλον σας, που θα αποκτήσει σχήμα και υπόσταση.

ταρω παρθενος – επαγγελματικά: Το 6 των Ράβδων
Η κάρτα του θριάμβου έρχεται να σηματοδοτήσει αυτό τον Ιούλιο για εσάς! Ό,τι κι αν είναι αυτό που θέλετε ή έχετε ανάγκη σε επαγγελματικό επίπεδο, τώρα θα το δείτε να παίρνει σάρκα και οστά. Αυτό ίσως να σας κάνει να νιώσετε αρχικά κάπως νευρικοί και τρωτοί, γιατί θα αφορά κάτι νέο και άγνωστο. Όμως όταν ξεπεράσετε ρεαλιστικά αυτούς τους φόβους σας, θα δείτε την πραγμάτωση των ονείρων σας!

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ταρω παρθενος – οικονομικά: Ο Ιεροφάντης
Οι προσδοκίες που έχετε από αυτό το μήνα σε οικονομικό επίπεδο, ίσως να συναντήσουν κάποιες δυσχέρειες. Αιτία γι’ αυτό θα είναι οι απαιτήσεις κάποιου από εσάς, τις οποίες δεν περιμένατε και δεν ήταν συμφωνημένες. Υπάρχει ένα καρμικό μήνυμα που πρέπει να συνειδητοποιήσετε, μέσα από αυτή τη διαδικασία. Τώρα καλείστε να δείτε ξεκάθαρα την ισορροπία που πρέπει να διατηρείτε, ανάμεσα στα όριά σας και την πρόθεσή σας για γαλήνη στις συμφωνίες σας.

ταρω παρθενος – ψυχολογία: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Ο φετινός Ιούλιος θα είναι ο μήνας που θα φέρει ευχαρίστηση και γαλήνη στη ζωή σας, μετά από μια αρκετά μακρά περίοδο δοκιμασιών. Όσο πιο μεγάλη είναι η πίστη σας στις ανώτερες δυνάμεις, τόσο πιο έντονη θα είναι η ενέργεια που θα διασφαλίσει την ψυχική και υλική σας ευημερία. Να ξέρετε ότι έχετε στήριξη και προστασία – αγαθά που σας αξίζουν πλέον αδιαμφισβήτητα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός
ταρω ζυγος – σχέσεις: Το 4 των Κυπέλλων
Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε ιδιαίτερα πιεσμένοι και συναισθηματικά καταβεβλημένοι στο πεδίο των σχέσεών σας. Έχει φτάσει η στιγμή να στρατολογήσετε ξανά την ενέργειά σας, προκειμένου να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Μια σημαντική ευκαιρία είναι ήδη καθ’ οδόν για να σας συναντήσει, αρκεί μόνο να είστε σε επαγρύπνηση για να την εντοπίσετε!
Πράγματι θα νιώσετε λίγο άγχος και πράγματι θα πρέπει να αποδιώξετε τους αρνητισμούς που περιβάλουν κάποιες σχέσεις σας – ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να απομακρυνθείτε πλέον από κάποιες που είναι μακροχρόνιες… Όμως να ξέρετε ότι όλο αυτό, συνοδεύεται στο τέλος από πολλές χαρές και θετικές εξελίξεις.

ταρω ζυγος – επαγγελματικά: Το 7 των Πεντάκτινων
Κάνατε όλη την εκπαίδευσή σας, αποκτήσατε όλη την απαραίτητη εμπειρία που χρειάζεται. Τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσετε πέρα από κάθε είδους περιορισμούς, να σημειώσετε σημαντική πρόοδο μέσα στον Ιούλιο. Αυτό ενδέχεται να απαιτήσει κάποιες μετακινήσεις σας, που ίσως να αναστατώσουν λίγο την ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι. Να είστε αισιόδοξοι ότι έχετε τα φόντα να τα χειριστείτε όλα με μεγάλη επιτυχία και να επικρατήσει η ηρεμία!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω ζυγος – οικονομικά: Το 10 των Κυπέλλων
Βρίσκεστε σε ένα στάδιο της ζωής σας, που η οικονομική σας κατάσταση αποτελεί ένα πολύ βαρύ φορτίο για να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες σας. Όσο εμμένετε στις ετεροχρονισμένες αντιλήψεις περί οικονομικής ασφάλειας και βιωσιμότητας, θα βρίσκεστε πάντα μπροστά και ένα νέο βάρος κάθε φορά…
Αυτό που απαιτεί από εσάς το σύμπαν μέσα στον Ιούλιο, είναι να επιστρατεύσετε το δημιουργικό σας ένστικτο! Παραμερίστε όλα όσα αποκαλείτε «φυσιολογικά», αν θέλετε να μπείτε σε ένα περιβάλλον ικανοποίησης και ευημερίας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αφυπνίσετε την πίστη στον εαυτό σας!

ταρω ζυγος – ψυχολογία: Το 9 των Ράβδων
Αγαπητοί Ζυγοί, αφήνετε το φόβο να σας κατευθύνει.
Αυτός ο εγκατεστημένος στην ψυχή σας φόβος, είναι η δύναμη που αποφασίζει τελικά πόση ενέργεια θα καταθέσετε για να προχωρήσετε μπροστά, για να φτάσετε στην ασφάλεια και την ευτυχία που σας αξίζει. Αν καθίσετε απέναντι στους φόβους σας και τους δηλώσετε ότι πλέον αναλαμβάνετε εσείς τα ηνία της ζωής σας, θα βρεθείτε πολύ σύντομα στο ηλιόλουστο μέλλον που λαχταράτε!

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Σκορπιός
ταρω σκορπιος – σχέσεις: Ο Άσος των Κυπέλλων
Με την είσοδο του Ιουλίου στο ημερολόγιο, οι περισσότεροι Σκορπιοί θα είστε χαρωποί και πλήρεις, γιατί θα έχει πραγματωθεί μια ευχή σας από καρδιάς. Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος λέει «πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί μπορεί να πραγματοποιηθεί»…
Μαζί με το όνειρό σας θα έρθουν και κάποιες αρνητικές συνέπειες που δεν είχατε υπολογίσει, που θα πιέσουν αρκετά τη συναισθηματική σας κατάσταση. Αυτή η δοκιμασία θα σας θέσει πλέον σε ένα εντελώς διαφορετικό και άγνωστο μονοπάτι. Για κάποιους μάλιστα, μπορεί να σημαίνει κάποιες μετακινήσεις ή ταξίδια. Το βέβαιο είναι ότι αυτό το νέο περιβάλλον ζωής, έχει τη δυναμική να σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες.

ταρω σκορπιος – επαγγελματικά: Η Αρχιέρεια
Όσο αφορά την καριέρα σας, εδώ και καιρό η σύνεση απαιτεί να κάνετε κάποιες κινήσεις. Σίγουρα συνοδεύονται από θυσίες, όμως είναι βέβαιο ότι αξίζουν τον κόπο. Όσοι έχετε κάνει αυτές τις απαραίτητες κινήσεις, να αναμένετε ότι ο Ιούλιος θα στιγματιστεί από πολλές μετακινήσεις ή ταξίδια όσο αφορά τα επαγγελματικά σας. Έτσι θα καταφέρετε να αναστρέψετε ή να επιλύσετε μια δυσχέρεια, που θα σας επιφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ταρω σκορπιος – οικονομικά: Το 8 των Ράβδων
Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, τα οικονομικά των περισσοτέρων Σκορπιών θα σημειώσουν μεγάλη βελτίωση μέσα στον Ιούλιο – εάν κι εφόσον έχετε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία. Αυτό που απομένει τώρα, είναι να κάνετε και τα ενδεδειγμένα ξεκαθαρίσματα. Να ξέρετε ότι θα προκύψουν κάποια μικρά εμπόδια στην πορεία σας, που θα ξεπεραστούν με σχετική ευκολία. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι προσήλωση στη δουλειά σας και συνετές κινήσεις. Είναι πολύ πιθανό να σταθεί στο πλάι σας ένα ιδιαίτερο άτομο σε αυτή τη διαδικασία.

ταρω σκορπιος – ψυχολογία: Το 2 των Πεντάκτινων
Ο Ιούλιος θα είναι ένας έντονος μήνας για την ψυχολογία σας, καθώς τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική σας ζωή θα περάσουν από μεγάλες αλλαγές. Επειδή θα συνοδεύονται από αρκετές συζητήσεις ή και προστριβές, εσείς πρέπει να επιστρατεύσετε τις αξίες και την αξιοπρέπειά σας για να αντεπεξέλθετε αλώβητοι. Θα χρειαστεί να βελτιώσετε ρεαλιστικά τον αρνητισμό των θέσεων και των πρακτικών σας, για να μην βρεθείτε απέναντι σε εχθρικά περιβάλλοντα. Αν λειτουργήσετε με σύνεση, θα μπορέσετε να ανακουφιστείτε με ισορροπία και συναισθηματική καταξίωση.