ταρω Ιούνιος 2017 – ζωδια της Γης

taro-ilios

ταρω Ιούνιος 2017 – ζωδια της Γης

Ταύρος
ταρω ταυρος – σχέσεις: Οι Εραστές
Αυτή είναι πραγματικά η Κάρτα που θέλετε να δείτε σε αυτό τον τομέα της ζωής σας! Η αγάπη, η ωριμότητα και ο σεβασμός θα είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν για εσάς μέσα στον Ιούνιο, για να κάνουν τις σχέσεις σας αγαστές και απολαυστικές.

Θα συνειδητοποιήσετε αυτή την περίοδο πόσο ανεκτίμητα είναι τα μαθήματα για τη σοφία που πρέπει να διέπει τις σχέσεις, που έχετε πάρει στο πέρασμα των χρόνων. Η συναισθηματική ικανοποίηση θα είναι εξαιρετικά ισορροπημένη με τη γνώση και την ανεξαρτησία. Προσθέστε σε όλα αυτά μια καλή οικονομική κατάσταση, για να συμπληρώσετε την εικόνα μιας πολύ γλυκιάς περιόδου!

 

ταρω ταυρος – επαγγελματικά: Ο Διάβολος
Το περιβάλλον δεν θα έχει την ίδια αίσια ατμόσφαιρα στα επαγγελματικά σας. Η πρόβλεψη δείχνει ότι θα υπάρξουν απώλειες, όμως θα υπάρξουν κάποια θετικά μηνύματα από αυτή την εξέλιξη. Το χέρι του πεπρωμένου θα σας υποστηρίζει, ακόμη και σε κάποιες θυσίες που θα πρέπει να κάνετε. Το αποτέλεσμα έχει πάντα σημασία – και στη δική σας περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο άρτιο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ζωής σας.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω ταυρος – οικονομικά: Το 5 των Πεντάκτινων
Θα υπάρχει χαρά και ευημερία στο περιβάλλον σας τον φετινό Ιούνιο, με εσάς παρόντες. Με τη βοήθεια των φίλων αλλά και των αγαπημένων σας ανθρώπων, θα καταφέρετε να βγείτε νικητές από όλες τις δυσχέρειες και τις απώλειες που θα προκύψουν. Γι’ αυτό το σύμπαν σας καλεί να κοιτάτε από τώρα μπροστά και στη βελτίωση των συγκυριών, παρά σε αυτά που συμβαίνουν τώρα. Να έχετε υπόψιν σας ότι στην οικονομική σας ευμάρεια θα παίξει ρόλο ένας «αλλοδαπός» παράγοντας.

ταρω ταυρος – ψυχολογία: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Είναι φυσικό να έχετε μέσα σας έναν φόβο, για όσα τεκταίνονται στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα της ζωής σας. Γνωρίζετε ότι θα πρέπει να ισορροπήσετε σε τεντωμένο σκοινί για λίγο, κάτι που σας αγχώνει. Στηριχτείτε όμως στην πίστη που σας χαρακτηρίζει, γιατί ο Ιούνιος θα βελτιώσει πολύ τις υπάρχουσες καταστάσεις. Η χαρά και η ευημερία θα επικρατήσουν στη ζωή σας, συνθήκες που θα απολαύσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Παρθένος
ταρω παρθενος – σχέσεις: Η Δικαιοσύνη
Ο Ιούνιος έρχεται στη ζωή σας με μια υπόσχεση, ότι θα καταφέρετε να επιφέρετε την πολυπόθητη ισορροπία σε μια ιδιαίτερη σχέση σας. Το μόνο σημείο που θα σας λυπήσει λίγο σε αυτό το επίτευγμα, είναι ότι θα έχετε κερδίσει τη μάχη έναντι ενός ατόμου που εκτιμάτε πολύ. Το αποτέλεσμα αυτού του θριάμβου σας, θα είναι να νιώσετε απελευθερωμένοι, να δείτε τον ήλιο να φωτίζει τη ζωή σας σε κάθε τομέα. Θα είστε περήφανοι παραμείνατε δυνατοί και σταθεροί, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές αυτής της πορείας…

ταρω παρθενος – επαγγελματικά: Ο Αυτοκράτορας
Τα πάντα θα εξελιχθούν τόσο καλά στα επαγγελματικά σας αυτή την περίοδο, που θα αναρωτιέστε αν είναι πραγματικότητα το ότι βιώνετε μια τόσο σταθερή άνεση! Μέσα στον Ιούνιο θα μπορείτε να ασχολείστε μόνο με τα επαγγελματικά θέματα που σας ενθουσιάζουν, κάτι που θα αναδείξει τη δημιουργικότητα και τα ιδιαίτερα χαρίσματά σας. Κάποιες απώλειες που υπήρξαν στον εργασιακό τομέα τον τελευταίο καιρό, θα αποδειχθεί ότι ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να σας συμβεί!

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω παρθενος – οικονομικά: Το 5 των Ράβδων
Θα υπάρξουν φιλονικίες και παιχνίδια που θα παιχτούν, χειραγωγήσεις και νευρικές εξάρσεις αυτό τον Ιούνιο. Πρωταγωνιστής σε όλο αυτό το σκηνικό, θα είναι ένα άτομο που θα υποστηρίξει ότι του χρωστάτε χρήματα – κάτι που δεν αληθεύει. Με τη στήριξη και τη βοήθεια πολλών ανθρώπων του κύκλου σας θα καταφέρετε να αποδείξετε την αλήθεια των λόγων σας και θα λάβετε όλα όσα δικαιούστε. Να ξέρετε ότι όσο ο μήνας θα πλησιάζει στο τέλος του, θα είναι αρκετή η οικονομική ευμάρεια που θα βιώνετε.

ταρω παρθενος – ψυχολογία: Η Δύναμη
Αυτή η κάρτα είναι επίσης γνωστή ως «Γόησσα». Έρχεται να σας καθησυχάσει ότι μέσα στον Ιούνιο θα πάρετε αρκετά πνευματικά μαθήματα, που θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε την πίστη στον εαυτό σας και να ακολουθήσετε πιστά το μονοπάτι της αρετής. Μαθαίνετε να εμπιστεύεστε πιο πολύ, πρώτα εσάς τους ίδιους και μετά το σύμπαν, λειτουργώντας προστατευτικά και με αγνότητα. Αυτό είναι ένα μάθημα που είχε φυλαγμένο για εσάς το πεπρωμένο…

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως
ταρω αιγοκερως – σχέσεις: Το 9 των Ξιφών
Υπάρχει μια θλίψη στην καρδιά σας, που αφορά μια σχέση που πέρασε… Θεωρείτε ότι όλα έχουν τελειώσει αλλά η θλίψη παραμένει. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες επανασύνδεσης, αλλά σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Θα αξίζει τον κόπο μια τέτοια επιλογή, μόνο εφόσον δεν επιτρέψετε να ξεπεράσει το φιλικό πλαίσιο. Να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας πως οτιδήποτε περισσότερο, θα έχει την ίδια κατάληξη που είχε και στο παρελθόν – και δεν ήταν ευχάριστη.

ταρω αιγοκερως – επαγγελματικά: Το 9 των Ράβδων
Σας διέπει μια νευρικότητα όσο αφορά τα εργασιακά σας θέματα αυτή την περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να νιώθετε έτσι, όμως θα είναι καλή επιλογή να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων μέσα στον Ιούνιο. Εσείς πρέπει να πιστέψετε ότι ακόμη κι αν βρίσκεστε σε λίγο ταραγμένα νερά τώρα, η επιμονή θα σας οδηγήσει στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Και εκεί θα θριαμβεύσετε!

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ταρω αιγοκερως – οικονομικά: Το 3 των Ράβδων
Ο Ιούνιος θα σας φέρει τη χαρά να πραγματώσετε τους οικονομικούς σας στόχους! Αυτό θα καταστεί εφικτό με τη βοήθεια κάποιων ιδιαίτερων ατόμων, που ενδέχεται να είναι από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον ή παιδικοί σας φίλοι. Έχετε μέσα σας μια επιφύλαξη, μήπως εγκλωβιστείτε σε δόλια κίνητρα άλλων. Να ξέρετε ότι αυτό είναι πιθανό, μόνο αν δεν έχετε θέσει ξεκάθαρα όρια από την πρώτη στιγμή κάθε σύμπραξης.

ταρω αιγοκερως – ψυχολογία: Η Σελήνη
Ο Ιούνιος θα σας φέρει μια πρόσθετη αίσθηση επιφύλαξης, που θα αφορά την πιθανή εξαπάτησή σας. Για κάποιους ο τομέας προσοχής θα σχετίζεται με τα χρήματα, για κάποιους άλλους θα σχετίζεται με μια προσωπική σχέση. Το σύμπαν σας συμβουλεύει να είστε διακριτικά ελαστικοί αυτή την περίοδο. Η διατήρηση ενός ήρεμου κλίματος σε οτιδήποτε προκύψει, σημαίνει και ηρεμία του μυαλού σας… Ωστόσο δεν πρέπει να επιτρέψετε σε κανένα να ξεπεράσει τα όρια που έχετε θέσει. Φροντίστε να πείτε «ως εδώ», πριν να είναι αργά.

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia - love