ταρω Ιούνιος 2017 – ζωδια της φωτιάς

ταρω Ιούνιος 2017 – ζωδια της φωτιάς

Κριός
ταρω κριος- σχέσεις: Το 6 των Πεντάκτινων
Η οικονομική ευχέρεια που θα έχετε αυτό το μήνα, θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε αισθητά τις δυσκολίες που σας παίδεψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια εχθρότητα από άτομα του στενού οικογενειακού σας κύκλου ή και από το ταίρι σας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να λειτουργήσετε αρμονικά από πλευράς σας, χωρίς όμως να παραβλέψετε όσα τώρα σας ευνοούν δικαιωματικά.

 

ταρω κριος – επαγγελματικά: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Με δεδομένη την αίσια οικονομική κατάσταση που θα σας περιβάλλει, μπορείτε πλέον να ανακουφιστείτε με την ομαλή πορεία που θα πάρουν τα επαγγελματικά σας θέματα. Το κλίμα στο χώρο εργασίας σας θα διέπεται από αρμονία και σεβασμό. Ωστόσο, μια ευκαιρία που θα σας προκύψει μέσω μιας πρότασης για νέα επαγγελματική πορεία, θα πρέπει να τύχει πολύ διεξοδικής σκέψης. Πρέπει να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψιν σας τα υπάρχοντα δεδομένα, που λειτούργησαν τόσο καλά για εσάς έως τώρα…

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω κριος – οικονομικά: Ο Ακόλουθος των Ράβδων
Ο Ιούνιος προβλέπεται εξαιρετικά αίσιος για τα οικονομικά σας. Θα σας χαροποιήσουν οι αρμονικές ειδήσεις, για ένα οικονομικό θέμα που σας προβλημάτιζε η εξέλιξή του. Οι συνετοί χειρισμοί σε συνδυασμό με μια δόση τύχης που σας προσφέρει το σύμπαν, θα ωθήσουν την αίσια οικονομική πορεία όλου του μήνα.

ταρω κριος – ψυχολογία: Ο Διάβολος
Το θέμα που θα σας απασχολεί ενδόμυχα και θα επηρεάζει την αυτοπεποίθησή σας, θα είναι κάποιες συναισθηματικές δυσκολίες στον τομέα του ρομάντζου και των σχέσεών σας γενικότερα. Οι αποφασιστικές κινήσεις, συνδυασμένες με συνετή κατανόηση των καταστάσεων, θα είναι τα όπλα σας τον Ιούνιο για να στήσετε από την αρχή αυτές τις ζωτικές σας επαφές. Να δείξετε εμπιστοσύνη στη σοφία σας, που θα σας οδηγήσει στο ορθό μονοπάτι.

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Λέων
ταρω λεων – σχέσεις: Το 3 των Ράβδων
Έχετε την αίσθηση ότι θριαμβεύσατε όσο αφορά μια παλιά σας σχέση, γι’ αυτό τείνετε να χαλαρώσετε και να απολύσετε τη στήριξη και τη χαρά που σας προσφέρουν κάποιες από τις σημαντικές σας φιλίες. Αυτό που θα συνειδητοποιήσετε μέσα στον Ιούνιο, είναι ότι χαρήκατε πρόωρα… Τώρα θα κληθείτε να χειριστείτε εξ αρχής, τις αρνητικές συγκυρίες που νομίζατε ότι είχατε συντρίψει. Δεν υπάρχει διακριτικός τρόπος για να στηρίξετε τις απόψεις σας, ο χωρισμός πρέπει να είναι ευθύς και απόλυτος.

ταρω λεων – επαγγελματικά: Το 4 των Ξιφών
Θα ενημερωθείτε λίαν συντόμως ότι ένα επαγγελματικό σχέδιο που επεξεργάζεστε, πρέπει να ανασταλεί προσωρινά. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε, γιατί πολύ σύντομα θα λάβετε νέα πρόταση για ανάληψη ενός καινούργιου εγχειρήματος σε ανεξάρτητη βάση! Αυτή η ευκαιρία θα επιφέρει πολλές αλλαγές, ακόμη και στον τομέα της αγάπης. Τα χρήματα που θα χρειαστείτε γι’ αυτή την απασχόληση, θα έρθουν απρόσκοπτα προς το μέρος σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω λεων – οικονομικά: Οι Εραστές
Κάποιος πήρε κάτι από εσάς, που δεν έχει πρόθεση να τιμήσει το λόγο του και να σας το επιστρέψει. Αυτή η διαπίστωση που θα κάνετε μέσα στον Ιούνιο, θα είναι αρκετά σκληρή αρχικά αλλά ενέχει κάτι ελπιδοφόρο. Όσα θα προκύψουν τώρα, θα σας χαρίσουν περισσότερη ανεξαρτησία στον τομέα της οικονομικής σας ευημερίας. Θα ξεπεράσετε την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο και θα κερδίσετε μόνοι σας τα χρήματα που χρειάζεστε. Αυτό θα σας γεμίσει με τόση αυτοπεποίθηση και δύναμη, όση δεν έχετε βιώσει ποτέ ξανά!

ταρω λεων – ψυχολογία: Το 10 των Ράβδων
Κουβαλάτε ένα πολύ βαρύ φορτίο μέσα σας, για το οποίο δεν φέρεται την αποκλειστική ευθύνη. Το γεγονός είναι ότι πρέπει να κάνετε θυσίες – και ενώ γνωρίζετε πώς να διορθώσετε κάποιο σφάλμα, δεν αποφασίζετε να δράσετε. Αυτό που πρέπει να επιστρατεύσετε μέσα σας, είναι το δίκαιο που απαιτεί η περίσταση. Το κέρδος σας θα είναι ανυπολόγιστο όταν κάνετε αυτό που πρέπει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης
ταρω τοξοτης – σχέσεις: Το 5 των Ξιφών
Έχετε ήδη πάρει την απόφαση να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να ανακτήσετε την ηρεμία του μυαλού σας και τη χαρά της ζωής. Αυτό φυσικά περιλαμβάνει το ξεκαθάρισμα των σχέσεων με κάποια άτομα του πολύ στενού σας κύκλου. Να απαιτήσετε να γίνονται σεβαστά τα όριά σας και να αναλαμβάνουν το βάρος που τους αναλογεί, χωρίς να αναμένουν πλέον ότι θα τους δώσετε «άφεση αμαρτιών». Να είστε βέβαιοι ότι θα βγείτε νικητές από αυτή τη συγκυρία, κατακτώντας επιτέλους την ηρεμία και τη χαρά που λαχταράτε.

ταρω τοξοτης – επαγγελματικά: Το 8 των Πεντάκτινων
Η εργασιακή σας πορεία κυλά απρόσκοπτα, κάτι που δικαιωματικά σας χαροποιεί… Θα εμφανιστεί όμως ένα άτομο που θα σας εξαπατήσει ή θα κλέψει κάτι από εσάς. Μην διστάσετε στιγμή να διεκδικήσετε το δίκιο σας, να φτάσετε μέχρι και τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να αποζημιωθείτε και να δικαιωθείτε. Η νίκη είναι με το μέρος σας.

ταρω τοξοτης – οικονομικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα επηρεαστεί εξαιρετικά αίσια μέσα στον Ιούνιο, από την ανανέωση που κάνετε στα συναισθήματά σας – στο ερωτικό πεδίο αλλά και των σχέσεων γενικότερα. Σε αυτό βοηθούν οι ήρεμες και αποφασιστικές κινήσεις σας εκεί που υπήρχε ανάγκη, γι’ αυτό όλα θα λειτουργήσουν αλυσιδωτά: η βελτίωση των οικονομικών σας, θα σας χαρίσει περισσότερη συναισθηματική και πνευματική ευεξία, που θα σας χαροποιεί όλο και πιο πολύ στην πορεία!

ταρω τοξοτης – ψυχολογία: Η Κρίση
Η συναισθηματική αναβάθμιση που τόσο κοπιάσατε να πετύχετε, θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Αποτέλεσμα της επιτυχίας σας θα είναι και η ανανέωση της δημιουργικής και καλλιτεχνικής σας ενέργειας! Τα χαρίσματα και οι ιδιαίτερες ικανότητές σας θα ανθίσουν και θα σας χαρίσουν ψυχική απόλαυση. Έχετε πολλά να προσφέρετε – και αυτός ο μήνας είναι το πάσο ελευθέρας σας για να το κάνετε!

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia - love