ταρω Ιούνιος 2017 – ζωδια του Νερού

agapi-einai-arketi

ταρω Ιούνιος 2017 – ζωδια του Νερού

Καρκίνος
ταρω καρκινος – σχέσεις: Οι Εραστές
Όμορφος αναμένεται ο Ιούνιος όσο αφορά την προσωπική ζωή των Καρκίνων, καθώς θα ανοίξουν πλέον οι δίοδοι της αγάπης μετά από μια περίοδο πίεσης σε αυτό τον τομέα.

Η γνήσια αγάπη που τρέφετε για συγκεκριμένους ανθρώπους αλλά και για το σύμπαν γενικότερα, τώρα θα αρχίσει να λάμπει ξανά. Κάποια αναχώματα που είχαν σηκωθεί, με αιτιάσεις ή κριτικές, θα αρχίσουν να φαντάζουν παιδαριώδη και θα εξανεμιστούν σαν να μην υπήρξαν. Οι σχέσεις σας που διέπονται από αγάπη και ο πλούτος που φέρνουν στη ζωή σας, θα αναδείξουν την όμορφη αλήθεια τους και να γίνουν ολοφάνερες.

 

ταρω καρκινος – επαγγελματικά: Το 2 των Ράβδων
Είναι γεγονός ότι τα επαγγελματικά σας θέματα πέρασαν μια εξαιρετικά δύσκολη και περίπλοκη περίοδο. Ο Ιούνιος έρχεται να σας ανοίξει εντελώς νέα μονοπάτια, που θα διέπονται από ποικιλία γλωσσών και πολιτισμών και να χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα. Με κάποιο τρόπο εντάσσεται κάτι «αλλοδαπό» στην επαγγελματική σας πρόοδο, είτε εσείς θα πορευτείτε με μια άλλη κουλτούρα. Υπάρχει μια βέβαιη νίκη για εσάς για εσάς στη συνέχεια, την οποία θα αδράξετε και θα αξιοποιήσετε. Θα δείτε τις επιθυμίες σας να πραγματώνονται με τον καλύτερο τρόπο!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω καρκινος – οικονομικά: Η Δυναμη
Οι δυσχέρειες που βιώσατε πρόσφατα στον επαγγελματικό τομέα, σίγουρα σας επέφερε και οικονομική πίεση. Χαμογελάστε τώρα, γιατί ο Ιούνιος θα φέρει έναν συνταρακτικό θρίαμβο στα οικονομικά σας δεδομένα, μέσα από τον τομέα της καριέρας. Θα σχετιστείτε εξαιρετικά αρμονικά με δύο ή τρία ακόμη άτομα, και αυτή η συνεργασία θα σας οδηγήσει σε μια νίκη πέρα από τις προσδοκίες σας! Φυσικά και εδώ θα υπάρξει ο παράγοντας του «αλλοδαπού» που θα επηρεάσει αίσια την έκβαση των κινήσεών σας.

ταρω καρκινος – ψυχολογία: Το 5 των Κυπέλλων
Η διάθεσή σας θα αρχίσει να παίρνει την ανιούσα μέσα στον Ιούνιο! Αρχικά θα αποβάλετε κάποιες παλιές πεποιθήσεις που έχουν καταστεί πλέον παράλογοι στο σκεπτικό σας, καθώς έχετε διευρύνει το πνεύμα σας με νέες γνώσεις και εμπειρίες. Θα νιώσετε να ανανεώνεται και να αναπλάθεται σταδιακά το ενδιαφέρον σας προς καθετί πνευματικό. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα μιας ευρύτερης κατανόησης και επίγνωσης, που θα έχετε την αίσθηση ότι σας προσέγγισε τυχαία! Φυσικά δεν ήταν τυχαίο, εσείς οι ίδιοι το δουλέψατε και το κατακτήσατε.

zwdia - love

Σκορπιός
ταρω σκορπιος – σχέσεις: Το 8 των Ράβδων
Κάποια απάτη έχει συντελεστεί εις βάρος σας στη συναισθηματική σας ζωή. Μέσα στον Ιούνιο θα συνειδητοποιήσετε τα πάντα, θα κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες και σύντομα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που είχαν τεθεί στο δρόμο σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, είναι να παραμείνετε σε πολεμική ετοιμότητα προκειμένου να συγκρατήσετε ή να ανακτήσετε όσα σας αφαιρέθηκαν.

ταρω σκορπιος – επαγγελματικά: Το 9 των Πεντάκτινων
Βρίσκεστε σε μια καλή και αγαστή περίοδο όσο αφορά τα επαγγελματικά σας. Μάλιστα είναι πιθανό να έχετε κερδίσει πρόσφατα κάποιο βραβείο ή μια προαγωγή. Εργάζεστε αρμονικά με τουλάχιστον τρία ακόμη άτομα, γι’ αυτό μπορείτε να αναμένετε ότι το κλίμα αρμονίας θα επεκταθεί και στην οικονομική σας ευημερία.
Μέσα στον Ιούνιο θα προκύψει ένα θέμα με ένα νεότερο άτομο, που θα απαιτήσει την επιστράτευση των αξιών σας για να επιλυθεί. Κινηθείτε με αξιοπρέπεια και σύνεση και θα καταφέρετε γρήγορα να επαναφέρετε την ισορροπία.

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω σκορπιος – οικονομικά: Το 5 των Κυπέλλων
Το θέμα που προαναφέρθηκε ότι θα προκύψει στον επαγγελματικό σας τομέα, έχει τη δυναμική να «χτυπήσει» τα οικονομικά σας αλλά και τη φήμη σας. Μπορεί να σας ξαφνιάσει η ταχύτητα με την οποία θα κληθείτε να δράσετε, όμως είναι ζωτικό να μην χρονοτριβήσετε καθόλου! Θα καταφέρετε να διατηρήσετε μια σταθερότητα στα εισοδήματά σας αν δεν φανείτε ασύδοτοι, όμως θα υποστεί κάποια εσκεμμένη βλάβη το όνομά σας.

ταρω σκορπιος – ψυχολογία: Το 9 των Κυπέλλων
Έχετε το σθένος να πραγματώσετε πολλές από τις επιθυμίες σας. Ωστόσο το σύμπαν σας παρακινεί να προσέξετε πολύ περισσότερο μέσα στον Ιούνιο, για όσα εύχεστε… Ίσως να πρέπει να εργαστείτε πιο σκληρά απ’ όσο θεωρούσατε, προκειμένου να φτάσετε στην εκπλήρωσή τους. Όλα θα έχουν αίσια κατάληξη, αν αποφασίσετε να διανύσετε την επιπλέον απόσταση που απαιτείται για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Ιχθύες
ταρω ιχθυες – σχέσεις: Ο Ιεροφάντης
Υπάρχει μια στασιμότητα σε κάποια συγκεκριμένη σχέση σας αυτή την περίοδο, που ίσως έχει και νομική υπόσταση. Εσείς μπορεί να θεωρούσατε ότι όλα είχαν διευθετηθεί και ξεκαθαριστεί… Ωστόσο η άλλη πλευρά θα ανατρέψει τις θέσεις της και θα κάνει ό,τι μπορεί για να κωλυσιεργήσει, με μόνη πρόθεση τη διεκδίκηση δύναμης. Αυτή η συγκυρία θα σας επιφέρει άγχος και νευρικότητα, καθώς θα «παγώσει» όλους τους τομείς της ζωής σας.
Το σύμπαν σας συμβουλεύει να επιδείξετε ψυχραιμία και υπομονή. Μέσα στον Ιούνιο θα καταφέρετε να επαναφέρετε το εν λόγω άτομο στη λογική, και να διευθετήσετε το πρόβλημα προς όφελός σας.

ταρω ιχθυες – επαγγελματικά: Το 4 των Κυπέλλων
Έχετε βαρεθεί τη δουλειά σας! Απλά και ξεκάθαρα, δεν σας ικανοποιεί οικονομικά ούτε ανταποκρίνεται στα όνειρα που είχατε για την καριέρα σας. Μέσα στον Ιούνιο καλείστε να εργαστείτε πιο εντατικά προς όσα έχετε ονειρευτεί, γιατί το μέλλον σας επιφυλάσσει οικονομική άνθιση. Όσο περισσότερο εστιάσετε στο στήσιμο του επαγγελματικού περιβάλλοντος που θέλετε, τόσο πιο κοντά θα έρχεστε στην πολυπόθητη αλλαγή.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω ιχθυες – οικονομικά: Η Εγκράτεια
Είναι πιθανό να βρίσκεστε σε μια φάση ζωής που κάνετε πολλές δουλειές, προκειμένου να καταφέρνετε να αντεπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας. Το βέβαιο είναι ότι λαχταράτε να βρείτε τρόπο να πετύχετε κάποια αρμονία. Επιδείξτε υπομονή και επιμονή, γιατί ο Ιούνιος υποκρύπτει για εσάς κάποιες αίσιες παροχές. Η σκληρή δουλειά θα σας βγάλει από την εποχή των ισχνών αγελάδων, που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε.

ταρω ιχθυες – ψυχολογία: Το 4 των Ξιφών
Βιώνετε μια περίοδο έντασης και πίεσης, εξαιτίας των αναστολών που υπάρχουν σε πολλούς σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Το σύμπαν σας συμβουλεύει να αξιοποιήσετε αυτή την «παύση» για να φροντίσετε την ψυχική σας κατάσταση. Κάντε διαλογισμό, τραγουδήστε, χορέψτε, επιδοθείτε σε ό,τι ελαφραίνει την ψυχή σας και κεντρίζει το πνεύμα σας. Όσο περισσότερο ενδυναμώσετε τον εαυτό σας από μέσα, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχετε να πορευτείτε προς τη δημιουργία θετικών βάσεων στη ζωή σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia