ταρω εβδομαδιαία προβλεψη 10-16/04 A

taro-sex

ταρω εβδομαδιαία προβλεψη 10-16/04 A

ταρω Κριός: Ο Άσος των Ράβδων
Αυτός ο Άσος είναι η έμπνευση. Μια νέα σύνδεση με το πνεύμα σας. Αυτή την εβδομάδα, ορμά πίσω στην ώθησή σας και στη φιλοδοξία σας και στη θέλησή σας. Αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείτε για ένα νέο έργο, μια νέα σύνδεση, μια νέα δυνατότητα. Γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα, όταν ξυπνάτε το πρωί και δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε την ημέρα σας, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε το… γεμίστε εσείς το κενό. Αυτό σας περιμένει.

Το καλύτερο μέρος θα είναι ότι αυτό που θέλετε εσείς θα σας θέλει κι εκείνο! Είστε ένας μαγνήτης γι’ αυτό που επιθυμείτε και το πάθος σας το τραβά προς τα εσάς καθώς το αναζητάτε! Αυτή την εβδομάδα θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε, επειδή έχετε κάτι νέο και συναρπαστικό να κάνετε.

 

ταρω Ταύρος: Το Αστέρι
Το Αστέρι είναι έμπνευση, ελπίδα, καθοδήγηση. Πρόκειται να πάρετε ένα σημάδι που θα σας πει ότι κινήστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό είναι το πράσινο φως για εσάς. Εάν ψάχνατε για ένα μονοπάτι, προσευχόσασταν για μια μικρή βοήθεια, θα την βρείτε αυτή την εβδομάδα. Κάτι θα εμφανιστεί για να επαναφορτίσει την πίστη σας, θα πάρετε το αστέρι σας για να ακολουθήσετε.

zodia-taro-45

Εμπιστευτείτε τη θεία βοήθεια και αναζητήστε συγχρονικότητες για να επικυρώσετε αυτή την πραγματικότητα. Κάντε το, πιστέψτε σε σημάδια και οιωνούς, συμβουλευτείτε έναν αστρολόγο, έχετε πίστη σε ένα καλοπροαίρετο, μαγικό σύμπαν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω Δίδυμοι: Το Δέκα των Ξιφών Αντίστροφα
Κάτι που θα έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό, βαραίνει ακόμα το μυαλό σας. Βάζετε ενέργεια σε μια κατάσταση ή μια σχέση που δεν σας δίνει πλέον χαρά. Το να προσπαθείτε να τη συνεχίσετε με τον τρόπο που το κάνετε, είναι σπατάλη της ενέργειας και των πόρων σας, αγαπητοί μου. Αν θέλετε πραγματικά να την αναζωογονήσετε, θα πρέπει να αλλάξετε την προσέγγισή σας – εσωτερικά και εξωτερικά.

Αλλάξτε τον τρόπο που μιλάτε γι’ αυτή – με τους άλλους και με τον εαυτό σας. Χρησιμοποιήστε πιο γλυκές λέξεις, δοκιμάστε μια διαφορετική παρομοίωση, δοκιμάστε θετικά λόγια. Ακούστε πιο ενεργά. Αν θέλετε μια λύση, αφήστε όλα αυτά που πιστεύατε ότι ήταν και επιτρέψτε έναν νέο τρόπο σκέψης για το τι θα μπορούσε να είναι. Υπάρχει μια κατάσταση ή μια σχέση που μπορείτε να σώσετε, αν είστε ανοικτοί στη συνειδητή διαπραγμάτευση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Καρκίνος: Η Εγκράτεια
Αυτή είναι η ισότητα των αντιθέτων. Το Γιν και το Γιανγκ στριφογυρίζουν και μπερδεύονται σε κάτι νέο και ολόκληρο… ή σε κάτι εξ ολοκλήρου νέο. Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ενορχηστρώσετε κάποια θεϊκή τέχνη, φέρνοντας μαζί δύο διαφορετικά αντικείμενα (ή φιλοσοφίες, ή μορφές τέχνης, ή άτομα, κλπ) και κάνοντας μαγικά.

Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, αυτό το έργο είναι γραφτό να γίνει, οπότε τολμήστε και ακολουθήστε τη μούσα σας. Δημιουργήστε κάτι με ένα μέσο που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν ή κάντε κάτι που αγαπάτε με έναν τολμηρό, νέο τρόπο. Καλείστε να ανακυκλώσετε, να συγχωνεύσετε, να ανακατέψετε και να ξανά ανακατέψετε.

ταρω Λέων: Το Εννέα των Ξιφών
Αυτή η κάρτα δείχνει ανησυχίες – το είδος των ανησυχιών που σας κρατούν ξύπνιους το βράδυ ή σας κάνουν να έχετε εφιάλτες. Αν και δεν είναι εντελώς αβάσιμες, αυτές οι ανησυχίες μπορεί να είναι ελαφρώς υπερβολικές στο ανήσυχο μυαλό σας. Αυτή την εβδομάδα μην αφήσετε το φόβο να μετατρέψει μια μικρή πρόκληση σε τραγωδία.

Μερικές φορές, αν επικεντρωνόμαστε υπερβολικά στα προβλήματά μας, εκείνα αποκτούν τον έλεγχο της ζωής μας. Σας παρακαλώ, μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να έχετε εμπιστοσύνη ότι οι ανησυχίες σας δεν είναι τέρατα. Είναι διαχειρίσιμες. Μπορείτε να τα ξεπεράσετε αυτά τα πράγματα, αν έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να το κάνετε.

zwdia-agnh

ταρω Παρθένος: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει από έμπνευση. Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει να εμπιστεύεται τη διαίσθησή του και να τιμά την παρόρμησή του να κυνηγήσει αυτό που θέλει και ενθαρρύνει τους άλλους να τον ακολουθήσουν. Δεν γνωρίζουν όλοι πώς να το κάνουν αυτό, ξέρετε. Δεν γνωρίζουν όλοι ότι μπορούν. Θα σας δοθεί η ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να δοκιμάσετε το χέρι σας στη θέση του οδηγού μιας ομάδας, προς ένα όραμα που μόνο εσείς βλέπετε.

Και ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για την ικανότητά σας να πετύχετε αυτό το έργο, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να το αποδείξετε στον εαυτό σας μια για πάντα. Ή, αν ήδη πιστεύατε ότι μπορείτε να το κάνετε, αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη θεωρία. Μείνετε ευέλικτοι και θα μάθετε νέες ηγετικές δεξιότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-3-zodia