ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/12

taro-mythoi-alitheies

ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/12

ζωδια Κριός: Η Σελήνη
Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αν και όλα μπορεί να είναι ειρηνικά στην επιφάνεια, υπάρχει ένα υπόγειο ρεύμα δόλου, απάτης ή παρεξήγησης. Ίσως κάποιος σας κοροϊδεύει ή μπορεί να εξαπατάτε τον εαυτό σας με κάποιο τρόπο. Για παράδειγμα μπορεί να φοράτε μια μάσκα θάρρους σε μια σχέση, που κρυφά σας προκαλεί λύπη ή θυμό. Εναλλακτικά, μπορεί να είστε θύμα κρυμμένων φόβων που σας αποτρέπουν να φτάσετε το μέγιστο συναισθηματικό ή δημιουργικό σας δυναμικό. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να τους ελέγξετε.

Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να συμβολίζει μια σύγχυση, στην οποία μηνύματα χάνονται, κάποιος δεν λέει την αλήθεια ή έχετε αντίθετα συμφέροντα με κάποιον. Αν ετοιμάζεστε να φύγετε σε ταξίδι, θα πρέπει να διπλοτσεκάρετε όλα σας τα σχέδια για να αποφύγετε εμπόδια της τελευταίας στιγμής.

 

ζωδια Ταύρος: Το Τρία των Κυπέλλων
Παραδοσιακά αυτή η κάρτα σημαίνει μια χαρούμενη γιορτή, γι’ αυτό και είναι ένας εξαιρετικός οιωνός για ένα επικείμενο πάρτι ή μια εκδήλωση. Εναλλακτικά, σηματοδοτεί το τέλος ενός προβλήματος. Ένα ευτυχές αποτέλεσμα μπορεί να μην συμβεί αυτόματα, γιατί θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για αυτό, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αν το κάνετε, όλα θα πάνε καλά. Αυτή είναι επίσης μια ευνοϊκή κάρτα στην περίπτωση που ήσασταν άρρωστοι ή λυπημένοι, γιατί δείχνει μια στροφή της τύχη σας.

zodia-taro-45

ζωδια Δίδυμοι: Το Οχτώ των Ράβδων
Η ζωή σας πρόκειται να γίνει πολύ γεμάτη και ζωηρή. Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση δράσης και κίνησης, που μπορεί να είναι φυσική, να έχει να κάνει με κάποια ταξίδια ή με μετακόμιση, ή θα μπορούσε να είναι ψυχική, ίσως μέσα από μια εξαιρετικά πολυάσχολη φάση στην εργασία σας. Μερικές φορές αυτή η κάρτα συμβολίζει ένα τυχερό διάλειμμα που φαίνεται να έρχεται από το πουθενά, αν και στην πραγματικότητα είναι η σκληρή σας δουλειά που έχει προσελκύσει αυτή την ευκαιρία.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος: Ο Άσος των Κυπέλλων
Ένας ευγενικός, τρυφερός και καλός άνθρωπος είναι το κλειδί στη ζωή σας τώρα. Μπορεί να είναι φιλομαθής ή δημιουργικός και θα σας φέρει άνεση. Αυτή είναι η αρχή ενός κύκλου σπουδών ή σκέψης, κατά την οποία θα δείτε τη ζωή από μια πιο πνευματική οπτική. Μια νέα επιχείρηση θα πάει καλά. Είστε συνετοί, πιστοί και δημοφιλείς. Σκέφτεστε πριν να δράσετε και προσφέρετε ελεύθερα καλές συμβουλές.

ζωδια Λέων: Το Εννιά των Πεντάκτινων
Η υλική ασφάλεια και η σωματική άνεση διαφαίνονται στον ορίζοντα και θα βιώσετε μια βαθιά αίσθηση ευημερίας και ικανοποίησης. Είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή κάρτα αν είστε ήδη στη διαδικασία μετακόμισης ή έχετε υποστεί εγχώριες αναταραχές, γιατί σας λέει ότι πολύ πιο ευτυχισμένοι καιροί σας περιμένουν στη γωνία. Η ικανότητά σας να βάζετε σε τάξη το χάος, θα σας κάνει να ευημερήσετε. Πολλοί εκτιμούν την καλή συμβουλή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος: Ο Ήλιος
Η χαρά, η ευτυχία και η ικανοποίηση θα είναι σύντομα δικές σας. Αυτό μπορεί να αναφέρετε σε κάτι που ήδη ξέρετε ή μπορεί να είναι κάτι που θα συμβεί απροσδόκητα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ζωή θα σας δώσει σύντομα πολλή χαρά, πράγματι και οι προοπτικές θα είναι εξαιρετικά θετικές. Αν περνούσατε μια περίοδο δύσκολη ή γεμάτη εμπόδια, όλα θα αλλάξουν σύντομα και θα βρείτε νέα ελπίδα και ένα νέο λόγο για να ζείτε. Αυτό μπορεί να έρθει μέσα από τον εαυτό σας ή από κάποιον ή κάτι άλλο.

Ο Ήλιος είναι μια ιδιαίτερα ευοίωνη κάρτα όπου εμπλέκονται συναισθήματα, γιατί μπορεί να δείχνει ότι μια νέα αγάπη βρίσκεται στο δρόμο ή μια τρέχουσα σχέση θα οδηγηθεί στην ευτυχία. Συμβολίζει επίσης τα παιδιά. Μπορεί να πλησιάσετε περισσότερο ένα παιδί που ήδη ξέρετε, μπορεί να υπάρξουν καλά νέα για ένα παιδί ή μπορεί σύντομα να ακούσετε για τη γέννηση ενός παιδιού.

ζωδια Ζυγός: Η Εγκράτεια
Θα κερδίσετε πνευματική ενθάρρυνση και θετικές αλλαγές κοιτάζοντας πέρα από τα όριά σας. Κάποιος, που του αρέσετε πολύ, θα σας δώσει κάτι ή θα σας λούσει με την γενναιοδωρία του. Αυτό μπορεί να υποδεικνύει κάποιο πνευματικό δώρο επίσης. Θα εκπλαγείτε από την ικανότητά σας να μετατρέψετε μια αρνητική κατάσταση σε πολύ θετική, ανακατευθύνοντας μόνο την ενέργειά σας. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει μια βαθιά διαπεραστική πνευματική εμπειρία.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός: Ο Θάνατος
Η αλλαγή συμβολίζεται από αυτή την κάρτα, η οποία σας λέει πως η παλιά τάξη θα δώσει τη θέση της σε κάτι νέο. Είναι το τέλος μιας εποχής. Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή, να βαδίσετε προς μία νέα φάση στη ζωή σας και να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας.

Για παράδειγμα μπορεί να είναι το τέλος μιας σχέσης, μιας δουλειάς ή ενός τρόπου ζωής. Και αν και αυτό θα είναι επίπονο για κάποιο διάστημα, θα καταλάβετε τελικά πως ήταν μια μεταμφιεσμένη ευλογία. Αυτή η κάρτα είναι επίσης ευνοϊκή αν προσπαθείτε να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, ίσως πηγαίνοντας προς κάποιο άκρο με κάποιο τρόπο. Αν και οι αλλαγές μπορεί να είναι δύσκολες στην αρχή, μπορείτε να τις μετατρέψετε σε κάτι θετικό.

ζωδια Τοξότης: Το Τρία των Ξιφών
Είτε σας αρέσει είτε όχι, αλλαγές θα πρέπει να γίνουν. Αλλά θα πάρετε αυτό που χρειάζεστε, και αυτό που φαινόταν σαν ήττα ή σαν κάτι χαμένο, θα είναι το ξημέρωμα για κάτι καλύτερο. Επειδή έχετε βιώσει τον πόνο και τη στενοχώρια στο παρελθόν, μπορεί να μην είστε πρόθυμοι να επεκτείνετε τον εαυτό σας τώρα. Μην πανικοβάλλεστε, μην χάνετε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε τίποτα βιαστικό. Αυτή η εμπειρία είναι μόνο προσωρινή.

ζωδια Αιγόκερως: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Θα περάσετε χρόνο με ένα χαλαρό, έξυπνο και συμπαθή πρόσωπο και θα απολαύσετε την παρέα του πάρα πολύ. Μπορεί επίσης να αποδειχθεί μια σημαντική σύνδεση στους καιρούς που έρχονται. Θα βιώσετε ανησυχία ή δυσαρέσκεια για ένα πρόγραμμα, γιατί θα νιώθετε ότι θα εξαλείψει τις πιθανότητές σας για σχέση και θα αισθανθείτε διαισθητικά ότι αυτή πρόκειται να έρθει. Ακολουθήστε την καρδιά σας, τις «εικασίες» σας ή το ένστικτό σας – κάντε ό,τι εσείς νιώθετε σωστό και μην κάνετε αυτά που δεν τα νιώθετε.

ζωδια Υδροχόος: Το Δύο των Ξιφών
Θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες από τις ανησυχίες σας σχετικά με μια συγκεκριμένη κατάσταση ή ένα πρόβλημα, ήταν εντελώς αβάσιμες. Επιτρέψτε στους άλλους να σας βοηθήσουν και μην φοβάστε να αρπάξετε μια ευκαιρία. Το απρόσμενο πρόκειται να συμβεί: ένα νέο ειδύλλιο ή μια πιθανή ερωτική σχέση με κάποιον που είναι εξαιρετικά γοητευτικός, παρήγορος ή ευκατάστατος.

ζωδια Ιχθύες: Η Κρίση
Σας προσφέρεται μια πνευματική αναγέννηση, η ευκαιρία να επανεξετάσετε πρόσφατα γεγονότα και δράσεις και να προσφέρετε συγχώρεση ή να επανορθώσετε. Καλείστε να αναλύσετε τις ενέργειές σας, να μελετήσετε τις αποτυχίες σας, τα λάθη σας και τις αδυναμίες σας προσεκτικά, ώστε να πάρετε πολλά μαθήματα για τον εαυτό σας. Αυτή είναι ιδιαίτερα εύστοχη κάρτα, αν κρατάτε μια μνησικακία ή μια πικρή αίσθηση για ένα επεισόδιο που συνέβη στο παρελθόν σας. Δεν πρέπει να ξεχάσετε, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να συγχωρήσετε;

Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να συμβολίζει το τέλος μιας εποχής, οπότε μπορείτε να προβείτε σε απολογισμό για το πού στέκεστε, να συγχαρείτε τον εαυτό σας για τις προσπάθειές σας στο παρελθόν και στη συνέχεια να εξετάσετε με ενθουσιασμό το μέλλον. Εάν εργάζεστε σκληρά για ένα έργο, οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν. Αυτό μπορεί να σημαίνει προαγωγή, μια προσφορά εργασίας ή κάτι πιο αφηρημένο, όπως μια νεοαποκτηθείσα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia