ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/07

taro-apistia

ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη για κάθε ζώδιο 17-23/07

ζωδια Κριός: Το Εννέα των Κυπέλων
Η ενέργειά σας θα μεταφερθεί σε περιοχές που μπορούν να προσφέρουν ικανοποίηση και θα περιβάλλεστε από αγάπη και στοργή. Θα θέλετε τα ίδια πράγματα με πριν, αλλά με διαφορετικό σύντροφο ή με διαφορετικό τρόπο. Δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι η κατάσταση όπως ήταν , πρέπει να είναι καλύτερη. Συγκρατείστε τη κρίση σας για τώρα και μην κάνετε πρόωρες αξιολογήσεις.

ζωδια Ταύρος: Το Εφτά των Ξιφών
Θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι, από την άποψη των στόχων και θα βάλετε προτεραιότητες. Και αν εργαζόσασταν πάρα πολύ σκληρά, θα κάνετε ένα διάλειμμα για την φροντίδα και την περιποίηση του εαυτού σας. Διατηρήστε την ψυχική ή συναισθηματική σας ισορροπία, κρατήστε τα πράγματα στη σωστή τους προοπτική και ασχοληθείτε με τα πάντα αργά και σταθερά. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, μην αγωνίζεστε με αυτό. Κάντε ένα διάλειμμα ή απλά αφήστε το για τώρα. Ένας θαυμαστής θα θέλει να σας δει και θα τηλεφωνήσει ή θα σας επισκεφθεί.

 

ζωδια Δίδυμοι: Η Αυτοκράτειρα
Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια πολύ δημιουργική και παραγωγική φάση. Μπορεί σύντομα να γίνετε γονείς, ή ένας στενός φίλος ή συγγενής σας πρόκειται να κάνει παιδί. Αυτή είναι μια ευνοϊκή κάρτα όταν έχετε ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση ή σκέφτεστε να παντρευτείτε, διότι προτείνει ότι η σχέση θα είναι ευτυχισμένη, ικανοποιητική και μακράς διαρκείας.

zodia-taro-45

Είναι εξίσου καλή αν σκέφτεστε να μετακομίσετε, γιατί δείχνει ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Αυτή η μετακίνηση θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή εάν σας φέρνει πιο κοντά στη φύση, ίσως επειδή το σπίτι είναι στην εξοχή ή έχει μεγάλο κήπο. Αυτή είναι μια καλή εποχή για να επενδύσετε σε όμορφα, περίτεχνα ή άνετα αντικείμενα. Να είστε περήφανοι για τις ιδέες σας, να καθησυχάζετε τους άλλους και να μοιραστείτε τη σταθερότητα και την πρόοδό σας.

ζωδια Καρκίνος: Το Εννιά των Πεντάκτινων
Θα έχετε μια αλλαγή στη συνείδησή σας. Εξαλείψτε τα αδύνατα σημεία σας και προωθήστε τον εαυτό σας, την επιχείρησή σας και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Η φιλία ή η αγάπη θα βρεθούν μέσα από περιβάλλοντα εργασίας, υπηρεσιών, υγείας ή εστιατόριων. Κυνηγήστε το!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων: Ο Άσος των Κυπέλλων
Χαρά και ευτυχία θα είναι το θέμα της εβδομάδας σας, καθώς οι σχέσεις βελτιώνονται ή μια ευχή σας εκπληρώνεται, ή γιατί μια κατάσταση πρόκειται να διαφανεί όπως ποτέ δεν περιμένατε πως θα γίνει. Πρόκειται να δεχτείτε ένα τηλεφώνημα έκπληξη από κάποιον θαυμαστή, αλλά όχι απαραίτητα από αυτόν που θέλατε να ακούσετε ή που σας ελκύει. Ενεργείστε σύμφωνα με νέες ιδέες, δοκιμάστε νέες οδούς ή πείτε ναι.

ζωδια Παρθένος: Το Τρία των Ράβδων
Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί σημαντικά, νέες σχέσεις θα δημιουργηθούν και μια υπάρχουσα σχέση θα δυναμώσει. Ωστόσο, μια δύσκολη απόφαση (του τύπου πρέπει ή δεν πρέπει) σύντομα θα παρθεί σχετικά με μια νέα σχέση. Εμπιστευτείτε πως οι ιδέες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν και περιμένετε το καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Ζυγός: Η Πρωθιέρεια
Ακούστε τη σοφία μέσα σας, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας και την πνευματική σας έμπνευση και εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας. Σύντομα θα μάθετε νέα μαθήματα και θα αποκτήσετε μια φρέσκια εικόνα για τον κόσμο, με την προϋπόθεση να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθηση, τη σοφία και τη γνώση σας. Αυτή η κάρτα μπορεί μερικές φορές να παρουσιάζει έναν άνδρα ή μια γυναίκα, συχνά μεγαλύτεροι από ότι εσείς, οι οποίοι θα ενεργήσουν ως σύμβουλοι και βοηθοί.

Εναλλακτικά, μπορεί να δείχνει τη δική σας διαίσθηση και τη διορατικότητα, λέγοντάς σας ότι πρέπει να ακολουθήσετε αυτό που σας λέει το στομάχι σας και να ενεργήσετε σύμφωνα με τη διαίσθησή σας. Εάν ανησυχείτε για κάτι, αυτή η κάρτα δείχνει ότι δεν κατέχετε ακόμα πλήρως όλα τα γεγονότα και θα πρέπει να καθυστερήσετε τυχόν σημαντικές αποφάσεις, μέχρι να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το τι παίζεται. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τη μάθηση – ίσως μια τυπική περίοδο σπουδών ή έναν χρόνο, όπου θα αποκτήσετε γνώσεις μέσα από τις εμπειρίες της ζωής σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός: Το Άρμα
Αυτή η κάρτα έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά το κύριο μήνυμά της αφορά έναν αγώνα. Αυτός μπορεί να έχει ήδη συμβεί ή μπορεί να είναι στο μέλλον σας, αλλά θα τεστάρει τον χαρακτήρα σας και την αντοχή σας και θα απαιτήσει μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Όπως και να ‘χει, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα κερδίσετε πολλά, τόσο διανοητικά όσο και πνευματικά από την εμπειρία.

Αυτή η κάρτα μπορεί να υποδεικνύει μια σχέση που περνά μια δοκιμαστική περίοδο, στην οποία χρειάζεται σταθερός έλεγχος και δυνατά νεύρα. Κάποιες φορές αυτή η κάρτα αναφέρεται σε κάποια οικονομική δυσκολία, με εσάς να προσπαθείτε να υπερασπιστείτε τη θέση σας, να κρατήσετε το κεφάλι σας πάνω από το νερό ή να διεκδικείτε αυτά που είναι δικαιωματικά δικά σας. Εναλλακτικά, μπορεί να σκέφτεστε να πάρετε μια πορεία δράσης που θα απαιτήσει πολύ χρόνο, χρήματα και ενέργεια. Όποια και αν είναι η δοκιμασία, το Άρμα σας καθησυχάζει, γιατί θα επιτύχετε και η προσπάθειά σας θα αξίζει τον κόπο.

ζωδια Τοξότης: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων
Θα απορροφηθείτε εντελώς σε νέα έργα και σε δραστηριότητες, και αν είχατε αποξενωθεί από κάποιον φίλο ή αγαπημένο σας πρόσωπο, θα επανενωθείτε ή θα συμβιβάσετε τις διαφορές σας. Να είστε υπομονετικοί, επίμονοι και επιμελείς στις προσπάθειές σας. Περιμένετε ένα ερωτικό αδιέξοδο. Ένας εραστής δεν πρόκειται να κάνει κίνηση ή να σας καλέσει όπως περιμένατε, και αυτό πρόκειται να σας ενοχλήσει γιατί θα νιώσετε ότι φερθήκατε επιπόλαια, απερίσκεπτα ή ανεύθυνα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Αιγόκερως: Η Κρίση
Σας προσφέρεται μια πνευματική αναγέννηση, η ευκαιρία να επανεξετάσετε πρόσφατα γεγονότα και δράσεις και να προσφέρετε συγχώρεση ή να επανορθώσετε. Καλείστε να αναλύσετε τις ενέργειές σας, να μελετήσετε τις αποτυχίες σας, τα λάθη σας και τις αδυναμίες σας προσεκτικά, ώστε να πάρετε πολλά μαθήματα για τον εαυτό σας. Αυτή είναι ιδιαίτερα εύστοχη κάρτα, αν κρατάτε μια μνησικακία ή μια πικρή αίσθηση για ένα επεισόδιο που συνέβη στο παρελθόν σας. Δεν πρέπει να ξεχάσετε, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να συγχωρήσετε;

Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να συμβολίζει το τέλος μιας εποχής, οπότε μπορείτε να προβείτε σε απολογισμό του πού στέκεστε, να συγχαρείτε τον εαυτό σας για τις προσπάθειές σας στο παρελθόν, και στη συνέχεια να εξετάσετε με ενθουσιασμό το μέλλον. Εάν εργάζεστε σκληρά για ένα έργο, οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν. Αυτό μπορεί να σημαίνει προαγωγή, μια προσφορά εργασίας ή κάτι πιο αφηρημένο, όπως μια νεοαποκτηθείσα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ζωδια Υδροχόος: Το Εννιά των Ξιφών
Πρόκειται να έχετε μια νέα πραγματικότητα ή ευαισθητοποίηση για το μέλλον σας και τη σχέση σας με τον άλλον. Θα νιώσετε ότι ίσως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ή θα λυθούν στο τέλος. Θα χωριστείτε από αυτόν που αγαπάτε, αλλά πολλά από αυτά που φοβάστε δεν είναι αλήθεια και δεν είναι αυτά που θα συμβούν, και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα επανενωθείτε. Περιμένετε τα πράγματα να λυθούν από μόνα τους.

ζωδια Ιχθύες: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Είστε έξυπνοι και ευφυείς. Η αντίληψή σας δεν αποτυγχάνει ποτέ και οι άλλοι μπορούν να επωφεληθούν από εσάς. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει μια γυναίκα που βρίσκετε τώρα στη ζωή σας – κάπως σοβαρή και υπεύθυνη, που πιθανότατα ζει μόνη της και έχει συνηθίσει να φροντίζει τον εαυτό της χωρίς να ζητάει βοήθεια από τους άλλους. Αυτή μπορεί να είναι μάλλον μοναχική και είχε το μερίδιό της από προβλήματα, τα οποία ξεπερνάει με δύναμη και υπομονή. Ωστόσο, καλές εποχές θα επιστρέψουν για εκείνη. Αυτή η κάρτα σας λέει να υιοθετήσετε την στωική στάση της Βασίλισσας των Ξιφών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia