ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/06

d6f87b6c656a4e3d1553a86ef22961fc274920fb

ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη για κάθε ζώδιο 19 – 25/06

ζωδια Κριός: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Είστε αποφασισμένο και σε επαγρύπνηση πρόσωπο και οι καινοτόμες ιδέες σας έχουν τη δυνατότητα για επιτυχία. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο που είναι σημαντικός στη ζωή σας τώρα – είναι αρκετά ισχυρός. Είναι έξυπνος, λογικός και ορθολογιστής, έχει αυστηρό ηθικό κώδικα και έναν ισχυρό αέρα αρχής.

Είναι σε θέση να κρίνει τις καταστάσεις με καθαρότητα. Είναι ένας καλός φίλος σε μια κρίση, οπότε αυτή η κάρτα μπορεί να σας λέει να ζητήσετε επαγγελματικές συμβουλές, να στηριχθείτε στην δύναμη του χαρακτήρα σας ή να κρατήσετε απόσταση από τα τρέχοντα προβλήματα σας, προκειμένου να τα αντιμετωπίσετε αντικειμενικά.

 

ζωδια Ταύρος: Ο Άσος των Ράβδων
Η γονιμότητα και η δημιουργικότητα φέρνουν μια νέα αρχή. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευοίωνη κάρτα όταν σκέφτεστε την έναρξη μιας νέας επιχείρησης ή ενός έργου που θα περιλαμβάνει άφθονη σκληρή δουλειά. Είναι μια καλή στιγμή για να προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία και τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Αυτή η κάρτα μπορεί να συμβολίσει μια σημαντική επιστολή, ένα έγγραφο ή ένα τηλεφώνημα, μια επερχόμενη περιπέτεια ή ευχάριστες διακοπές. Μπορεί επίσης να εκπροσωπεί την αυγή μιας πιο πνευματικής φάσης στη ζωή σας. Η διαίσθηση και η έμπνευση φέρνουν τύχη και ευτυχία.

zodia-taro-45

ζωδια Δίδυμοι: Ο Διάβολος
Θα απηυδήσετε με την έλλειψη αποτελεσμάτων των προσπαθειών σας και θα προσπαθήσετε να κρατήσετε ψηλά το κεφάλι σας μέσα σε οπισθοδρομήσεις και ανατροπές, θα αποφασίσετε να αποσύρετε την ενέργειά σας ή να τα παρατήσετε. Μην προχωρήσετε στα τυφλά. Επιβραδύνετε, σχεδιάστε προσεκτικά και προχωρήστε με σύνεση. Πάρτε μια δεύτερη γνώμη αν είναι απαραίτητο. Θα εξακολουθείτε να φέρετε τη φλόγα μιας παλιάς αγάπης σας και θα ελπίζετε να ανακτήσετε ό,τι χάθηκε και να αρχίσετε και πάλι από την αρχή.

ζωδια Καρκίνος: Το Εννιά των Ξιφών
Η παραδοσιακή έννοια αυτής της κάρτας είναι οι «άγρυπνες νύχτες», γιατί αισθάνεστε φοβισμένοι, δυστυχία ή κατάθλιψη για κάτι. Αυτό μπορεί να επηρεάζει τον ύπνο σας ή την υγεία σας, αλλά, αν και αυτοί οι φόβοι είναι πολύ πραγματικοί, μπορεί να μην βασίζονται στην πραγματικότητα. Για την ακρίβεια, μπορεί να είστε σε πολύ καλύτερη θέση από αυτή που πιστεύετε, όπως θα διαπιστώσετε σύντομα αν μόνο μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα και να αρχίσετε να ασχολείστε με αυτά. Η πίστη στον εαυτό σας θα σας δώσει τη δύναμη που χρειάζεστε για να προχωρήσετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων: Η Δικαιοσύνη
Η αλλαγή θα έρθει, αλλά μια σκιά απομόνωσης ή δυστυχίας θα παραμείνει γιατί κάποιο προσωπικό ή βασικό συστατικό εξακολουθεί να λείπει. Περιμένετε το χρόνο να ακολουθήσει την πορεία του. Θα επανεξετάσετε την ποιότητα της ερωτικής σας ζωής ή τις σχέσεις σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό είναι ακριβώς που θέλετε – ποιότητα, όχι ποσότητα – και μέχρι στιγμής συμβαίνει το αντίστροφο.

ζωδια Παρθένος: Ο Άσος των Κυπέλλων
Ένας ευγενικός, τρυφερός και καλός άνθρωπος είναι το κλειδί στη ζωή σας τώρα. Μπορεί να είναι φιλομαθής ή δημιουργικός και θα σας φέρει άνεση. Αυτή είναι η αρχή ενός κύκλου σπουδών ή σκέψης, κατά την οποία θα δείτε τη ζωή από μια πιο πνευματική οπτική. Μια νέα επιχείρηση θα πάει καλά. Είστε συνετοί, πιστοί και δημοφιλείς. Σκέφτεστε πριν να δράσετε και προσφέρετε ελεύθερα καλές συμβουλές.

zwdia - love

ζωδια Ζυγός: Το Εφτά των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα έχει υπέροχο δυναμικό και δείχνει μεγάλη δημιουργικότητα και ευφάνταστα δώρα. Δείχνει, επίσης, ότι σύντομα θα έχετε τόσες επιλογές που δεν θα ξέρετε ποια να διαλέξετε. Θα σας παρουσιαστούν διάφορες προσφορές ή τρόποι δράσης, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε με σύνεση, διότι ορισμένες από αυτές τις προσφορές δεν είναι τόσο ελπιδοφόρες ή κερδοφόρες, όσο φαίνονται. Αν και μερικές από τις επιλογές θα μπορούσαν να είναι άχρηστες, κάποιος θα σας φέρει μια θαυμάσια ευκαιρία. Αλλά ποια είναι αυτή, όμως; Εξετάστε τα κίνητρά σας και αποφύγετε τους ευσεβείς πόθους.

ζωδια Σκορπιός: Ο Αυτοκράτορας
Αυτή η κάρτα μπορεί να δείχνει ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Αν αντιπροσωπεύει ένα άτομο, τότε αυτό το άτομο είναι έγκυρο και ισχυρό, ίσως μεγαλύτερο από εσάς και ενδεχομένως πλουσιότερο, επίσης. Μπορεί να είναι ένας εταίρος ή ένας στενός συγγενής, ο οποίος είναι το αφεντικό στη σχέση σας. Μπορεί να είναι δικτατορικό κατά καιρούς και μπορούν να βλέπει τη ζωή με σοβαρό τρόπο.

Μπορεί να μην έχει καλή αίσθηση του χιούμορ, αλλά μπορείτε να στηριχθείτε στην σταθερή του φύση, στον αξιόπιστο χαρακτήρα του και τις κοσμικές-σοφές συμβουλές του. Έχετε υπό έλεγχο μια συγκεκριμένη κατάσταση, χάρη στη δύναμη της θέλησης σας, τη λογική και τις αναλυτικές σας ικανότητες. Θα είστε σύντομα σε παρόμοια θέση εξουσίας, με εκείνη του αυτοκράτορα, ίσως μέσω μιας προαγωγής, μιας νέας θέσης εργασίας ή μιας αύξησης της κοινωνικής σας κατάστασης. Χρησιμοποιήστε τις ηγετικές σας δυνάμεις, τη λογική και την καλοσύνη σας και μην αφήνετε τη διάνοια σας να κυβερνά τα συναισθήματά σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Τοξότης: Ο Κόσμος
Θα αισθανθείτε σύντομα ότι έχετε ξεπεράσει τα εμπόδια, τις δυσκολίες ή τις απογοητεύσεις που είχατε να αντιμετωπίσετε και αυτό θα είναι ένα πολύ θετικό συναίσθημα. Ότι υπήρχε, θα πρέπει να αφεθεί για τώρα, επειδή ο κόσμος θα πρέπει να κάνει μια στροφή πριν μια νέα μέρα ανατείλει, φέρνοντας μαζί της την δυνατότητα να ξεκινήσετε και πάλι σε μια νέα βάση.

Πρόκειται να χρειαστεί πραγματική οργή για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από την καταπίεση που αισθάνεστε, αλλά τα πάντα θα πρέπει να ανακουφιστούν πριν μπορέσει ο μετασχηματισμός να συμβεί ή να ανακτηθεί μια χαμένη ευκαιρία.

ζωδια Αιγόκερως: Ο Άσος των Κυπέλλων
Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε είτε μια νέα σχέση ή ένα νέο κεφάλαιο σε μια υπάρχουσα συνεργασία. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια βαθιά αγάπη ή μπορεί να είναι ο εμπλουτισμός μιας φιλίας και θα σας φέρει πολλή ευτυχία και αφθονία, έως και συναισθηματική πληρότητα.

Μπορεί επίσης να έχει πνευματικές αποχρώσεις, ίσως επειδή ο ενδιαφερόμενος θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές. Αυτή η κάρτα συνδέεται επίσης με την αφθονία και τη γονιμότητα, οπότε μπορεί να προβλέψει τη γέννηση ενός παιδιού ή την έναρξη μιας ευχάριστης, δημιουργικής και καλλιτεχνικής φάσης. Οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν και οι προοπτικές είναι πολύ ευνοϊκές.

ζωδια Υδροχόος: Το Έξι των Ράβδων
Επιτυχία και επίτευξη, είναι οι έννοιες αυτής της κάρτας. Εμφανίζεται συχνά όταν έχετε εργαστεί σκληρά για να τελειώσετε μια δουλειά ή να κλείσετε μια συμφωνία και σημαίνει ότι σύντομα θα συγκεντρώσετε τις ανταμοιβές της προσπάθειας σας. Όχι μόνο θα είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας, αλλά και άλλοι θα εκτιμήσουν επίσης ότι έχετε κάνει. Ως εκ τούτου, αυτή η κάρτα μπορεί να αποτελεί ένδειξη μιας επικείμενης προαγωγής ή βελτιωμένες προοπτικές απασχόλησης.

ζωδια Ιχθύες: Ο Ιππότης των Ξιφών
Είστε γνωστοί για το θάρρος, τη δύναμη και την επιδεξιότητα σας. Είστε νικητές σε κάθε μάχη. Υπάρχει μια κατάσταση που ζυμώνετε γρήγορα, καλπάζει και στη συνέχεια έρχεται στο τέλος της, εξίσου γρήγορα. Μπορεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις ή να γίνουν γρήγορες αλλαγές στη ζωή σας.

Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει ένα άτομο που είναι σημαντικό σας – είναι κάποιος που αγαπά την δράση. Είναι έξυπνος, εύγλωττος, φιλόδοξος και έχει μια καλή καριέρα. Ωστόσο, μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα, επειδή η ανυπομονησία του σημαίνει ότι βιάζετε να πάει εκεί που και οι άγγελοι φοβούνται να βαδίσουν.

zwdia-zodia-astrologia-65