ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 22-28/05

 ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη για κάθε ζώδιο 22- 28/05

 

ζωδια Κριός: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Κάποιος θαυμαστής μπορεί να σας επισκεφτεί και να μείνει. Πρόκειται να γνωρίσετε ή να σας ελκύσει ένα πολύ ασυνήθιστο ή καταπληκτικό άτομο, το οποίο θα ενδιαφέρεται και αυτό για εσάς! Αποσαφηνίστε τους στόχους σας και όταν αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που στο παρελθόν θα σας λύγιζε, αναγνωρίστε την ως ευκαιρία να είστε ο λόγος (αντί για το αποτέλεσμα) και πιέστε από μέσα της.

 

 

ζωδια Ταύρος: Ο Ιππότης των Κυπέλων
Μια ευκαιρία θα βγει στο προσκήνιο για την επιχείρηση σας ή για τις προσωπικές σας υποθέσεις, που θα σας επιτρέψει να διακλαδωθείτε σε νέους και αδοκίμαστους τομείς. Ένα νέο στοιχείο ή μια αλλαγή περιβάλλοντος θα απαλύνει την υπάρχουσα ένταση στην ερωτική σας σχέση ή την μοναξιά σας. Αφήστε το περιβάλλον του σπιτιού σας (ακόμα και μόνοι σας, αν πρέπει) και δεχτείτε προτάσεις ή προσκλήσεις, γιατί θα σας βγουν σε καλό αργότερα. Επίσης, πάρτε μια απόφαση σχετικά με το τι θέλετε και μην αφήσετε άλλους να σας πιέσουν. Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας.

ζωδια Δίδυμοι: Η Εγκράτεια
Θα κερδίσετε πνευματική ενθάρρυνση και θετικές αλλαγές κοιτάζοντας πέρα από τα όρια σας. Κάποιος, που του αρέσετε πολύ, θα σας δώσει κάτι ή θα σας λούσει με την γενναιοδωρία του. Αυτό μπορεί να υποδεικνύει κάποιο πνευματικό δώρο επίσης. Θα εκπλαγείτε από την ικανότητα σας να μετατρέψετε μια αρνητική κατάσταση σε πολύ θετική, ανακατευθύνοντας μόνο την ενέργεια σας. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει μια βαθιά διαπεραστική πνευματική εμπειρία.

zodia-taro-45

zwdia-3-zodia

ζωδια Καρκίνος: Ο Μάγος
Υπάρχουν νέες ευκαιρίες σας που θα σας οδηγήσουν να επιδείξετε τα ταλέντα σας, αποδεικνύοντας την αυθεντικότητα και την εφευρετικότητα σας. Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε την ψεύτικη σεμνότητα και να χτυπήσετε προς μια νέα, τολμηρή κατεύθυνση, να επωφεληθείτε από τη διαίσθηση σας, τη φαντασία και τις δημιουργικές σας ικανότητες. Δεν θα πρέπει να μπείτε σε μια τέτοια φρέσκια αρχή ελαφρά τη καρδία –υπάρχει συχνά ένα στοιχείο πονηριάς ή αμφιβολίας, ή κάποια δύσκολη απόφαση μπορεί να πρέπει να παρθεί. Αυτή η κάρτα είναι ιδιαίτερα ευοίωνη για επιχειρηματικές δραστηριότητες και οικονομικά θέματα, διότι δείχνει ότι έχετε ότι χρειάζεται για να πετύχετε. Μπορεί επίσης να δείχνειπωςένας σημαντικός άνθρωπος θα μπει στη ζωή σας, είτε ως σύμβουλος, φίλος, εραστής ή συνεργάτης. Αυτός θα γνωρίζει πολύ καλά τη δύναμη που κρατάει.

ζωδια Λέων: Το Τέσσερα των Κυπέλλων
Πρόκειται να πρέπει να κάνετε κάποια λογιστικά για τους λογαριασμούς σας και μπορεί να βγείτε για ένα ξεφάντωμα αγορών. Θα θέλετε πίσω τον εραστή σας και δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να τον θέλετε και θα αναρωτιέστε αν υπάρχει πιθανότητα να τα ξαναβρείτε και να προσπαθήσετε για τη σχέση σας. Αποσπάστε το μυαλό σας από τη δουλειά, τον εραστή ή κάποιο πρόβλημα και κάντε κάτι άλλο. Κοιτάξτε τις ανάγκες σας πρώτα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Παρθένος: Ο Τροχός της Τύχης
Η ζωή δουλεύει σε κύκλους και πάντα αλλάζει. Μεγάλες αλλαγές είναι στον δρόμο – είστε έτοιμοι να μπείτε σε έναν καινούριο κύκλο, ένα νέο κεφάλαιο. Οπότε, αν η ζωή σας ήταν δυστυχής ή δύσκολη τελευταία, αυτό σύντομα θα αλλάξει. Μπορεί να μην συμβεί εν μία νυκτί σε μια δραματική αλλαγή της μοίρας, αλλά η τύχη σας θα αρχίσει να καλυτερεύει. Η αλλαγή μπορεί κάλλιστα να έρθει από μέσα σας, αντί για κάποιο άλλο άτομο ή κατάσταση. Για παράδειγμα, αν νιώθατε λυπημένοι τελευταία, μπορεί να είναι η συμπεριφορά σας που θα αλλάξει, από τις καταστάσεις γύρω σας, κάνοντας σας πιο αισιόδοξους ή αντικειμενικούς.

ζωδια Ζυγός: Ο Θάνατος
Η αλλαγή συμβολίζεται από αυτή την κάρτα, η οποία σας λέει πως η παλιά τάξη θα δώσει τη θέση της σε κάτι νέο. Είναι το τέλος μιας εποχής. Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή, να βαδίσετε προς μία νέα φάση στη ζωή σας και να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι το τέλος μιας σχέσης, μιας δουλειάς ή ενός τρόπου ζωής και αν και αυτό θα είναι επίπονο για κάποιο διάστημα, θα καταλάβετε τελικά πως ήταν μια μεταμφιεσμένη ευλογία. Αυτή η κάρτα είναι επίσης ευνοϊκή αν προσπαθείτε να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, ίσως πηγαίνοντας προς κάποιο άκρο με κάποιο τρόπο. Αν και οι αλλαγές μπορεί να είναι δύσκολες στην αρχή, μπορείτε να τις μετατρέψετε σε κάτι θετικό.

zwdia

ζωδια Σκορπιός: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων
Θα απορροφηθείτε εντελώς σε νέα έργα και δραστηριότητες και αν είχατε αποξενωθεί από κάποιον φίλο ή αγαπημένοπρόσωπο, θα επανενωθείτε ή θα συμβιβάσετε τις διαφορές σας. Να είστε υπομονετικοί, επίμονοι και επιμελείς στις προσπάθειές σας. Περιμέντε έναερωτικό αδιέξοδο. Ένας εραστής δεν πρόκειται να κάνει κίνηση ή να σας καλέσει, όπως περιμένατε και αυτό πρόκειται να σας ενοχλήσει, γιατί θα νιώσετε ότι φερθήκατε επιπόλαια, απερίσκεπτα ή ανεύθυνα.

ζωδια Τοξότης: Ο Ερημίτης
Θα πρέπει να αποσυρθείτε από τη ζωή, γιατί χρειάζεστε να περάσετεχρόνο σε περισυλλογή, για να επαναφορτίσετε τιςσυναισθηματικές ή σωματικέςσας μπαταρίες, ή απλά για να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Αν αναρωτιέστε ποια διαδρομή ή κατεύθυνση πρέπει να πάρετε στη ζωή, θα είστε σύντομα σε θέση να καταλήξετε σε μια ικανοποιητική απάντηση και τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα. Θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, να κρατήσετε ανοικτό το μυαλό σας και να εξετάσετε όλες τις επιλογές σας. Δεν γνωρίζετε ακόμη όλα τα γεγονότα – ίσως μια νέα πτυχή της σημερινής κατάστασης σύντομα να αποκαλυφθεί. Δεν χρειάζεται να υπομείνετε μια τρέχουσα δυσκολία μόνοισας και καλά θα κάνετε ναζητήσετε από άλλους ανθρώπους τη βοήθεια και τις συμβουλές τους.

ζωδια Αιγόκερως: Το Άρμα
Θα εξετάσετε την πιθανότητα μιας ένωσης με κάποιον που σας αρέσει ή αγαπάτε – πως θα ήταν τότε; Θα θέλετε να μοιραστείτετα βαθύτερα συναισθήματά σας, αλλά θα τα κρατάτε για τον εαυτό σας, επειδή δεν μπορείτε να βρείτε μια διέξοδο ή δεν θα θέλετε να πάρετε το ρίσκο να δείξετε ευάλωτοι και θα έχετε επιφανειακέςσχέσεις ή σύντομες με ξένους. Κοιτάξτεστον εσωτερικό σας κόσμο, αλλάξτε τον τρόπο που αντιδράτε στα γεγονότα και επιλέξτε να είστε ευτυχισμένοι. Όταν αφήσετε το φόβο ή την αμφιβολία, η επιτυχία θα έρθει.

ζωδια Υδροχόος: Ο Άσος των Κυπέλλων
Χαρά και ευτυχία θα είναι το θέμα της ημέρας σας, καθώς οι σχέσεις βελτιώνονται ή μια ευχή εκπληρώνεται, ή γιατί μια κατάσταση πρόκειται να διαφανεί όπως ποτέ δεν περιμένατε πως θα γίνει. Πρόκειται να δεχτείτε ένα τηλεφώνημα έκπληξη από κάποιον θαυμαστή, αλλά όχι απαραίτητα από αυτόν που θέλατε να ακούσετε ή που σας ελκύει. Ενεργείστε σύμφωνα με νέες ιδέες, δοκιμάστε νέες οδούς ή πείτε ναι.

ζωδια Ιχθύες: Ο Βασιλιάς των Κυπέλων
Προβλήματα στο σπίτι ή με την οικογένειά σας θα αρχίσουν να εξασθενούν, αλλά η επιθυμία σας για αγάπη και έρωτα θα αυξηθεί. Θα είστε σε ρομαντική ή ερωτική διάθεση και η ζωή θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για σχέση, αλλά αυτοί που θα προσπαθήσουν να σας κερδίσουν θα έρθουν αντιμέτωποι με σκληρό ανταγωνισμό: τη δουλειά σας και τον ιδανικό εραστή σας. Ωστόσο, μην αφήσετε την επιθυμία σας να χρωματίσει την πραγματικότητα.Αρνηθείτε να δεχθείτε λιγότερα από όσα θεωρείτε εσείς σωστά στους άλλους ή να συμβιβαστείτε με τα μέτρια. Η απομίμηση, ακόμα και αν είναι ντυμένη σαν μεταξωτή τσάντα, είναι μια απομίμηση. Βάλτε τις ιδέες σας σε τεστ.