ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/07

taro-mythoi-alitheies

ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη για κάθε ζώδιο 24-30/07

ζωδια Κριός: Ο Τρελός
Αυτή είναι μια κάρτα νέων ξεκινημάτων, νέων αρχών ή αλλαγών στη συμπεριφορά, που ξεκινούν με αισιοδοξία. Αυτή η κάρτα ως εκ τούτου συνήθως θεωρείται θετική, αλλά μπορεί να δείξει κατά καιρούς απερισκεψία. Σκεφτείτε πριν δράσετε, αναλύστε και αξιολογήστε τις ενέργειές σας και προσέχετε την αλλοφροσύνη και τη βιασύνη. Ίσως το νέο σας τόλμημα θα πρέπει να προσεγγιστεί με μια ορισμένη προσοχή, διότι μπορεί να μην είναι ακόμα όλα τα γεγονότα γνωστά. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή είστε υπερβολικά ιδεαλιστικοί, λίγο ανόητοι, ή δεν έχετε δύναμη της θέλησης ή πειθαρχία. Μήπως το εγχείρημα αυτό απαιτεί ένα άλμα πίστεως;

ζωδια Ταύρος: Το Τέσσερα των Ξιφών
Θα αντιμετωπίσετε απογοήτευση, θυμό ή δάκρυα, που θα προκύψουν από ανεκπλήρωτες επιθυμίες ή από ανυπέρβλητες δυσκολίες, αλλά αυτή η κατάσταση δεν θα διαρκέσει για πολύ. Θα βιώσετε μια αίσθηση σαν να έχει διακοπεί ή έχετε χάσει την επαφή με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά η αποφασιστικότητά σας να ξεπεράσετε τις αρνητικές συνθήκες που αντιμετωπίζετε θα σας κάνει να το ξεπεράσετε. Προσευχηθείτε ή ζητήστε αυτό που είναι δικαιωματικά δικό σας και συνεχίστε να βάζετε όλο σας τον εαυτό στη δουλειά που έχετε μπροστά σας.

 

ζωδια Δίδυμοι: Ο Άσος των Ξιφών
Είστε έτοιμοι να εμπλακείτε σε κάτι που θα σας απορροφήσει πραγματικά. Θα μπορούσε να είναι μια εργασία υψηλής ισχύος που θα καταλαμβάνει όλο το χρόνο σας, μια ερωτική σχέση που θα σας συνεπάρει ή μια δυσκολία ή μια πρόκληση που θα απαιτήσει όλη την ψυχική σας ενέργεια αν πρόκειται να την καταπολεμήσετε και να την ξεπεράσετε. Όποιο νέο εγχείρημα ή επιχείρηση θα πρέπει να αναλυθεί προσεκτικά προτού να τεθεί σε εφαρμογή, σε περίπτωση που έχετε παραβλέψει λεπτομέρειες ζωτικής σημασίας. Η νίκη είναι βέβαιη. Δύναμη, αποφασιστικότητα και διαίσθηση, δημιουργούν μια ακαταμάχητη ισχύ, αρκετή για να σας εξασφαλίσει την επιτυχία.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος: Το Δύο των Ξιφών
Αδιέξοδο! Είστε κολλημένοι σε μια κατάσταση, στην οποία δεν φαίνεται να υπάρχει περιθώριο. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε, αλλά φαίνεται πως δεν μπορείτε και να ξεφύγετε επίσης. Αυτή η κάρτα συχνά εμφανίζεται μετά από έναν άγριο τσακωμό, όταν μπλέκεστε σε ένα νομικό αδιέξοδο, ή όταν είστε τόσο φοβισμένοι από κάτι, που νιώθετε ανίκανοι να κάνετε οτιδήποτε γι’ αυτό. Ωστόσο, μέχρι να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το φόβο σας, δεν θα μπορέσετε να κάνετε τίποτα και θα παραμένετε παγιδευμένοι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων: Ο Διάβολος
Είστε σκλάβοι κάποιου ανθρώπου ή κάποιου πράγματος. Μπορεί να είναι μια ιδέα, μια σχέση, ένας τρόπος ζωής, μια ανυπόφορη δουλειά, μια κακιά συνήθεια, ή μια αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Αυτή αντιπροσωπεύει μια παγίδα για εσάς, η οποία όμως είναι δική σας εφεύρεση και ακόμα και αν δεν μπορείτε να φανταστείτε το πώς μπορείτε να ξεφύγετε από αυτή, υπάρχει τρόπος να το κάνετε αρκεί να ανοίξετε τα μάτια σας.

Πολύ συχνά αυτή η κάρτα σημαίνει πως πρέπει να σταματήσετε να κατηγορείτε τους άλλους για τις ατυχίες σας, και να αρχίσετε να εξετάζετε τη δική σας συμμετοχή σε ότι πήγε στραβά. Αυτό μπορεί να μην είναι ούτε εύκολο ούτε άνετο, όμως θα παραμείνετε φυλακισμένοι σε αυτή την δύσκολη κατάσταση μέχρι να σπάσετε τις ψυχολογικές ή συναισθηματικές αλυσίδες που σας δένουν με αυτή. Κάποιος μπορεί να δημιουργεί προβλήματα πίσω από την πλάτη σας. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να ακολουθήσετε τη συνείδησή σας και να φροντίσετε να μην δράσετε με οποιονδήποτε τρόπο που μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Σύντομα θα απολαύσετε μια παθιασμένη, πρόστυχη και σεξουαλική σχέση.

ζωδια Παρθένος: Ο Αυτοκράτορας
Αυτή η κάρτα μπορεί να δείχνει ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Αν αντιπροσωπεύει ένα άτομο, τότε αυτό το άτομο είναι έγκυρο και ισχυρό, ίσως μεγαλύτερο από εσάς και ενδεχομένως πλουσιότερο επίσης. Μπορεί να είναι ένας εταίρος ή ένας στενός συγγενής, ο οποίος είναι το αφεντικό στη σχέση σας. Μπορεί να είναι δικτατορικό κατά καιρούς και μπορεί να βλέπει τη ζωή με σοβαρό τρόπο. Μπορεί να μην έχει καλή αίσθηση του χιούμορ, αλλά μπορείτε να στηριχθείτε στη σταθερή του φύση, στον αξιόπιστο χαρακτήρα του και τις κοσμικές συμβουλές του.

Έχετε υπό έλεγχο μια συγκεκριμένη κατάσταση, χάρη στη δύναμη της θέλησής σας, τη λογική και τις αναλυτικές σας ικανότητες. Θα είστε σύντομα σε παρόμοια θέση εξουσίας με εκείνη του αυτοκράτορα, ίσως μέσω μιας προαγωγής, μιας νέας θέσης εργασίας ή μιας αύξησης της κοινωνικής σας κατάστασης. Χρησιμοποιήστε τις ηγετικές σας δυνάμεις, τη λογική και την καλοσύνη σας και μην αφήνετε τη διάνοιά σας να κυβερνά τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Ζυγός: Το Τέσσερα των Ράβδων
Θα αισθανθείτε αποδιοργανωμένοι ή αναστατωμένοι, αλλά θα εφαρμόσετε μια νέα δράση που θα σας επιτρέψει να αποσυνδέσετε τον εαυτό σας από ένα πρόβλημα ή θα σας απελευθερώσει από μια υποχρέωση. Παράγετε το καλύτερο που είστε ικανοί να παράγετε όσο πιο αποτελεσματικά μπορείτε, και μην προσπαθείτε να ανταποκριθείτε στην αντίληψη του πώς πιστεύετε ότι θα πρέπει να είστε – ή τι σκέφτεται ο οποιοσδήποτε άλλος επίσης. Πρόκειται να απογοητευτείτε, διότι τα σχέδια που κάνετε για να ενωθείτε με αυτόν που θέλετε να δείτε ή να είστε, θα αποτύχουν ή θα ακυρωθούν, τουλάχιστον για τώρα.

ζωδια Σκορπιός: Ο Ιππότης των Ξιφών
Μια νέα πραγματικότητα πρόκειται να ξημερώσει για σας –μία πραγματικότητα απλότητας, αποδοχής και χάρης: η πλήρης συνειδητοποίηση ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εφευρίσκετε λύσεις ή να υποστηρίζετε καθορισμένες ιδέες και μια προθυμία να αφήσετε το Σύμπαν να κατευθύνει την πορεία σας. Μην τα παρατάτε. Πρόκειται να λάβετε μια απάντηση ή μια σαφή κατεύθυνση που θα λύσει το πρόβλημά σας και θα μπείτε ξανά στο σωστό δρόμο. Αν και δεν το περιμένετε, σύντομα θα σας ξεσηκώσει μια ισχυρή ερωτική σχέση που πρόκειται να αλλάξει τη ζωή σας δραματικά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Το Αστέρι
Αυτή είναι η κάρτα των ευχών της Μεγάλης Αρκάνα, που σας λέει ότι ένα όνειρό σας πρόκειται να πραγματοποιηθεί ή ένας συγκεκριμένος τομέας της ζωής σας θα σας φέρει σύντομα εκπλήρωση και ευτυχία. Θα πρέπει να είστε θετικοί, να έχετε ελπίδα και να πιστέψετε ότι όλα θα πάνε καλά. Εάν ήσασταν πρόσφατα άρρωστοι, δυστυχισμένοι ή είχατε κατάθλιψη, θα νιώσετε σύντομα πολύ καλύτερα.

Φέρνει επίσης καλά νέα αν αναμένατε τα αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων, το αποτέλεσμα ενός διαγωνισμού, μιας συνέντευξης για δουλειά ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να σας ανησυχούσε. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα και τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ταλέντα με νέους τρόπους που θα σας φέρουν τεράστια ικανοποίηση. Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική κάρτα αν εμφανιστεί όταν ξεκινάτε μια νέα σχέση, γιατί δείχνει ότι ευχάριστες εμπειρίες και ευκαιρίες βρίσκονται στο δρόμο σας.

ζωδια Αιγόκερως: Ο Πύργος
Θα εργαστείτε σε νέα έργα και κάτι που πιστεύατε ότι ήταν χαμένο ή αδύνατο να ανακάμψει, ξαφνικά θα βρεθεί ή θα αποκατασταθεί. Ένα αναπάντεχο γεγονός θα διαταράξει την εμπιστοσύνη σας σε αυτόν που αγαπάτε, ή την αγάπη σας για το συγκεκριμένο άτομο. Θα μπορούσε ακόμη και να υπάρχει μια κρυφή ερωτική σχέση. Παραμείνετε ήρεμοι στο πρόσωπο των απροσδόκητων αλλαγών ή των επιθέσεων, και ακούστε την εσωτερική σας φωνή που σας εγγυάται ότι όλα θα πάνε καλά.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος: Το Πέντε των Ράβδων
Οι επιχειρήσεις θα επεκταθούν, τα οικονομικά θα αυξηθούν και οι μη παραγωγικές, ελαττωματικές ή αρνητικές περιοχές θα ξεκαθαριστούν. Ψάξτε τα ελαττώματα και διορθώστε τα. Μεταρρυθμίστε κάποιες από τις ιδέες σας ή τις συμπεριφορές σας και επιλέξτε μια οπτική νίκης αντί για ήττας. Μην συμβιβάζεστε ή αποδέχεστε την ήττα, είστε πολύ κοντά στη νίκη. Ενώ η αγάπη και ο έρωτας θα σας βρουν, τα συναισθήματά σας θα ανασταλούν γιατί το μυαλό σας θα είναι σε άλλα πράγματα.

ζωδια Ιχθύες: Το Τέσσερα των Πεντάκτινων
Θα κατευθύνετε την ενέργειά σας προς το υλικό κέρδος ή το όφελος, και θα ξεκινήσετε σύντομα ένα νέο εγχείρημα με κάποιον που συμπαθείτε πολύ. Θα υπάρξουν εμπόδια στο δρόμο σας για να βρεθείτε με κάποιον ξεχωριστό (όπως μεταφορικά, επιχειρηματικές προτεραιότητες ή γεωγραφία), αλλά αν και τα δύο μέρη βρίσκονται σε συμφωνία και θέλουν να είναι μαζί, τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia