ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/06 – 2/07

taro-wroskopikos-tropos

ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη για κάθε ζώδιο 26/06 – 2/07

 

ζωδια Κριός: Το Οχτώ των Πεντάκτινων
Σύντομα θα ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ ή ένα εγχείρημα και κάποιες από τις ιδέες σας θα υποστηριχτούν από κάποιον που θα σας παρέχει απτή βοήθεια ή μια προσφορά της χορηγίας. Μην προσπαθήσετε να επιβάλετε θέματα, περιμένετε τα πράγματα να αλλάξουν από μόνα τους. Δεν είναι η στιγμή για να επιβάλετε την γνώμη σας.

Αν προσπαθήσετε, δεν θα πάρετε αυτό που θέλετε ή θα τσακωθείτε με τους συναδέλφους σας. Αν απλά περιμένετε, θα αποκτήσετε σημαντική βοήθεια ή μέσα. Η αγάπη μπορεί να είναι δύσκολο να δεχτεί σωστές βάσεις, αλλά κάποιος θα φωτίσει τη ζωή σας (ή θα είναι το καλύτερο πράγμα στη ζωή σας) και αν δεν υπάρχει κάποιος ξεχωριστός τώρα, θα προσελκύετε τον έρωτα όπως η μέλισσα το μέλι.

 

ζωδια Ταύρος: Ο Αυτοκράτορας
Κάποιος ή κάτι θα εμφανιστεί που θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε μια ιδέα στην οποία έχετε αφιερώσει πολλή σκέψη, χρόνο, δουλειά, ή αγάπη. Θα σκέφτεστε αυτόν που αγαπάτε και θα θέλετε να είστε μαζί του/ της και πάλι, όπως και αυτός ή αυτή θα σκέφτεται το ίδιο για εσάς. Και όταν θα επικοινωνήσετεξανά, θα κάνετε σχέδια για να βρεθείτε. Αποδεχτείτε ότι έρχεται στο δρόμο σας και μην καθυστερείτε.

zodia-taro-45

ζωδια Δίδυμοι: Το Δύο των Κυπέλλων
Εκεί που δεν το περιμένατε και από μία πηγή που δεν περιμένατε, θα βοηθηθείτε ή θα εξελιχθείτε στα οικονομικά σας, στο επάγγελμα ή στην κοινωνική σας ζωή. Δεν θα υπάρξει ένωση, ούτε ολική δέσμευση με αυτόν/ η που αγαπάτε ή αυτόν/ η που θέλετε να είστε μαζί, μέχρι να λύσετε μια εσωτερική σας διαμάχη (όπως το να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε και χρειάζεστε). Επικοινωνήστε τις ανάγκες σας, μετά αφεθείτε και δείτε τι θα συμβεί.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Καρκίνος: Το Έξι των Κυπέλλων
Κάποιος ή κάτι από το παρελθόν σας θα επιστρέψει με έναν τρόπο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το μέλλον σας. Για παράδειγμα, κάποιος φίλος που έχετε χάσει καιρό μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας και να παίξει έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ή μια παλιά σας δεξιότητα μπορεί να σας βάλει σε μια καλή θέση. Ζείτε πολύ στο παρελθόν, ή νιώθετε μια νοσταλγία που είναι κατά κύριο λόγο αβάσιμη ή άστοχη.

ζωδια Λέων: Το Τρία των Ράβδων
Είστε σε εξαιρετική θέση και σε θέση να ερευνήσετε το τι συμβαίνει γύρω σας και να πάρετε έξυπνες αποφάσεις με βάση αυτή σας τη γνώση. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις προτάσεις σας, είτε προφορικά είτε γραπτά. Οι δημιουργικές σας δυνάμεις είναι έτοιμες να βρουν έκφραση.

Η έμπνευση σας μετατρέπεται σε απτή πραγματικότητα. Υπάρχει μια αίσθηση κίνησης γύρω από αυτή την κάρτα, έτσι, ακόμα κι αν έχετε ήδη θέσει μεγάλη προσπάθεια και έχετε σημειώσει πρόοδο, δεν έχετε την πολυτέλεια να επαναπαυθείτε στις δάφνες σας για πολύ, γιατί έχετε ακόμα πολλά να επιτύχετε.

zwdia - love

ζωδια Παρθένος: Το Τρία των Κυπέλλων
Παραδοσιακά, αυτή η κάρτα σημαίνει μια χαρούμενη γιορτή, γι’αυτό και είναι ένας εξαιρετικός οιωνός για ένα επικείμενο πάρτι ή μια εκδήλωση. Εναλλακτικά, σηματοδοτεί το τέλος ενός προβλήματος. Ένα ευτυχές αποτέλεσμα μπορεί να μην συμβεί αυτόματα, γιατί θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για αυτό, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αν το κάνετε, όλα θα πάνε καλά. Αυτή είναι επίσης μια ευνοϊκή κάρτα στην περίπτωση που ήσασταν άρρωστοι ή λυπημένοι, γιατί δείχνει μια στροφή της τύχη σας.

ζωδια Ζυγός: Το Τέσσερα των Ξιφών
Μια περίοδος σκληρής δουλειάς θα ακολουθηθεί από μια περίοδο ξεκούρασης και χαλάρωσης. Αυτή η κάρτα σας λέει ότι έχετε μόλις ολοκληρώσει με επιτυχία κάτι σημαντικό – θα μπορούσε να είναι ένα έργο της δουλειάς σας, μια δύσκολη διαπραγμάτευση ή ένας χρόνος δοκιμών – και τώρα σας αξίζει ένα διάλειμμα. Αυτό μπορεί να είναι χαλαρωτικές διακοπές, ανάρρωση μετά από μια ασθένεια ή εγχείριση, ή μια περίοδος που μπορείτε να περάσετε τη ζωή σας πιο εύκολα και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Σκορπιός: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Μπορεί να υπάρξει μια μικρή βελτίωση στα οικονομικά σας και μπορεί επίσης να υπάρχει η ευκαιρία να βγάλετε κάποια χρήματα, αλλά αυτό θα περιλαμβάνει άφθονη σκληρή δουλειά. Είστε από την φύση σας μαθητές και η ικανότητά σας να εφαρμόζετε τον εαυτό σας με ενέργεια, σας κάνει πολύτιμους. Αυτή η κάρτα μπορεί να συμβολίζει ένα άτομο που βρίσκεται στη ζωή σας αυτή τη στιγμή – είναι αξιόπιστο, πρακτικό, συστηματικό, υπεύθυνο και αποτελεσματικό. Μπορεί να έχει ένα ώριμο κεφάλι, πάνω σε νέους ώμους.

ζωδια Τοξότης: Οι Εραστές
Θα σαλπάρετε για πολλές κοινωνικές εκδρομές ή συναντήσεις με φίλους, αλλά θα πέσετε πάνω σε απροσδόκητα προβλήματα στην δουλειά σας ή την ερωτική σας ζωή και μπορεί να χρειαστεί να συναντηθείτε μαζί τους αργότερα από το αναμενόμενο. Ένας χωρισμός από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο πρόκειται να σας προκαλέσει σοβαρά αισθήματα απογοήτευσης και αποξένωσης. Κοιτάξτε κάτω από την επιφάνεια αυτού που φαίνεται πως είναι. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ζωδια Αιγόκερως: Το Δύο των Πεντάκτινων
Κάποιος πρόκειται να μπει στη ζωή σας που θα υποκινήσει μια αλλαγή και μια νέα κατεύθυνση ή μια νέα πορεία δράσης. Περιορίστε τις επιλογές σας σε μία και διατηρήστε μια αισιόδοξη στάση και ισορροπημένη διάθεση. Θα προσπαθείτε να διατηρήσετε τον συναισθηματικό σας έλεγχο όταν θα έρχεστε αντιμέτωποι με ανατρεπτικές ειδήσεις ή συνθήκες, αλλά και έτσι, εν αγνοία σας, ο/η εραστής σας αισθάνεται το ίδιο.

zwdia-3-zodia

 

ζωδια Υδροχόος: Το Δύο των Ξιφών
Θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες από τις ανησυχίες σας σχετικά με μια συγκεκριμένη κατάσταση ή ένα πρόβλημα, ήταν εντελώς αβάσιμες. Επιτρέψτε στους άλλους να σας βοηθήσουν και μην φοβάστε να αρπάξετε μια ευκαιρία. Το απρόσμενο πρόκειται να συμβεί: ένα νέο ειδύλλιο ή μια πιθανή ερωτική σχέση με κάποιον που είναι εξαιρετικά γοητευτικός, παρήγορος, ή ευκατάστατος.

ζωδια Ιχθύες: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Είστε γοητευτικοί και συμπαθητικοί. Το γόνιμο μυαλό σας και το στοργικό σας πνεύμα, σας εξασφαλίζει τη δημοτικότητά σας. Είστε πρακτικοί. Μια γυναίκα που είναι πολύ ευπροσάρμοστη, βρίσκετε στη ζωή σας τώρα. Δεν μπορεί μόνο να λειτουργεί το δικό της σπίτι αποτελεσματικά, αλλά έχει επίσης πολλά εξωτερικά ενδιαφέροντα.

Είναι μια καλή οικοδέσποινα και οι άνθρωποι απολαμβάνουν να είναι μαζί της γιατί είναι τόσο ζωντανή, καλόκαρδη και έχει πάντα συναρπαστικά πράγματα να πει. Ενδιαφέρεται για τους άλλους ανθρώπους και ως εκ τούτου, είναι συχνά το πρώτο άτομο που θα ακούσει τις ιστορίες της θλίψης τους. Παρά το γεγονός ότι έχει πολύ στοργική φύση, θα βάλει στην θέση του κατ’ευθείαν όποιον προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί. Προσπαθήστε να αποκομίσετε τα προσόντα της και να ακούσετε τις συμβουλές της.

zwdia-zodia-astrologia-65