ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 01-07/05 A

taro-sex

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 01-07/05 A

ταρω Κριός: Το Τρία των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με τη διασκέδαση. Δείχνει πως έρχονται καλές στιγμές στο δρόμο σας: καλοί φίλοι, καλή μουσική, γέλιο, και ενδεχομένως ανέμελες σπονδές. Κάποιος κοντινός σας άνθρωπος μπορεί να γιορτάζει τα γενέθλιά του ή ίσως αυτοσχέδιες κοινωνικοποιήσεις να συμβούν χωρίς λόγο – που είναι το καλύτερο είδος λόγου!

Η εικόνα της κάρτας δείχνει τις Τρεις Χάριτες που συμβολίζουν τη χαρά, την καλή θέληση και τη φιλανθρωπία. Στην ελληνική μυθολογία ήταν όμορφες νύμφες – πλάσματα που φτερουγίζουν και εμπνέουν τη σιγουριά και την ελαφρότητα της καρδιάς. Αυτό ευνοεί τη χαλάρωση και την απόλαυση της καλής παρέας. Φίλες θα κατέχουν εξέχουσα θέση και θα παρέχουν ψυχαγωγία και ευθυμία. Αυτή την εβδομάδα γίνεται το πάρτι.

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Ταύρος: Το Πέντε των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αισθάνεστε την έλλειψη στη ζωή σας. Παραδοσιακά, η εικόνα αυτής της κάρτας απεικονίζει κάποιον να πενθεί πάνω από τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα, αγνοώντας τα άλλα δύο που είναι ακόμα όρθια και γεμάτα κρασί. Αν κάποιος επικεντρωθεί στα τρία αναποδογυρισμένα κύπελλα, χάνει όσα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στα δύο που απομένουν.

Αυτό δεν πρόκειται να σας μειώσει την απογοήτευση για την απώλεια ή την έλλειψή σας – αυτό αναγνωρίζει ότι θα έπρεπε να δεχτείτε την απογοήτευση. Όμως παρά την απώλεια, υπόσχεται ότι κάτι πολύτιμο σας έχει απομείνει. Δεν είναι αυτό που θέλατε ή με τον τρόπο που το θέλατε, αλλά υπάρχει κάτι για εσάς σε αυτό. Κρατήστε τα μάτια και την καρδιά σας ανοιχτά αυτή την εβδομάδα, για αυτά που εξακολουθούν να είναι στη διάθεσή σας. Σας υπόσχομαι ότι είναι εκεί έξω.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Δίδυμοι: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Κυνηγάτε κάτι που κάνει την καρδιά σας να φωτίζει, και το παίρνετε! Υπάρχει κάτι καλύτερο; Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει να μπαίνετε σε μια ευτυχισμένη μάχη και να φεύγετε με τα λάφυρα του πολέμου. Αυτός ο Ιππότης σας λέει ότι ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ευθύνη του συναισθηματικού σας πεπρωμένου.

Είστε άξιοι και ικανοί να εκφράσετε αυτό το βάθος. Είτε έχει να κάνει με το να εκφράσετε την αγάπη σας στο ταίρι σας, να ζητήσετε περισσότερο ρομαντισμό ή να μοιραστείτε τις στιγμές σας πλήρως με τους φίλους και την οικογένειά σας, ήρθε η ώρα να μπείτε βαθύτερα. Όπως έλεγαν και οι Μπιτλς, η αγάπη που παίρνεις είναι ίση με αυτή που φτιάχνεις.

ταρω Καρκίνος: Η Σελήνη
Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί μια περίοδο αγνώστου. Είναι απλά μια φάση, αλλά προς το παρόν τα πράγματα δεν είναι αυτά που φαίνονται. Είναι δύσκολο να βρείτε το Δρόμο σας στο σκοτάδι, γι’ αυτό επιβραδύνετε. Πάρτε μια ανάσα – ή τρεις. Αφήστε κάθε σας προσδοκία προς το παρόν, αφήστε την ανάγκη σας να ελέγξετε ή να δαμάσετε αυτή την ευμετάβλητη κατάσταση. Μην πολεμάτε το ρεύμα, πλεύστε μαζί του.

Αυτή είναι μια στιγμή Γιν, η διαίσθησή σας είναι καλύτερη οδηγός απ’ όσο είναι οι αισθήσεις σας. Να ξέρετε ότι ακόμα και τα κοινά, καθημερινά πράγματα, φαίνονται παράξενα (ακόμα και τρομακτικά!) όταν παραμορφώνονται, όπως παραμορφώνονται από τη σκιά. Τα πράγματα θα επιστρέψουν στο κανονικό σχήμα τους κάτω από το φως του ήλιου… και να έχετε την πίστη ότι ο ήλιος θα ανατείλει και πάλι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia shmera

ταρω Λέων: Η Δύναμη
Αυτό δεν έχει να κάνει με τη σωματική δύναμη ή την ωμή βία. Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με την εύρεση χάρης στην αποφασιστικότητά σας. Με το να κατευθύνετε τη θέλησή σας προς την κατεύθυνση αυτών που θέλετε, χωρίς να είστε εκρηκτικοί ή νταήδες. Έχει να κάνει με το αίσθημα του φόβου και/ή της ανυπομονησίας, αλλά με το να τα αγνοείτε και να κινήστε προς τα εμπρός ούτως ή άλλως.

Είναι σαν να είστε πολεμιστές, μόνο που δεν παλεύετε ενάντια στους εξωτερικούς εχθρούς αλλά ενάντια στους εσωτερικούς (μερικές φορές είμαστε ο χειρότερος εχθρός μας). Αυτή την εβδομάδα καλείστε να τιμήσετε το εγώ που σας λέει αυτό που θέλετε, ενώ ασκεί την αυτοπεποίθηση και την ευπρέπεια που χρειάζονται για να το πάρετε. Αυτό που θέλετε, σας θέλει… οπότε περπατήστε με πίστη και διεκδικήστε το.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Παρθένος: Το Επτά των Κυπέλλων
Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει μια πληθώρα ευκαιριών στη διάθεσή σας, αλλά αυτή η κάρτα προοιωνίζει μια φάση που μόνο μερικές από αυτές είναι πραγματικά βιώσιμες. Από το Κέρας της Αμάλθειας αυτών που θα μπορούσαν να είναι, κάποιες επιλογές θα εξαφανιστούν σαν ατμός όταν πάτε να τις αδράξετε αυτή την εβδομάδα. Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικές από τις επιλογές σας προτού βρείτε τη σωστή.

Η φαντασία από μόνη της δεν θα εκδηλώσει τίποτα – πρέπει να βάλετε λίγη δουλειά. Υπάρχουν ένα ή δύο δώρα για εσάς εκεί έξω. Αυτή είναι μια ευκαιρία να ασκήσετε τη μη-προσκόλληση στα αποτελέσματα, και την εμπιστοσύνη ότι θα είστε σε θέση να κρατηθείτε πάνω σε αυτά που είναι πραγματικά τα καλύτερα για την εξέλιξή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-3-zodia