ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 03-09/04 B

taro-troxos-tixis

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 03-09/04 B

ζωδια Ζυγός: Το Οχτώ των Ξιφών Αντίστροφα
Το Οκτώ των Ξιφών συνήθως σηματοδοτεί μια εποχή που η δική σας φιλοσοφία σας κρατά πίσω. Το γεγονός ότι είναι αντεστραμμένη για εσάς αυτή την εβδομάδα, δείχνει ότι έχετε κάποια εικόνα για το τι σας κρατά κάτω, αλλά εξακολουθείτε να παραμένετε δεσμευμένοι στις παλιές δομές σκέψης σας έτσι κι αλλιώς. Η αλλαγή της στάσης σας μπορεί να απαιτεί ένα χαστούκι στο παλιό εγώ σας, αλλά τελικά αυτό είναι προς το συμφέρον σας.

Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, αλλά σταθεροί. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα δεσμά και να αγκαλιάσετε μια νέα φιλοσοφία. Ανοίξτε το μυαλό σας – νέες σκέψεις θα δημιουργήσουν νέες εμπειρίες, αν αφήσετε τον εαυτό σας να εξελιχθεί ψυχικά.

 

ζωδια Σκορπιός: Το Δύο των Ξιφών
Ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Το Δύο των Ξιφών δείχνει ένα ψυχικό αδιέξοδο, μια στιγμή που είστε ανάμεσα σε δύο ιδέες (δύο δουλειές, δύο θέσεις, δύο τρόπους ζωής, ακόμη και μεταξύ δύο ανθρώπων). Ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε μια επιλογή, αλλά μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τα εφόδια, δεν είστε έτοιμοι ή απλά να μην θέλετε.

zodia-taro-45

Αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει ότι η αναποφασιστικότητά σας είναι σημαντική – σας λέει κάτι. Αυτό είναι κάτι μεγάλο, γι’ αυτό πάρτε το χρόνο σας. Αφήστε οποιαδήποτε υποχρέωση νιώθετε να κάνετε όλους τους άλλους ευτυχισμένους και δείτε ξεκάθαρα τα γεγονότα. Αποφύγετε τη συνηθισμένη σας στάση να πηδάτε χωρίς να κοιτάξετε. Τιμήστε τον ψυχικό δισταγμό σας και ζυγίστε τις επιλογές σας, έτσι ώστε να μπορείτε πραγματικά να αισθάνεστε έτοιμοι για να προχωρήσετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Ο Κόσμος
Είναι ένας νέος κόσμος. Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται, προμηνύει μια νέα εποχή: είναι σαν να έχετε μόλις αποφοιτήσει και τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβετε ένα νέο ρόλο στον κόσμο. Προτείνει ότι τα διδάγματα του παρελθόντος κύκλου έχουν διδαχτεί και έχουν ενσωματωθεί στην ύπαρξή σας, και ότι μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση με όλες τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει.

Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται πριν από μια γέννηση, έναν γάμο ή μια άλλη σημαντική μετάβαση της ζωής. Αναγνωρίστε την ανάπτυξή σας και δείξτε εμπιστοσύνη στο ότι έχετε βιώσει όλες αυτές τις δοκιμασίες και τους θριάμβους για έναν λόγο: είστε επιτέλους έτοιμοι να περάσετε στην επόμενη μεγάλη περιπέτεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως: : Το Επτά των Κυπέλλων
Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει μια πληθώρα ευκαιριών στη διάθεσή σας, αλλά αυτή η κάρτα προοιωνίζει μια φάση που μόνο μερικές από αυτές είναι πραγματικά βιώσιμες. Από το Κέρας της Αμάλθειας αυτών που θα μπορούσαν να είναι, κάποιες επιλογές θα εξαφανιστούν σαν ατμός όταν πάτε να τις αδράξετε αυτή την εβδομάδα. Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικές από τις επιλογές σας, προτού βρείτε τη σωστή.

Η φαντασία από μόνη της δεν θα εκδηλώσει τίποτα – πρέπει να βάλετε λίγη δουλειά. Υπάρχει ένα ή δύο δώρα για εσάς εκεί έξω. Αυτή είναι μια ευκαιρία να ασκήστε την μη-προσκόλληση στα αποτελέσματα και την εμπιστοσύνη ότι θα είστε σε θέση να κρατηθείτε, πάνω σε αυτά που είναι πραγματικά τα καλύτερα για την εξέλιξή σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος: Το Τέσσερα των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα κρύβει παγίδες, διότι δεν είναι μια κακή κάρτα. Υποδεικνύει ότι υπάρχουν λόγοι ακριβώς μπροστά σας για να αισθάνεστε πραγματικά καλά. Ωστόσο υπονοεί ότι μπορεί να μην αναγνωρίζετε αυτά τα πράγματα που είναι ακριβώς μπροστά σας.

Διανοητικά μπορεί να γνωρίζετε ότι έχετε ευλογίες, αλλά μέσα στην καρδιά σας δεν είστε ικανοποιημένοι. Αισθάνεστε σαν να μην είναι αρκετά, σαν να μην είναι όλα εκεί. Αντί να κυλιέστε στη δυσαρέσκεια όμως, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Ίσως να μην αισθάνεστε συνδεδεμένοι, γιατί δεν κάνετε ό,τι μπορείτε για να συνδεθείτε. Στραφείτε προς τους άλλους. Και αν δεν μπορείτε να είστε με αυτόν που αγαπάτε, αγαπήστε αυτόν που είστε μαζί.

ζωδια Ιχθύες: Ο Ήλιος
Θυμάστε τις εύκολες μέρες του καλοκαιριού, όταν ήσασταν παιδί; Όταν δεν είχατε τίποτα που έπρεπε να κάνετε και πουθενά που έπρεπε να είστε; Όταν οι μέρες περνούσαν με εσάς να κυνηγάτε πεταλούδες και πετούσατε πέτρες και κοιμόσασταν κάτω από σκιερά δέντρα; Ή αν είστε παιδιά της πόλης, εκείνες τις ημέρες που παίζατε μπάλα στο δρόμο και τρώγατε παγωτό και βρήκατε έναν κρουνό που έβγαζε νερό; Τότε, όταν οι απολαύσεις ήταν δωρεάν, η διασκέδαση κρυβόταν στην κάθε γωνία και ο καθένας που γνωρίζατε ήταν αμέσως φίλος σας; Αυτό είναι το είδος της εβδομάδας που έχετε μπροστά σας. Οι εύκολες απολαύσεις σας βρίσκουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

tarw-zwdia