ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 04-10/09 A

d6f87b6c656a4e3d1553a86ef22961fc274920fb

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 04-10/09 A

ταρω Κριός: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Σελώστε τα άλογά σας, στρατιώτες. Ήρθε η ώρα να μπείτε στην οικονομική μάχη. Αυτός ο κύκλος θα σας βρει εξοπλισμένους, για να προχωρήσετε μέσα στην οικονομική αρένα. Δείξτε εμπιστοσύνη στην οξυδέρκειά σας και η ικανότητά σας να παίρνετε τον έλεγχο, να συγκεντρώνετε τις συμβουλές και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κάνετε την υλική ζωή σας πιο σταθερή.

Ώρα να βάλετε ένα σχέδιο σε δράση, να το πάτε στο επόμενο επίπεδο. Ξεκινήστε την εξοικονόμηση σήμερα. Ή πληρώστε το χρέος σας. Ή κάντε την επιπλέον δουλειά για να πληρώσετε για τις διακοπές σας. Ή αγοράστε το νέο κομμάτι γης. Όποιο κι αν είναι, το οφείλετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας να κάνετε το σωστό με τα χρήματά σας. Να είστε πρακτικοί, να προσέχετε τις λεπτομέρειες, να τσεκάρετε τους αριθμούς… αλλά να προχωράτε μπροστά. Εμπρός λοιπόν, αναλάβετε την ευθύνη του μέλλοντός σας.

 

ταρω Ταύρος: Ο Ερημίτης
Για όσους από εμάς ζούμε σύγχρονες ζωές στη Δύση, δεν υπάρχει κάποιο καλό σημείο αναφοράς για τον Ερημίτη. Όχι ένα ρεαλιστικό, τουλάχιστον. Μην ανησυχείτε, αυτή η κάρτα δεν προτείνει να πάτε διαλογιστείτε σε μια βουνοκορφή. Έχει να κάνει με την επεξεργασία της σοφίας, να πάρετε αυτά που έχετε μάθει από τους μεγάλους στοχαστές των αιώνων και να τα εξισορροπήσετε με όσα έχετε μάθει από την δική σας εμπειρία.

zodia-taro-45

Δεν χρειάζεται να γυρίσετε την πλάτη σας στην κοινωνία για να το κάνετε αυτό, αλλά για τώρα είναι καλύτερο να μην μοιραστείτε τη διαδικασία σας με ένα ακροατήριο. Χαμηλώστε την ένταση του ήχου του εξωτερικού χάους και αρχίστε να ακούτε τι συμβαίνει στο εσωτερικό. Υπάρχει σοφία εκεί.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Δίδυμοι: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Κυνηγάτε κάτι που κάνει την καρδιά σας να φωτίζει και το παίρνετε… υπάρχει κάτι καλύτερο; Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει να μπαίνετε σε μια ευτυχισμένη μάχη και να φεύγετε με τα λάφυρα του πολέμου. Αυτός ο Ιππότης σας λέει ότι ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ευθύνη του συναισθηματικού σας πεπρωμένου.

Είστε άξιοι και ικανοί να εκφράσετε αυτό το βάθος. Είτε έχει να κάνει με το να εκφράσετε την αγάπη σας στο ταίρι σας, να ζητήσετε περισσότερο ρομαντισμό ή να μοιραστείτε τις στιγμές σας πλήρως με τους φίλους και την οικογένειά σας, ήρθε η ώρα να μπείτε βαθύτερα. Όπως λένε και οι Μπιτλς: «η αγάπη που παίρνεις είναι ίση με αυτή που δίνεις».

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος ιχθεις

ταρω Καρκίνος: Ο Άσος των Κυπέλλων
Ο Άσος των Κυπέλλων προοιωνίζει έναν νέο συναισθηματικό κύκλο, μια εποχή που μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε κέρδη που έχουν σχέση με τη συναισθηματική ικανοποίησή σας. Αυτή η κάρτα είναι το ζευγάρωμα και η σύνδεση – η επικοινωνία με τους άλλους είναι προκαθορισμένη. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα όσο αφορά τη σύνδεσή σας με τους άλλους.

Μπορεί να σημαίνει ότι θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που εύκολα θα καλωσορίσετε στη ζωή σας, μπορεί να είναι μια νέα αρχή ή νέα ξεκινήματα σε σχέσεις που ήταν προβληματικές στο παρελθόν, ίσως ακόμη και τα δύο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι η ώρα για σας να εκφραστείτε ελεύθερα. Προχωρήστε και δείξτε στους ανθρώπους που αγαπάτε, πόσο πολύ τους νοιάζεστε.

zwdia-768

ταρω Λέων: Ο Ακόλουθος των Ξιφών
Αυτή η κάρτα δείχνει ότι εκτίθεστε σε εναλλακτικές απόψεις. Κάτι σας έχει εμπνεύσει να διερευνήσετε διάφορες πλευρές ενός ζητήματος, να μαζέψετε πληροφορίες από πολλές πηγές και να αποστάξετε όλες τις γνώσεις σε χρήσιμη φιλοσοφία. Μην είστε άκαμπτοι στον τρόπο σκέψης σας – δεν πειράζει να αλλάξετε άποψη, εάν νέες πληροφορίες σας προσφέρουν βαθύτερη κατανόηση ενός θέματος.

Αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για να διερευνήσετε μια νέα ιδέα ή να δώσετε φωνή σε μια νέα φιλοσοφία. Μερικές φορές δεν ξέρουμε πραγματικά τι σκεφτόμαστε, μέχρι να προσπαθήσουμε να μοιραστούμε τις απόψεις μας. Γράψτε γι’ αυτές, μιλήστε γι’ αυτές, μοιραστείτε τη μοναδική σας οπτική. Τα πράγματα αλλάζουν μέσα στο μυαλό σας και αυτό είναι καλό.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Παρθένος: Ο Τροχός της Τύχης
Ο Τροχός της Τύχης προοιωνίζει μια απρόσμενη – αλλά ευχάριστη – αλλαγή. Αυτή η κάρτα ανακοινώνει μια εκπληκτική ευκαιρία ή μια αναπάντεχη πρόσκληση: θα κάνετε μια εξαιρετική συναυλία, θα ρίξετε το κορίτσι (ή τον πρίγκιπα), θα πάρετε μια αύξηση ή ένα μπόνους, μπορεί να κερδίσετε ένα βραβείο για ένα σχέδιο… κάτι προς αυτή την κατεύθυνση.

Μπορεί να θέτετε όλη σας την εστίαση και την προσοχή σε έναν τομέα της ζωής σας, προσπαθώντας να επιτύχετε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αλλά αυτή είναι μια ξαφνική μίνι-επανάσταση που θα συμβεί σε μια εντελώς διαφορετική περιοχή. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν αφήνουμε τις προσδοκίες και τη διαχείριση, υπάρχει χώρος για να εκδηλωθεί η μαγεία. Αυτή την εβδομάδα να είστε ανοικτοί, για να λάβετε ένα μεταφορικό καλάθι με δώρα από το σύμπαν. Είναι πιθανό να εμφανιστεί από εκεί που δεν το περιμένετε.

zwdia-zodia-astrologia-65