ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 04-10/09 B

taro-mythoi-alitheies

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 04-10/09 B

ταρω Ζυγός: Το Οκτώ των Ξιφών
Το Οκτώ των Ξιφών συνήθως σηματοδοτεί μια εποχή που η δική σας φιλοσοφία σας κρατά πίσω. Μπορεί να έχετε κάποια εικόνα για το ποια είναι η ρίζα της απογοήτευσής σας, αλλά εξακολουθείτε να παραμένετε δεσμευμένοι στις παλιές δομές σκέψης σας έτσι κι αλλιώς. Το πρόβλημα είναι πως ο τρόπος κατανόησης των περιορισμών που αισθάνεστε, είναι βασισμένος στο φόβο, η αντίληψή σας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα των επιλογών που έχετε μπροστά σας.

Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, αλλά σταθεροί. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα δεσμά και να αγκαλιάσετε μια νέα φιλοσοφία. Επικεντρώνεστε πάνω σε απογοητεύσεις που είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις προσδοκίες σας, και η ανακούφισή σας βασίζεται σε μια πνευματική αλλαγή. Μπορείτε να βγείτε απ’ αυτό.

 

ταρω Σκορπιός: Το Άρμα
Υπάρχουν κάποιες κάρτες ταρώ που προτείνουν ακινησία και περισυλλογή. Υπάρχουν κάποιες άλλες κάρτες που προτείνουν σχεδίαση και προγραμματισμό, έρευνα αγοράς. Υπάρχουν κάποιες κάρτες που λένε «Περιμένετε» ή ακόμη και «Γυρίστε πίσω τώρα!». Το Άρμα από την άλλη, λέει: «Ελάτε, ελάτε, πάμε»! Αυτή η κάρτα σας καλεί να αναλάβετε δράση, να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω, να κάνετε αυτά που λέτε.

zodia-taro-45

Κυνηγήστε αυτά που θέλετε, κάντε τα να συμβούν. Αυτή είναι μια κίνηση προς τα εμπρός. Θα μπορούσε να είναι ένα μακρύ ταξίδι, που ίσως να μην είστε απολύτως σίγουροι για την καλύτερη διαδρομή ή ακόμα και για το πού βρίσκεται η γραμμή του τερματισμού. Δεν πειράζει. Αυτή η κάρτα λέει ότι είναι ώρα να κινηθείτε – δέστε τη ζώνη ασφαλείας σας και περάστε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω Τοξότης: Το Επτά των Κυπέλλων
Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει μια πληθώρα ευκαιριών στη διάθεσή σας, αλλά αυτή η κάρτα προοιωνίζει μια φάση που μόνο μερικές από αυτές είναι πραγματικά βιώσιμες. Από το Κέρας της Αμάλθειας αυτών που θα μπορούσαν να είναι, κάποιες επιλογές θα εξαφανιστούν σαν ατμός όταν πάτε να τις αδράξετε αυτή την εβδομάδα. Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικές από τις επιλογές σας προτού βρείτε τη σωστή.

Η φαντασία από μόνη της δεν θα εκδηλώσει τίποτα – πρέπει να βάλετε λίγη δουλειά. Υπάρχουν ένα ή δύο δώρα για εσάς εκεί έξω. Αυτή είναι μια ευκαιρία να ασκήστε την μη-προσκόλληση στα αποτελέσματα και την εμπιστοσύνη ότι θα είστε σε θέση να κρατηθείτε πάνω σε αυτά, που είναι πραγματικά τα καλύτερα για την εξέλιξή σας.

ταρω Αιγόκερως: Το Εννέα των Ράβδων
Αυτό το Εννέα προστατεύει τις προσπάθειές σας. Έχετε πολλά που θέλετε να καταφέρετε, πολλά να κάνετε, πολλά σίδερα μέσα στη φωτιά. Με όλα αυτά που έχετε να κάνετε, αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει να φροντίζετε τον εαυτό σας. Ακολουθήστε την ώθησή σας, αλλά βεβαιωθείτε πως εμπλέκεστε σε δραστηριότητες που σας παθιάζουν πραγματικά.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλιστεί η επιτυχία. Δεσμευτείτε σε αυτό που σας εμπνέει πραγματικά και τιμήστε το ένστικτό σας, όταν σας προτρέπει να αφήσετε αυτό που δεν σας εμπνέει. Δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα – ή δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα τόσο καλά. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε τις μάχες σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Υδροχόος: Το Αστέρι
Το Αστέρι είναι έμπνευση, ελπίδα, καθοδήγηση. Πρόκειται να πάρετε ένα σημάδι, που θα σας πει ότι κινήστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό είναι το πράσινο φως για εσάς. Εάν ψάχνατε για ένα μονοπάτι ή προσευχόσασταν για μια μικρή βοήθεια, θα την βρείτε αυτή την εβδομάδα. Κάτι θα εμφανιστεί για να επαναφορτίσει την πίστη σας, θα πάρετε το αστέρι σας για να ακολουθήσετε.

Εμπιστευτείτε τη θεία βοήθεια και αναζητήστε συγχρονικότητες για να επικυρώσετε αυτή την πραγματικότητα. Κάντε το, πιστέψτε σε σημάδια και οιωνούς, συμβουλευτείτε έναν αστρολόγο, έχετε πίστη σε ένα καλοπροαίρετο, μαγικό σύμπαν.

ταρω Ιχθύες: Οι Εραστές
Οι Εραστές μπορεί να μοιάζουν σεξουαλική κάρτα, αλλά στην πραγματικότητα έχει να κάνει με αυτά που συμβαίνουν στο μυαλό.Μας υπενθυμίζει να επιλέγουμε τις σχέσεις που περιθάλπουν τις ανώτερες, πιο ευτυχείς δυνατότητές μας. Και το αντίθετο, οι σύντροφοί μας είναι σε αυτή τη σχέση για να νιώθουν επίσης καλά για τον εαυτό τους. Υπάρχει μια ισορροπία που πρέπει να βρεθεί, όταν διαπραγματεύεστε τις ανάγκες τις δικές σας και του/της συντρόφου σας.

Αυτή η κάρτα απευθύνεται σε αυτά που επιλέγουμε να κρατήσουμε και σε αυτά που επιλέγουμε να αφήσουμε, για το καλό της σχέσης μας. Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε (ή να ξανά διαπραγματευτείτε) ένα πολύ σημαντικό, προσωπικό συμβόλαιο. Να είστε έξυπνοι, ανοικτοί, πείτε ευγενικά την αλήθεια σας και καταλήξτε σε μια συμφωνία που είναι κερδοφόρα και για τους δύο.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75