ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 05-11/06 A

taro-troxos-tixis

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 05-11/06 A

ταρω Κριός: Το Τρία των Ξιφών
Αυτή δεν φαίνεται να είναι μια κάρτα που προμηνύει χαρά, αλλά δείχνει το τέλος ενός δύσκολου κεφαλαίου, το οποίο στο τέλος θα δείτε ότι έπρεπε να συμβεί. Για τώρα πρέπει να το επεξεργαστείτε. Είναι ένας κύκλος που κλείνει, το χάσμα ανάμεσα σε αυτό που θέλει η καρδιά και σε αυτό που χρειάζεται το μυαλό, που σας ωθεί να αποδεχθείτε μια απώλεια και σας δίνει επιλογές για να προχωρήσετε.

Αυτή η δουλειά μπορεί να είναι δύσκολη και απαιτεί από εσάς να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να βεβαιωθείτε ότι θα ωριμάσετε και θα εξελιχθείτε από αυτή την εμπειρία. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας καθώς προσπαθείτε να λύσετε αυτά τα θέματα.

 

ταρω Ταύρος: Το Έξι των Πεντάκτινων
Αυτή είναι η κάρτα της επένδυσης: επένδυση στο μέλλον σας, επένδυση στις σχέσεις, επένδυση στην κοινότητά σας. Όταν δίνετε κάποια στοιχεία (χρόνο, ενέργεια, χρήμα) σε ένα από τα έργα σας, θα δείτε ανταμοιβές. Κάποιος θα επενδύσει σε εσάς (στις ικανότητές σας, στο προϊόν σας, στις δυνατότητές σας) έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε το ίδιο καλό σε κάποιον άλλο.

zodia-taro-45

Ακόμα κι αν δεν βλέπετε τον εαυτό σας σαν τον τύπο του επενδυτή, αυτή η κάρτα σας προτρέπει να ανοιχτείτε και να λάβετε και στη συνέχεια να δώσετε πίσω – ακριβώς όπως είστε. Είστε πολύτιμοι: έχετε κάτι να συνεισφέρετε και κάτι να κερδίσετε. Αυτή την εβδομάδα εμπιστευτείτε το ρόλο σας μέσα στη ροή.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ταρω Δίδυμοι: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Έχετε κάνει μεγάλα βήματα στη σφαίρα της συναισθηματικής μαεστρίας. Τώρα, το τελευταίο μάθημα σε αυτό τον κύκλο, είναι να αγκαλιάσετε με αγάπη τον εαυτό σας. Η νίκη σας αυτή την εβδομάδα κρύβεται στο να έρθετε σε επαφή με το πώς αισθάνεστε και να τιμήσετε τις ανάγκες σας. Ευτυχώς για εσάς, υπάρχει κάποιος – συχνά μια γυναίκα – που μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό το μάθημα αυτή την εβδομάδα.

Είναι δύσκολο για πολλούς από εμάς να αφήσουμε πίσω μας την ενοχή που συνδέεται με τη φροντίδα του εαυτού μας. Απλά να θυμάστε ότι μπορούμε να φροντίσουμε καλύτερα τους αγαπημένους μας, όταν εμείς οι ίδιοι είμαστε ανανεωμένοι. Να είστε τόσο καλοί με τον εαυτό σας, όσο είστε με τα κοντινά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Καρκίνος: Ο Αυτοκράτορας
Αυτός ο τύπος είναι αρχιτέκτονας – μπορεί να οραματιστεί έναν καλύτερο κόσμο για τον εαυτό του/της και έχει τα κότσια να τον δημιουργήσει. Οπότε, εφόσον αυτή η κάρτα εμφανίστηκε για εσάς αυτή την εβδομάδα, σας ενθαρρύνει να χτίσετε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να χειριστείτε τα εργαλεία μόνοι σας, υπάρχουν επαγγελματίες γι’ αυτό το σκοπό.

Όχι, σε αυτό το σενάριο εσείς είστε το αφεντικό, εσείς είστε ο αρχιτέκτονας, εσείς παίρνετε τις αποφάσεις και αναθέτετε σε τρίτους τη χειρονακτική εργασία (εκτός αν σας αρέσει πολύ να λερώνετε τα χέρια σας, τότε κάντε ό,τι θέλετε). Καθίστε άνετα με την εξουσία σας και κάντε τα πράγματα να συμβούν.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουνιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Λέων: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Αυτή η βασίλισσα είναι έξυπνη και πνευματώδης – ένας καταπληκτικός συνδυασμός για τα πάρτι, γιατί μπορεί να μιλήσει σε οποιονδήποτε για οτιδήποτε. Κλίνει περισσότερο προς την πνευματική πλευρά του φάσματος, πολλοί θα εκπλαγούν όταν μάθουν ότι είχε πολλές απογοητεύσεις στη ζωή. Προτιμά να κρατά την αλήθεια σε ένα όμορφο κουτί με την ένδειξη «για τα μάτια μου και μόνο», δεμένο με μια όμορφη κορδέλα. Πάρτε τα στοιχεία αυτής της βασίλισσας και κάντε την αλήθεια σας όμορφη – μετατρέψτε τη σε τέχνη ή σε ένα blog ή σε ένα σενάριο.

Το γεγονός ότι αυτή η κάρτα έχει εμφανιστεί εδώ για εσάς αυτή την εβδομάδα, προτείνει ότι η γοητευτική επικοινωνία είναι το δώρο σας. Η κοινωνικοποίηση είναι στα χαρτιά, αλλά δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε όλη σας την ωμή ευπάθεια. Το να κερδίσετε νέους θαυμαστές και να δικτυωθείτε, θα είναι παιχνιδάκι αν κρατήσετε την ατμόσφαιρα χαλαρή και όμορφη.

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω Παρθένος: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Αυτή η βασίλισσα είναι γεμάτη τσαγανό, είναι έξυπνη και γεμάτη ζωντάνια, δημιουργική και συγκροτημένη. Αυτή την εβδομάδα, αυτή η κυρία είστε εσείς! Είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα, αφήστε αυτή την ντίβα να γίνει ο οδηγός σας. Πάρτε την ιδιοκτησία των δώρων και της χαράς σας, διατυμπανίστε τα ταλέντα σας, βρείτε ένα ακροατήριο για το ατομικό σας σόου.

Πιστέψτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε μια ξεχωριστή εμφάνιση, οι παπαράτσι περιμένουν να θαμπωθούν από εσάς. Να κάνετε τους άλλους να ζητωκραυγάζουν, είναι αυτό που γεννηθήκατε για να κάνετε. Παρακαλώ θυμηθείτε: δεν χρειάζεται να ζείτε πραγματικά στο Χόλιγουντ για να είστε υπέροχοι. Εμπνευστείτε και μοιραστείτε τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από τον ταχυδρομικό κώδικα ή το επάγγελμά σας.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia - love