ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 05-11/06 B

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 05-11/06 B

ταρω Ζυγός: Ο Κρεμασμένος
Ο Κρεμασμένος είναι η ευκαιρία σας να βιώσετε έναν νέο τρόπο θεώρησης μιας κατάστασης, η ευκαιρία να δοκιμάσετε έναν νέο τρόπο κατανόησης. Ο τρόπος με τον οποίο πλησιάζατε τους στόχους σας, δεν ήταν απόλυτα αποτελεσματικός – και αυτή η κάρτα αναφέρεται στη φάση ακριβώς πριν από μια αποκάλυψη. Μπορεί να σας μοιάζει περισσότερο σαν εμπόδιο – ή ακόμα και σαν τέλμα – αλλά να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας.

Θα πρέπει να θυσιάσετε τους παλιούς τρόπους που κάνατε τα πράγματα, αλλά οι παλιοί τρόποι δεν ήταν αποτελεσματικοί για εσάς ούτως ή άλλως, οπότε στο καλό να πάνε. Αλλά προτού να έχετε την επόμενη μεγάλη ιδέα σας, θα πρέπει να βρείτε μια νέα οπτική γωνία. Πάρτε λίγο χρόνο για να καθαρίσετε το κεφάλι σας και να απελευθερώσετε τα παλιά μοτίβα σκέψης.

 

ταρω Σκορπιός: Ο Θάνατος
Όχι κυριολεκτικά. Έχει να κάνει με τις μεταβάσεις, την ενέργεια που μετατοπίζεται σε νέους τομείς. Η αλλαγή συμβαίνει. Υπάρχει κάτι στη ζωή σας αυτή τη στιγμή – μια δουλειά, μια ιδιότητα, μια σχέση, ένα απόθεμα, μια φιλοσοφία – που πρέπει να αλλάξει για το καλό σας. Όλα θα πάνε καλά. Έχει να κάνει τόσο με τα νέα ξεκινήματα, όσο έχει να κάνει και με τις λήξεις (περίεργο, αλλά έτσι λειτουργεί αυτό).

zodia-taro-45

Η αλλαγή έρχεται – εξελίσσεστε, μεταμορφώνεστε σαν πεταλούδα. Σκεφτείτε να κάνετε ένα μικρό τελετουργικό για να τιμήσετε αυτή την ιεροτελεστία της μετάβασης – όπως κάνουμε για τις αποφοιτήσεις, τους γάμους, τις κηδείες, αλλά κάτι πιο μικρό και πιο προσωπικό. Αυτό θα βοηθήσει τη μετάβασή σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Τοξότης: Το Τρία των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με την αναγνώριση στην καριέρα σας. Έχετε κάνει άλματα όσο αφορά την καριέρα σας, και δέχεστε την επιβεβαίωση καθώς επεκτείνετε τις δεξιότητές σας. Θα διαπιστώσετε ότι σας κάνει να νιώθετε αρκετή ικανοποίηση το να μετατρέπεστε στο άτομο που στρέφονται όλοι, που μπορεί να κάνει τα πάντα… και από στόμα σε στόμα τα νέα εξαπλώνονται.

Έχετε ταλέντο στην πορεία της σταδιοδρομίας που διαλέξατε, και αρχίζετε να παίρνετε δίκαιη αναγνώριση για τη χρήση αυτού του ταλέντου. Αυτό είναι καλό σημάδι για την απόκτηση πελατών και την αύξηση της δυνατότητάς σας να κερδίσετε περισσότερα. Μπορεί επίσης να λάβετε ένα βραβείο καλής δουλειάς ή να πάρετε μια πολύ καλή αξιολόγηση επιδόσεων. Αν είστε ανεξάρτητοι επαγγελματίες, θα έχετε την ευκαιρία να πείτε «ναι» σε νέα έργα αυτή την εβδομάδα και αυτά θα οδηγήσουν σύντομα σε ακόμα περισσότερα. Συγχαρητήρια!

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-taro-astra

ταρω Αιγόκερως: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Αυτός ο κύκλος θα σας βρει με τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να εξελιχθείτε στον οικονομικό τομέα. Δείξτε εμπιστοσύνη στην οξυδέρκειά σας και την ικανότητά σας να παίρνετε τον έλεγχο, να συγκεντρώνετε τις συμβουλές και τα εργαλεία που χρειάζεστε, για να κάνετε την υλική ζωή σας πιο σταθερή. Ώρα να βάλετε ένα σχέδιο σε δράση, να το πάτε στο επόμενο επίπεδο.

Ξεκινήστε την εξοικονόμηση σήμερα. Ή πληρώστε το χρέος σας. Ή κάντε την επιπλέον δουλειά για να πληρώσετε για τις διακοπές σας. Ή αγοράστε το νέο κομμάτι γης. Όποιο κι αν είναι, το οφείλετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας να κάνετε το σωστό με τα χρήματά σας. Να είστε πρακτικοί, να προσέχετε τις λεπτομέρειες, να τσεκάρετε τους αριθμούς… αλλά να προχωράτε μπροστά. Εμπρός λοιπόν, αναλάβετε την ευθύνη του μέλλοντός σας.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουνιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω Υδροχόος: Το Επτά των Κυπέλλων
Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει μια πληθώρα ευκαιριών στη διάθεσή σας, αλλά αυτή η κάρτα προοιωνίζει μια φάση που μόνο μερικές από αυτές είναι πραγματικά βιώσιμες. Από το Κέρας της Αμάλθειας αυτών που θα μπορούσαν να είναι, κάποιες επιλογές θα εξαφανιστούν σαν ατμός όταν πάτε να τις αδράξετε αυτή την εβδομάδα. Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικές από τις επιλογές σας προτού βρείτε τη σωστή.

Η φαντασία από μόνη της δεν θα εκδηλώσει τίποτα – πρέπει να βάλετε λίγη δουλειά. Υπάρχουν ένα ή δύο δώρα για εσάς εκεί έξω. Αυτή είναι μια ευκαιρία να ασκήσετε την μη-προσκόλληση στα αποτελέσματα, και την εμπιστοσύνη ότι θα είστε σε θέση να κρατηθείτε πάνω σε αυτά που είναι πραγματικά τα καλύτερα για την εξέλιξή σας.

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ταρω Ιχθύες: Η Εγκράτεια
Αυτή είναι η ισότητα των αντιθέτων. Το Γιν και το Γιανγκ στριφογυρίζουν, μπερδεύονται και μετατρέπονται σε κάτι ολόκληρο ή σε κάτι εξ ολοκλήρου νέο. Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ενορχηστρώσετε κάποια θεϊκή τέχνη, φέρνοντας μαζί δύο διαφορετικά αντικείμενα (ή φιλοσοφίες ή μορφές τέχνης ή άτομα κλπ) και να δημιουργήσετε μαγεία.

Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, αυτό το έργο είναι γραφτό να γίνει, οπότε τολμήστε και ακολουθήστε τη μούσα σας. Δημιουργήστε κάτι με ένα μέσο που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν ή κάντε κάτι που αγαπάτε με έναν τολμηρό, νέο τρόπο. Καλείστε να ανακυκλώσετε, να συγχωνεύσετε, να ανακατέψετε και να ξανά-ανακατέψετε.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-3-zodia