ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 06-12/03 A

taro-sex

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 06-12/03 A

ζωδια Κριός: Η Πρωθιέρεια
Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Αυτή τη στιγμή η ικανότητά σας να αισθάνεστε αυτό που δεν παρουσιάζεται άμεσα, είναι χρήσιμη. Ξέρουμε ότι έχετε διαίσθηση και πιάνετε την αύρα, αλλά δεν εκτιμάτε πάντα το πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό. Η Πρωθιέρεια λέει ότι η ικανότητά σας να καλείτε τη θεία γνώση, θα είναι ακόμη πιο ισχυρή από όσο συνήθως.

Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κάνει περισσότερες ερωτήσεις, να βρει νέες λύσεις. Μπορεί ακόμη και να θέλετε να κάνετε μαθήματα πάνω στα ταρώ / ρέικι / ερμηνεία των ονείρων / αστρολογία. Ή μπορεί να ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να προσφέρετε τις ψυχικές σας δεξιότητες στους άλλους.

 

ζωδια Ταύρος: Ο Ιππότης των Ξιφών
Αν υπήρχε ποτέ στιγμή για να τιμήσετε τη σοφία σας και να κάνετε τις δύσκολες επιλογές, είναι αυτή. Αυτή είναι η εβδομάδα που πρέπει να είστε απαιτητικοί, να εμπιστεύεστε την πνευματική σας οξύτητα και να κάνετε πράξη τις ιδέες σας. Αν υπάρχει κάτι που σκεφτόσασταν, αυτή την εβδομάδα θα βρείτε τα λόγια να το εκφράσετε.

zodia-taro-45

Εάν ήσασταν ένας «Άμλετ» (όλο μονόλογοι και καμία δράση), έχει έρθει η ώρα να κάνετε πράξη αυτά που λέτε. Δράστε σύμφωνα με τη φιλοσοφία σας, προχωρήστε στις αποφάσεις σας, μοιραστείτε τις επιφοιτήσεις σας. Απλά σιγουρευτείτε ότι ανταποκρίνεστε στην αλήθεια της κατάστασης. Το να ακούτε προσεκτικά, είναι ένα σημαντικό μέρος αυτής της διαδικασίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

tarw-zwdia

ζωδια Δίδυμοι: Ο Θάνατος
Όχι, όχι κυριολεκτικά. Έχει να κάνει με τις μεταβάσεις, την ενέργεια που μετατοπίζεται σε νέους τομείς. Η αλλαγή συμβαίνει. Υπάρχει κάτι στη ζωή σας αυτή τη στιγμή – μια δουλειά, μια ιδιότητα, μια σχέση, ένα απόθεμα, μια φιλοσοφία – που πρέπει να αλλάξει για το καλό σας. Όλα θα πάνε καλά. Έχει να κάνει τόσο με τα νέα ξεκινήματα, όσο έχει να κάνει και με τα τέλη (περίεργο, αλλά έτσι λειτουργεί αυτό).

Η αλλαγή έρχεται – εξελίσσεστε, μεταμορφώνεστε σαν πεταλούδα. Σκεφτείτε να κάνετε ένα μικρό τελετουργικό για να τιμήσετε αυτή την ιεροτελεστία της μετάβασης – όπως κάνουμε για τις αποφοιτήσεις, τους γάμους, τις κηδείες, αλλά κάτι πιο μικρό και πιο προσωπικό. Αυτό θα βοηθήσει τη μετάβασή σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων
Όταν οι Ακόλουθοι εμφανίζονται, μας λένε ότι ένας νέος κύκλος μάθησης έρχεται. Οι Ακόλουθοι φέρνουν νέες πληροφορίες, που πρέπει να απορροφηθούν και να αφομοιωθούν. Αυτή την εβδομάδα θα μάθετε για τη δημιουργία σύνδεσης με τους άλλους

Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν έχετε ζητήσει κάποιον σε πρώτο ραντεβού (ή ίσως σας έχουν ζητήσει), όταν έρχεται η ώρα να πάτε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο, όταν παίρνετε προαγωγή και μεταφέρεστε σε εκείνο το πραγματικά διασκεδαστικό τμήμα. Νιώθετε αυτές τις μαγικές πεταλούδες και δεν μπορείτε παρά να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι για να προχωρήσετε μπροστά με κάποιον / κάτι ξεχωριστό. Αυτή την εβδομάδα επικεντρωθείτε στην ενίσχυση των δεσμών σας με τους άλλους (ρομαντικούς, επαγγελματικούς ή οικογενειακούς) μοιραζόμενοι τον εαυτό σας.

ζωδια Λέων: Το Τέσσερα των Ράβδων
Αυτή είναι μια υπέροχη κάρτα – έχει να κάνει με τις δημόσιες επιδείξεις της δέσμευσης και της αναγνώρισης του ποιος είσαι και ποιος είναι συνδεδεμένος μαζί σου και τι σας φέρνει χαρά. Ξέρω πολλούς ηθοποιούς, και αυτή η κάρτα βγαίνει συχνά σε περιόδους ντεμπούτο – όπως το να μοιράζονται τελικά τη δουλειά τους με ένα δεκτικό και ενθουσιώδες ακροατήριο, που ακολουθείται στη συνέχεια από ένα λαμπερό πάρτι εγκαινίων.

Για όσους δεν είναι ηθοποιοί, μπορεί να είναι ένας γάμος ή ένα δείπνο αρραβώνα – όχι κατ’ ανάγκη του δικού τους. Ή θα μπορούσε να είναι μια νέα δουλειά των ονείρων σας ή το να γίνετε αποδεκτοί σε μια ομάδα ή έναν σύλλογο. Κάτι στο οποίο έχετε βάλει αγάπη και προσπάθεια, αυτή την εβδομάδα θα μπει στη θέση του και θα το νιώσετε σαν νίκη. Και θα είναι διασκεδαστικό. Και θα σας επικυρώσει. Και το αξίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Παρθένος: Το Έξι των Κυπέλλων
Αυτή είναι μία από τις πιο γλυκές κάρτες της τράπουλας. Υποδεικνύει για εσάς μια εβδομάδα αγάπης, ανάλαφρων στιγμών και σύνδεσης. Συχνά όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, ένας παιδικός φίλος (ή ένας παλιός αγαπημένος ή ένας αδελφός κλπ) έρχεται πίσω στη ζωή σας φέρνοντας γλυκές στιγμές και αναμνήσεις.

Ίσως δεν είναι ένα πρόσωπο, αλλά ένα γεγονός ή ένα παλιό τραγούδι ή ένα αντικείμενο που θα ανακαλύψετε, και θα σας θυμίσει από πού έρχεστε και πού θέλατε πάντα να πάτε… πριν η πραγματικότητα της ενηλικίωσης να σας προκαλέσει να ασπαστείτε την πρακτικότητα. Συνεχίστε και να είστε ανέμελοι αυτή την εβδομάδα – αυτή η στάση, η ελαφρότητα, έχει ένα μάθημα για εσάς. Αφήστε τον εαυτό σας να παίξει.

zwdia-3-zodia