ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 07-13/08 B

tarw-kosmos

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 07-13/08 B

ταρω Ζυγός: Ο Ακόλουθος των Ξιφών
Αυτή η κάρτα δείχνει ότι εκτίθεστε σε εναλλακτικές απόψεις. Κάτι σας έχει εμπνεύσει να διερευνήσετε διάφορες πλευρές ενός ζητήματος, να μαζέψετε πληροφορίες από πολλές πηγές και να αποστάξετε όλες τις γνώσεις σε χρήσιμη φιλοσοφία. Μην είστε άκαμπτοι στον τρόπο σκέψης σας – δεν πειράζει να αλλάξετε άποψη, εάν νέες πληροφορίες σας προσφέρουν βαθύτερη κατανόηση ενός θέματος.

Αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για να διερευνήσετε μια νέα ιδέα ή να δώσετε φωνή σε μια νέα φιλοσοφία. Μερικές φορές δεν ξέρουμε πραγματικά τι σκεφτόμαστε, μέχρι να προσπαθήσουμε να μοιραστούμε τις απόψεις μας. Γράψτε γι’ αυτές, μιλήστε γι’ αυτές, μοιραστείτε τη μοναδική σας οπτική. Τα πράγματα αλλάζουν μέσα στο μυαλό σας και αυτό είναι καλό.

 

ταρω Σκορπιός: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων
Όταν οι Ακόλουθοι εμφανίζονται, μας λένε ότι ένας νέος κύκλος μάθησης έρχεται. Οι Ακόλουθοι φέρουν νέες πληροφορίες που πρέπει να απορροφηθούν και να αφομοιωθούν. Αυτή την εβδομάδα θα μάθετε για τη δημιουργία σύνδεσης με τους άλλους.

zodia-taro-45

Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν έχετε ζητήσει από κάποιον πρώτο ραντεβού (ή σας έχουν ζητήσει), όταν έρχεται η ώρα να πάτε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο ή όταν παίρνετε προαγωγή και μεταφέρεστε σε εκείνο το πραγματικά διασκεδαστικό τμήμα. Νιώθετε αυτές τις μαγικές πεταλούδες και δεν μπορείτε παρά να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι για να προχωρήσετε μπροστά με κάποιον / κάτι ξεχωριστό. Αυτή την εβδομάδα επικεντρωθείτε στην ενίσχυση των δεσμών σας με τους άλλους (ρομαντικούς, επαγγελματικούς ή οικογενειακούς) μοιραζόμενοι τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω Τοξότης: Το Εννέα των Ξιφών Αντίστροφα
Η κάρτα αυτή σας προειδοποιεί να μην κάνετε μεγάλο θέμα τα ασήμαντα πράγματα αυτή την εβδομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοήσετε τις ανησυχίες σας, αλλά σας υπενθυμίζει να κρατήσετε χώρο για αυτά που λειτουργούν στη ζωή σας. Σίγουρα υπάρχουν μερικά ενοχλητικά θέματα, που μπορεί να σας αφήνουν άγρυπνους τις νύχτες. Αλλά είναι εύκολο να κολλήσετε σε έναν αρνητικό πνευματικό κύκλο.

Αυτή η κάρτα λέει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσετε την υπερβολική επεξεργασία των προβλημάτων σας. Τώρα είναι ο καιρός να τα πάτε στην επόμενη φάση: θεραπεία. Σταματήστε να ζείτε ξανά το δράμα. Όταν διαπιστώνετε ότι γλιστράτε ξανά στο ίδιο τέλμα, στρέψτε αλλού τις σκέψεις σας. Μπορεί να χρειαστεί πρακτική, αλλά μπορείτε να μάθετε να μειώνετε συνειδητά το άγχος σας και να επιστρέφετε στη ζωή που σας περιμένει.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Αιγόκερως: Το Δέκα των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με τη χαρά της σταθερότητας. Ίσως αυτή να είναι μια καλή δουλειά, που οδηγεί σε μια προκαταβολή για ένα σπίτι. Είτε μια θέση εργασίας μερικής απασχόλησης, η εξόφληση μιας πιστωτικής κάρτας που οδηγεί σε περισσότερο χώρο οικονομικού ελιγμού. Έχει να κάνει με το να έχετε ένα σχέδιο για το μέλλον, και με τις ανάγκες σας που ικανοποιούνται στο παρόν.

Αυτό μπορεί να φαίνεται κάπως πεζό ή ακόμα και βαρετό, αλλά πολλοί άνθρωποι παλεύουν πραγματικά με τα θέματα σταθερότητας. Δώστε στον εαυτό σας ένα φιλικό κτύπημα στην πλάτη, επειδή ήσασταν αρκετά υπεύθυνοι και φροντίσατε για την παρούσα άνεσή σας. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι θα μπορούσατε ή θα έπρεπε να έχετε περισσότερα, αυτή η κάρτα λέει ότι έχετε αρκετούς λόγους για να νιώθετε καλά για αυτά που χτίζετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Υδροχόος: Το Πέντε των Ξιφών
Δεύτερη ευκαιρία! Εάν την πρώτη φορά δεν τα καταφέρατε, προσπαθήστε, προσπαθήστε ξανά. Αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν πρέπει να επιστρέψετε πίσω στο σχεδιαστήριο. Μην το πάρετε ως μια συνολική αποτυχία – σημαίνει ότι έχετε κάποιες εκκρεμότητες. Ώρα να διατυπώσετε ένα σχέδιο. Η πρώτη δοκιμή σας δεν έφερε τα αποτελέσματα που ελπίζατε, οπότε διορθώστε το αυτό με στρατηγική.

Είναι απολύτως πιθανό η αποτυχημένη προσπάθειά σας να οφείλετε στην κακή αναγνώριση – ίσως από ελλιπείς ή παρερμηνευμένες πληροφορίες. Μπορεί να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά κάντε τη να αξίζει τον κόπο. Δεν υπάρχει πλέον απόφαση της στιγμής, βάλτε μέθοδο στην τρέλα σας. Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε το στόχο σας, κάνοντας καλύτερη έρευνα και χαρτογραφώντας την επίθεσή σας εκ των προτέρων.

zwdia-zodia-tarw

 

ταρω Ιχθύες: Το Τέσσερα των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν οι ανασφάλειες υπονομεύουν την ικανότητά σας να συμμετέχετε πλήρως στις σφαίρες επιρροής σας. Αυτό θα μπορούσε να αφορά άμεσα τα οικονομικά σας, όπως για παράδειγμα τις οικονομίες σας, έναν επερχόμενο λογαριασμό, αποθέματα, ακίνητα ή άλλες επενδύσεις. Αλλά εξίσου συχνά αφορά και την αίσθηση της αυτοεκτίμησης που επηρεάζει άλλους τομείς, όπως οι σχέσεις ή η αναζήτηση εργασίας.
Μπορεί να υποτιμήσατε τον εαυτό σας ως εμπόρευμα. Η εστίαση σε αυτό που κάνετε, θα σας βοηθήσει να το αλλάξετε αυτό. Δεν χρειάζεται να βάζετε κάτι φανταχτερό σε αυτό που έχετε ή να ανησυχείτε για το ότι νομίζετε ότι δεν έχετε αρκετά… Είστε αρκετοί, όπως ακριβώς είστε αυτή τη στιγμή. Αυτή την εβδομάδα βρείτε λόγους για να εκτιμήσετε τον εαυτό σας – και υπάρχουν πολλοί!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-66