ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 07-14/01

taro-ilios

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 07-14/01

ζωδια Κριός: Η Δικαιοσύνη
Η αλλαγή θα έρθει, αλλά μια σκιά απομόνωσης ή δυστυχίας θα παραμείνει γιατί κάποιο προσωπικό ή βασικό συστατικό εξακολουθεί να λείπει. Περιμένετε το χρόνο να ακολουθήσει την πορεία του. Θα επανεξετάσετε την ποιότητα της ερωτικής σας ζωής ή τις σχέσεις σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό είναι ακριβώς που θέλετε – ποιότητα, όχι ποσότητα – και μέχρι στιγμής συμβαίνει το αντίστροφο.

ζωδια Ταύρος: Ο Ήλιος
Ιδέες για μια νέα γραμμή εργασίας θα αρχίσουν να σχηματίζονται, μια δελεαστική επιχειρηματική προσφορά ή μια πρόταση για συνεργασία, ή μια πιθανή δικαστική δράση θα συζητηθούν. Δεν θα δείτε τον άνθρωπο, τον οποίο λαχταράει η καρδιά σας, αλλά άλλοι θα αγωνιστούν για να πάρουν τη θέση τους. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας και θα μπορέσετε να δείτε ή να ακούσετε την αλήθεια που θα σας οδηγήσει έξω από την έρημο και θα σας απελευθερώσει.

 

ζωδια Δίδυμοι: Το Εφτά των Ράβδων
Αν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη πρόκληση ή έναν αγώνα, ή κάποια μορφή αντιρρήσεων σε ένα ισχύον καθεστώς, θα πετύχετε αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της θέλησής σας, το θάρρος και την αποφασιστικότητά σας. Αυτό δεν θα είναι εύκολο και δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά θα κερδίσετε στο τέλος. Αν σκέφτεστε να πάρετε μια συγκεκριμένη πορεία δράσης, αυτή η κάρτα σας λέει να το κάνετε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος: Το Τρία των Ράβδων
Είστε σε εξαιρετική θέση και μπορείτε να ερευνήσετε το τι συμβαίνει γύρω σας και να πάρετε έξυπνες αποφάσεις με βάση αυτή σας τη γνώση. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις προτάσεις σας, είτε προφορικά είτε γραπτά. Οι δημιουργικές σας δυνάμεις είναι έτοιμες να βρουν έκφραση. Η έμπνευσή σας μετατρέπεται σε απτή πραγματικότητα. Υπάρχει μια αίσθηση κίνησης γύρω από αυτή την κάρτα, έτσι ακόμα κι αν έχετε ήδη θέσει μεγάλη προσπάθεια και έχετε σημειώσει πρόοδο, δεν έχετε την πολυτέλεια να επαναπαυθείτε στις δάφνες σας για πολύ, γιατί έχετε ακόμα πολλά να επιτύχετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Έχετε φαντασία, είστε δίκαιοι και καλόκαρδοι. Οι άλλοι εμπιστεύονται το ένστικτο και τη διαίσθησή σας. Αυτή η κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει μια γυναίκα που βρίσκεται στη ζωή σας τώρα – αυτή είναι πολύ ευγενική, ζεστή και απαλή.

Είναι πολύ αισθησιακή και μπορεί ακόμη και να είναι μια μητέρα γη, ίσως περιβάλλεται από ένα τσούρμο ευτυχισμένα παιδιά ή αγαπητούς φίλους. Είναι πάντα πιο γεμάτη όταν είναι στο σπίτι της. Υπάρχει κάτι απόκοσμο σε αυτή, γιατί είναι σε επαφή με τις πιο πνευματικές πτυχές της ζωής και ίσως και γιατί είναι έντονα διαισθητική και ψυχική. Είναι στη ζωή σας για να σας δώσει υποστήριξη και αγάπη – μην φοβάστε να την ζητήσετε.

ζωδια Παρθένος: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Αν και ήδη ταλανίζεστε από πολλά προβλήματα, θα αντιμετωπίσετε ό,τι χρειάζεται με ψηλά το κεφάλι σας και θα συνεχίσετε. Ερωτικά προβλήματα θα σας προκαλέσουν να κλειστείτε συναισθηματικά, αλλά το να μην λέτε αυτό που συμβαίνει μέσα σας, θα κάνει την πίεση να συσσωρευτεί. Χαλαρώστε και θα διαπιστώσετε ότι η αγάπη είναι παντού. Να έχετε αυτοπεποίθηση και να στηρίζεστε στον εαυτό σας και συνεχίστε να κατευθύνετε την ενέργειά σας προς την εργασία σας, την έρευνα, ή τις ιδέες σας και προς οποιαδήποτε περιοχή όπου απαιτούνται ηγετικές ικανότητες, επειδή εκεί είναι που βρίσκεται η δύναμή σας τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Ζυγός: Το Οχτώ των Κυπέλλων
Έχετε φτάσει σε ένα σημείο καμπής. Υπάρχουν αλλαγές στο δρόμο για μια σχέση. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας ρομαντικός δεσμός, μια επιχειρηματική σχέση ή μια φιλία που έχει φτάσει σε ένα φυσικό τέλος. Νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε νέα βοσκοτόπια, ακόμα κι αν αυτό μπορεί να συνεπάγεται επώδυνες αποφάσεις και να χρειάζεται να πληγώσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει. Αυτό σηματοδοτεί το τέλος ενός κεφαλαίου στη ζωή σας και την έναρξη ενός νέου. Η κατάληξη θα οδηγήσει σε μια αρχή.

ζωδια Σκορπιός: Το Εννιά των Ράβδων
Ένας παλιός φίλος ή εραστής θα εμφανιστεί ξαφνικά, φέρνοντας μια νέα ευκαιρία που θα μπορούσε να είναι αυτό ακριβώς που θέλετε ή χρειάζεστε. Θα υπάρχουν δύο αγάπες που ανταγωνίζονται για την αγάπη σας και θα προσπαθείτε να λύσετε το δίλημμα ή να βρείτε την απάντηση που θα καταστείλει τη σύγκρουση, αλλά η λύση που θα έρθει είτε θα ραγίσει την καρδιά σας ή θα είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί. Μείνετε στο σκοπό της πρόθεσής σας και αυτού που θέλετε.

ζωδια Τοξότης: Το Πέντε των Ράβδων
Οι επιχειρήσεις θα επεκταθούν, τα οικονομικά θα αυξηθούν και οι μη παραγωγικές, οι ελαττωματικές ή αρνητικές περιοχές θα ξεκαθαριστούν. Ψάξτε τα ελαττώματα και διορθώστε τα. Μεταρρυθμίστε κάποιες από τις ιδέες σας ή τις συμπεριφορές σας και επιλέξτε μια οπτική νίκης αντί για ήττας. Μην συμβιβάζεστε ή μην αποδέχεστε την ήττα, είστε πολύ κοντά στη νίκη. Ενώ η αγάπη και ο έρωτας θα σας βρουν, τα συναισθήματά σας θα ανασταλούν γιατί το μυαλό σας θα είναι σε άλλα πράγματα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως: Ο Άσος των Ξιφών
Θα πάρετε την απόφαση να ενεργήσετε ή να προχωρήσετε σε ένα λιγότερα προβληματικό περιβάλλον ή μια κατάσταση, και να αφήσετε ένα πρόβλημα στη δουλειά σας να περάσει αντί να το πιέζετε. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να ξέρετε ότι η δουλειά σας είναι καλή και στέκεται από μόνη της. Να επιμείνετε, να είστε αποφασιστικοί και μην αφήστε τίποτα να σας αποσπάσει από αυτό που θέλετε. Θα πάρετε ένα απρόσμενο μήνυμα, μια κλήση ή μια απάντηση από κάποιον που του αρέσετε ή σας αγαπά. Αυτή η κάρτα θα μπορούσε επίσης να προμηνύει μια νέα αγάπη, που έρχεται εκεί που δεν το περιμένατε.

ζωδια Υδροχόος: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Είστε αποφασισμένο και σε επαγρύπνηση άτομο και οι καινοτόμες ιδέες σας έχουν τη δυνατότητα για επιτυχία. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο που είναι σημαντικός στη ζωή σας τώρα – είναι αρκετά ισχυρός. Είναι έξυπνος, λογικός και ορθολογιστής, έχει αυστηρό ηθικό κώδικα και έναν ισχυρό αέρα αρχής. Είναι σε θέση να κρίνει τις καταστάσεις με καθαρότητα. Είναι ένας καλός φίλος σε μια κρίση, οπότε αυτή η κάρτα μπορεί να σας λέει να ζητήσετε επαγγελματικές συμβουλές, να στηριχθείτε στη δύναμη του χαρακτήρα σας ή να κρατήσετε απόσταση από τα τρέχοντα προβλήματά σας, προκειμένου να τα αντιμετωπίσετε αντικειμενικά.

ζωδια Ιχθύες: Η Εγκράτεια
Θα κληρονομήσετε πνευματική ενθάρρυνση και θετικές αλλαγές κοιτάζοντας πέρα από τα όριά σας. Κάποιος – που του αρέσετε πολύ – θα σας δώσει κάτι ή θα σας λούσει με τη γενναιοδωρία του. Αυτό μπορεί να υποδεικνύει κάποιο πνευματικό δώρο επίσης. Θα εκπλαγείτε από την ικανότητά σας να μετατρέψετε μια αρνητική κατάσταση σε μια πολύ θετική, ανακατευθύνοντας μόνο την ενέργειά σας. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει μια βαθιά διαπεραστική πνευματική εμπειρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις