ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 08-14/05 A

taro-ilios

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 08-14/05 A

ταρω Κριός: Ο Άσος των Ξιφών Αντίστροφα
Φαίνεται ότι τα πράγματα πάνε στραβά στον τομέα της επικοινωνίας για εσάς. Αυτό που εννοούσατε, δεν ήταν αυτό που ακούστηκε ή δεν καταλάβατε καλά κάτι που προσπαθούσε κάποιος να μοιραστεί μαζί σας. Δεν πειράζει, συμβαίνει. Το σημαντικό είναι να φτάσετε στην καρδιά της παρεξήγησης, αντί να βράζετε στη σκέψη της ή να γκρινιάζετε στους άλλους.

Ηρεμήστε δύο λεπτά. Προσπαθήστε ξανά. Αυτή τη φορά προσπαθήστε να λάβετε υπόψη το ακροατήριό σας και έχετε υπομονή. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ότι είναι αποδεκτό να εκφράζετε αυτά που νιώθετε – αλλά έχετε στο νου σας ότι είναι επίσης σημαντικό να ακούτε.

 

ταρω Ταύρος: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Σελώστε τα άλογά σας, στρατιώτες. Ήρθε η ώρα να μπείτε στην οικονομική μάχη. Αυτός ο κύκλος θα σας βρει εξοπλισμένους, για να προχωρήσετε μέσα στην οικονομική αρένα. Δείξτε εμπιστοσύνη στην οξυδέρκειά σας και η ικανότητά σας να παίρνετε τον έλεγχο. Να συγκεντρώνετε τις συμβουλές και τα εργαλεία που χρειάζεστε, για να κάνετε την υλική ζωή σας πιο σταθερή. Ώρα να βάλετε ένα σχέδιο σε δράση, να το πάτε στο επόμενο επίπεδο.

zodia-taro-45

Ξεκινήστε την εξοικονόμηση σήμερα. Ή πληρώστε το χρέος σας. Ή κάντε την επιπλέον δουλειά για να πληρώσετε για τις διακοπές σας. Ή αγοράστε το νέο κομμάτι γης. Όποιο κι αν είναι, το οφείλετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας να κάνετε το σωστό με τα χρήματά σας. Να είστε πρακτικοί, να προσέχετε τις λεπτομέρειες, να τσεκάρετε τους αριθμούς… αλλά να προχωράτε μπροστά. Εμπρός λοιπόν, αναλάβετε την ευθύνη του μέλλοντός σας. (Επίσης, πάρτε μπρος καθαρίζοντας τις ντουλάπες σας για να απαλλαχθείτε από τα άχρηστα που καταλαμβάνουν χώρο).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Δίδυμοι: Το Οκτώ των Ξιφών Αντίστροφα
Το Οκτώ των Ξιφών συνήθως σηματοδοτεί μια εποχή, που η δική σας φιλοσοφία σας κρατά πίσω. Το γεγονός ότι είναι αντεστραμμένη για όσας αυτή την εβδομάδα, δείχνει ότι έχετε κάποια εικόνα για το τι σας κρατά κάτω, αλλά εξακολουθείτε να παραμένετε δεσμευμένοι στις παλιές δομές σκέψης σας έτσι κι αλλιώς.

Η αλλαγή της στάσης σας μπορεί να απαιτεί ένα χαστούκι στο παλιό εγώ σας, αλλά τελικά αυτό είναι προς το συμφέρον σας. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, αλλά αυστηροί. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα δεσμά και να αγκαλιάσετε μια νέα φιλοσοφία. Ανοίξτε το μυαλό σας – νέες σκέψεις θα δημιουργήσουν νέες εμπειρίες, αν αφήσετε τον εαυτό σας να εξελιχθεί ψυχικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Καρκίνος: Το Οκτώ των Ράβδων
Φροντίστε να έχετε μπαταρία στο κινητό σας, βενζίνη στο αυτοκίνητο και να τσεκάρετε όλα τα email σας. Πολλές ευκαιρίες βρίσκονται μπροστά σας αυτή την εβδομάδα και δεν θα θέλετε να χάσετε καμία πρόσκληση. Ήρθε η ώρα της απόδοσης όλης της ενέργειας που έχετε επενδύσει. Φαίνεται πως οι μικροί καρποί που έχετε σπείρει, αρχίζουν να ανθίζουν.

Πραγματικά, όλα αυτά που σας εμπνέουν και τροφοδοτούν το πάθος σας, έρχονται προς τα πάνω σας με υψηλή ταχύτητα. Έρχονται με τέτοια ταχύτητα για την ακρίβεια, που αν δεν είστε προετοιμασμένοι να τα αρπάξετε, θα σας προσπεράσουν. Προετοιμαστείτε να πηδήξετε!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Λέων: Το Δύο των Πεντάκτινων
Έχετε μεγάλα σχέδια. Ενώ χειρίζεστε τα καθημερινά πράγματα, βάζετε λίγα ακόμα ξύλα στη φωτιά. Συχνά, αυτή η κάρτα δείχνει μια δεύτερη δουλειά ή ένα χόμπι ή μια δημιουργική απασχόληση ή μια υποχρέωση, που καταναλώνει τόσα από τους πόρους σας όσα και η κανονική σας δουλειά. Έχετε πολλά να διαχειριστείτε, αλλά αυτή η κάρτα δηλώνει ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Να ξέρετε πως σε ό,τι κι αν αποφασίσετε να αφιερώσετε τον εαυτό σας θα πάρει κάποιο χρόνο για να αποκτήσει μορφή, αλλά μην ανησυχείτε, θα το κάνει. Απλά θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε ταχυδακτυλουργικά για λίγο. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα εντυπωσιαστούν όλοι όταν θα τα καταφέρετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ταρω Παρθένος: Το Τέσσερα των Ξιφών
Επιτέλους, ώρα για διάλλειμα. Έχετε πιεστεί πολύ, θα πρέπει να επαναφορτιστείτε. Δεν πειράζει, συμβαίνει και στους καλύτερους από εμάς. Αυτή την εβδομάδα καλείστε να αναλάβετε τη φροντίδα του εαυτού σας. Αυτή η κάρτα προτείνει έναν υπνάκο, ένα διάλλειμα, ένα αφρόλουτρο ή ακόμα και μια ολόκληρη ημέρα σε spa. Μπορεί ακόμη και να σας καλεί να απεξαρτηθείτε σε μεγαλύτερη κλίμακα… ως κέντρο αποτοξίνωσης.

Ίσως αυτή η κάρτα να σας υπενθυμίζει να αφιερώνετε χρόνο στο διαλογισμό κάθε μέρα. Αυτά δεν είναι κακά νέα ή κάποιου είδους κοσμική τιμωρία – είναι αυτοσυντήρηση. Σκεφτείτε τη κατ’ αυτό τον τρόπο: αν προσέξετε τον εαυτό σας τώρα, θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσετε την επόμενη πρόκληση με αποφασιστικότητα και ξεκάθαρο μυαλό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις