ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 09-15/10 Β

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 09-15/10 Β

ταρω Ζυγός: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων

Αυτή η Βασίλισσα είναι η πιο γόνιμη μέσα στη τράπουλα. Δεν σημαίνει απαραίτητα εγκυμοσύνη, είναι μια μεταφορά που μπορεί να επεκταθεί και να στα όριά της να μπουν τα δημιουργικά έργα, η γέννηση νέων πηγών εσόδων, η ανακαίνιση του σπιτιού, και ούτω καθεξής.

Εμφανίζεται όταν η ζωή προσφέρει αφθονία. Σηματοδοτεί μια περίοδο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη ζωή που σας προσφέρει ασφάλεια. Προτείνει μια στάση ευγνωμοσύνης, και η άνεση θα γίνει η καθημερινότητά σας (μέσα σε λογικά πλαίσια, σαφώς). Δεν σημαίνει ότι θα κερδίσετε το λαχείο, ούτε ότι θα γίνετε μια οικογένεια βεληνεκούς Ωνάση. Δείχνει τη ζωή που μέσα από τα δικά σας μέσα, όπως τη σταθερότητα, σας επιτρέπει να χαρείτε τις απλές, σαρκικές απολαύσεις.

zodia-taro-45

 

ταρω Σκορπιός: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Σελώστε τα άλογά σας, στρατιώτες. Ήρθε η ώρα να μπείτε στην οικονομική μάχη. Αυτός ο κύκλος θα σας βρει εξοπλισμένους για να προχωρήσετε μέσα στην οικονομική αρένα. Δείξτε εμπιστοσύνη στην οξυδέρκεια σας και η ικανότητά σας να παίρνετε τον έλεγχο, να συγκεντρώνετε τις συμβουλές και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κάνετε την υλική ζωή σας πιο σταθερή.

Ώρα να βάλετε ένα σχέδιο σε δράση, να το πάτε στο επόμενο επίπεδο. Ξεκινήστε την εξοικονόμηση σήμερα. Ή πληρώστε το χρέος σας. Κάντε μια επιπλέον δουλειά, ή αγοράστε είναι νέο κομμάτι γης. Ξέρετε τι είναι σωστό για εσάς, και είναι σωστό να είστε πιο ενεργητικοί με τους πόρους σας. Να είστε πρακτικοί, να προσέχετε τις λεπτομέρειες, να τσεκάρετε τους αριθμούς… αλλά να προχωράτε μπροστά. Εμπρός λοιπόν, αναλάβετε την ευθύνη του μέλλοντός σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω Τοξότης: Η Σελήνη

Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί μια περίοδο αγνώστου. Είναι απλά μια φάση, αλλά προς το παρόν τα πράγματα δεν είναι αυτά που φαίνονται. Είναι δύσκολο να βρείτε το Δρόμο σας στο σκοτάδι, οπότε επιβραδύνετε. Πάρτε μια ανάσα – ή τρεις. Αφήστε κάθε σας προσδοκία, προς το παρόν, αφήστε την ανάγκη σας να ελέγξετε ή να δαμάσετε αυτήν την ευμετάβλητη κατάσταση. Μην πολεμάτε το ρεύμα, πλεύστε στη ροή του.

Αυτή είναι μια στιγμή Γιν, η διαίσθησή σας είναι καλύτερη οδηγός, απ’ ότι είναι η όρασή σας. Να ξέρετε ότι ακόμα και τα κοινά, καθημερινά πράγματα φαίνονται παράξενα (ακόμα και τρομακτικά!), όταν παραμορφώνονται από την σκιά. Αυτό περίπου σημαίνει η κάρτα της Σελήνης. Τα πράγματα θα επιστρέψουν στο κανονικό σχήμα τους κάτω από το φως του ήλιου. Έχετε την πίστη ότι ο ήλιος θα ανατείλει και πάλι.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Αιγόκερως: Ο Άσος των Κυπέλλων

Ο Άσος των Κυπέλλων προοιωνίζει έναν νέο συναισθηματικό κύκλο, μια εποχή που μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε κέρδη που έχουν σχέση με τη συναισθηματική ικανοποίηση σας. Αυτή η κάρτα είναι το ζευγάρωμα και η σύνδεση – η επικοινωνία με τους άλλους είναι προκαθορισμένη. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα όσον αφορά τη σύνδεσή σας με τους άλλους.

Μπορεί να σημαίνει ότι θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που εύκολα θα καλωσορίσετε στη ζωή σας, μπορεί να είναι μια νέα αρχή ή νέα ξεκινήματα σε σχέσεις που ήταν προβληματικές στο παρελθόν, ίσως ακόμη και τα δύο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι η ώρα για σας να εκφραστείτε ελεύθερα. Προχωρήστε και δείξτε στους ανθρώπους που αγαπάτε πόσο πολύ τους νοιάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω Υδροχόος: Οι Εραστές

Οι Εραστές μπορεί να μοιάζουν σαν σεξουαλική κάρτα, αλλά στην πραγματικότητα έχει να κάνει με αυτά που συμβαίνουν στο μυαλό Διαφορετικοί άνθρωποι βγάζουν διαφορετικές πτυχές και ποιότητες από μέσα μας, οπότε γιατί να μην επιλέξουμε τη σχέση που περιθάλπει τις ανώτερες, πιο ευτυχείς δυνατότητες σε μας; Και το αντίθετο – οι σύντροφοί μας είναι σε αυτή τη σχέση για να νιώσουν καλά για τον εαυτό τους, επίσης. Υπάρχει μια ισορροπία που πρέπει να βρεθεί, όταν διαπραγματεύεστε τις ανάγκες τις δικές σας και του / της συντρόφου σας.

Αυτή η κάρτα απευθύνεται σε αυτά που επιλέγουμε να κρατήσουμε και σε αυτά που επιλέγουμε να αφήσουμε για το καλό της σχέσης μας. Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε (ή να ξανά διαπραγματευτείτε) ένα πολύ σημαντικό, προσωπικό συμβόλαιο. Να είστε έξυπνοι, ανοικτοί, πείτε ευγενικά την αλήθεια σας και περιμένετε να καταλήξετε σε μια συμφωνία που είναι κερδοφόρα και για τους δύο.

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Ιχθύες: Το Οκτώ των Πεντάκτινων

Αυτή είναι η κάρτα της κινητήριου δύναμης. Δεν έχετε λάβει την αναγνώριση που σας αξίζει – όχι ακόμα, τουλάχιστον. Αλλά η φήμη σας έχει αρχίσει να εξαπλώνεται. Έχετε πολύ παραγωγική δουλειά, πιθανόν, για το προσέξετε, αλλά οι ανώτεροί σας έχουν παρατηρήσει την μαεστρία σας. Ή ίσως από η δουλειά σας ακούγεται στόμα σε στόμα ευχαριστημένου πελάτη σε δυνητικό και οι παραγγελίες σας αυξάνονται.
Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε στα πάνω σας, οπότε μείνετε εκεί ακριβώς και συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε, όπως ακριβώς το κάνετε. Αυτή την εβδομάδα, η μοναδική δέσμευσή σας στη τέχνη σας θα σας φέρει περισσότερες ανταμοιβές απ’ όσες περιμένατε.