ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 10-16/07 A

tarw-kosmos

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 10-16/07 A

ταρω Κριός: Η Αυτοκράτειρα
Γονιμότητα, δημιουργικότητα, αισθησιασμός: αυτές είναι όλες οι λέξεις-κλειδιά για την Αυτοκράτειρα. Αυτές οι έννοιες θα ανθίσουν στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ακολουθήσετε τις δημιουργικές σας παρορμήσεις, από τη φύτευση στο μαγείρεμα έως τη διακόσμηση και τον σχεδιασμό πάρτι και τις καλλιτεχνικές προσπάθειες. Οτιδήποτε για να ενισχύσετε και να ομορφύνετε και να καλλιεργήσετε καλές στιγμές με χαρούμενους ανθρώπους, εκεί είναι που θα λάμψετε.

Αυτή η κάρτα αντηχεί επίσης στην ευαισθησία, αλλά για να γίνω σαφής, αυτό δεν είναι το ίδιο με την παθητικότητα. Έχει να κάνει με το να είστε ανοιχτοί για να λαμβάνετε προσκλήσεις, φιλοφρονήσεις, δώρα, επισκέψεις, κλπ. Είναι επίσης μια φανταστική εβδομάδα για να μείνετε έγκυος, αν το θέλετε. Αν δεν έχετε σκοπό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, προσέξτε.

 

ταρω Ταύρος: Το Τέσσερα των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν οι ανασφάλειες υπονομεύουν την ικανότητά σας να συμμετέχετε πλήρως στις σφαίρες επιρροής σας. Αυτό θα μπορούσε να αφορά άμεσα τα οικονομικά σας, όπως για παράδειγμα τις οικονομίες σας, έναν επερχόμενο λογαριασμό, αποθέματα ή ακίνητα ή άλλες επενδύσεις. Αλλά εξίσου συχνά αφορά και την αίσθηση της αυτοεκτίμησης που επηρεάζει άλλους τομείς, όπως οι σχέσεις ή η αναζήτηση εργασίας.

zodia-taro-45

Μπορεί να υποτιμήσατε τον εαυτό σας ως εμπόρευμα. Η εστίαση σε αυτό που κάνετε, θα σας βοηθήσει να το αλλάξετε αυτό. Δεν χρειάζεται να βάζετε κάτι φανταχτερό σε αυτό που έχετε ή να ανησυχείτε γιατί νομίζετε ότι δεν έχετε αρκετά… Είστε αρκετοί, όπως ακριβώς είστε αυτή τη στιγμή. Αυτή την εβδομάδα βρείτε λόγους για να εκτιμήσετε τον εαυτό σας, υπάρχουν πολλοί.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω Δίδυμοι: Το Πέντε των Ξιφών Αντίστροφα
Ώρα να αναθεωρήσετε ένα σχέδιο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Έχετε αναγνωρίσει ότι το σχέδιο Α δεν έφερε τα αποτελέσματα που ελπίζατε, οπότε αλλάξτε το. Αυτό δεν είναι ήττα. Είναι απολύτως πιθανό το σχέδιο Α να βασίστηκε σε κακή αναγνώριση (παρεξηγήσεις, παραδοχές).

Αυτή η κάρτα δεν υποδηλώνει ότι έχετε κολλήσει σε ένα πόλεμο που δεν μπορεί να κερδηθεί. Αυτή η κάρτα σας λέει να εξαρτάστε λιγότερο από αυτά που ακούσατε μέσω των άλλων και περισσότερο σε άμεσα αποδεικτικά στοιχεία και στην επικοινωνία. Εξετάστε όλα τα δεδομένα, κάντε συγκεκριμένες ερωτήσεις, ακούστε. Μόλις έχετε ξεκαθαρίσει όλα τα γεγονότα, τότε μπορείτε να φτιάξετε την επίθεσή σας. Κάντε το.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Καρκίνος: Ο Τρελός
Αγαπητοί μου, αφήστε πίσω σας όποια τυχόν αρνητική χροιά έχετε συνδέσει με τον όρο «Τρελός». Αυτή είναι μια ευχάριστη κάρτα. Προτείνει ελαφρότητα στο πρόσωπο των νέων εμπειριών. Υπάρχει ένα νέο ταξίδι μπροστά σας, νέα σχέδια να κάνετε, νέες ευκαιρίες, νέα πρόσωπα… νέα, νέα, νέα! Είναι σαν να έχετε μια άδεια σελίδα. Τώρα, αν είστε τύποι τρελοί με τον έλεγχο, ίσως να μην νιώσετε τόσο ενθουσιασμένοιμε την αλλαγή.

Το να βάζουμε τον εαυτό μας σε νέες καταστάσεις συχνά απαιτεί την ικανότητα να κάνουμε λάθη, να τεστάρουμε την αντοχή μας, να μαθαίνουμε νέες δεξιότητες, να ζητάμε οδηγίες… και ίσως ακόμη και να νιώθουμε λίγο ανόητοι μέχρι να τις συνηθίσουμε. Αλλά ακόμα και αν συνήθως προτιμάτε να διατηρείτε τη φήμη σας, ξέρετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα άλμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Λέων: Το Δέκα των Ξιφών
Το ξέρω πως δεν φαίνεται διασκεδαστική κάρτα, αλλά σημαίνει πως το δυσάρεστο κεφάλαιο έχει πλέον περάσει. Μετά από μια δύσκολη φάση μπορεί να είναι δύσκολο να μην κολλάτε στην αδικία, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να προσδιοριστεί από αυτή.

Είτε είναι ένα πρόβλημα σχέσης, ένα πρόβλημα στη δουλειά ή ένα κακό συμβόλαιο, κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και αφήστε το να φύγει. Θρηνήστε γι’ αυτό και αποδεχτείτε το τέλος του, γιατί το να παραμείνετε δεν βοηθάει την εξέλιξή σας. Μόλις το απελευθερώσετε πραγματικά, θα δημιουργήσετε χώρο για κάτι άλλο. Υπάρχει όντως ικανοποίηση στην άλλη πλευρά. Το χειρότερο έχει περάσει, αλήθεια, και τα πράγματα μπορούν να γίνουν μόνο καλύτερα.

ταρω Παρθένος: Ο Κρεμασμένος Ανάποδα
Ξυπνήστε! Αυτή η κάρτα σας λέει ότι περιμένατε στο περιθώριο αρκετά. Πρόσφατες συνθήκες μπορεί να σας είχαν κάνει να χάσετε το χρόνο σας ή να περιμένατε για τη σειρά σας, αλλά μην βολεύεστε στον πάγκο. Ήρθε η ώρα να κάνετε τη μεγάλη σας κίνηση, οπότε σηκωθείτε και κάντε το αίμα σας να τρέξει. Κάντε ένα μεταφορικό τέντωμα πριν ξεκινήσετε τον αγώνα για ένα καινούριο πρότζεκτ ή κεφάλαιο στη ζωή σας.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera