ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 10-16/07 B

tarw-krisi

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 10-16/07 B

ταρω Ζυγός: Η Εγκράτεια
Αυτή είναι η ισότητα των αντιθέτων. Το Γιν και το Γιανγκ στριφογυρίζουν, μπερδεύονται και μετατρέπονται σε κάτι ολόκληρο ή σε κάτι εξ ολοκλήρου νέο. Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ενορχηστρώσετε κάποια θεϊκή τέχνη, φέρνοντας μαζί δύο διαφορετικά αντικείμενα (ή φιλοσοφίες, ή μορφές τέχνης, ή άτομα, κλπ) και να δημιουργήσετε μαγεία.

Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, αυτό το έργο είναι γραφτό να γίνει, οπότε τολμήστε και ακολουθήστε τη μούσα σας. Δημιουργήστε κάτι με ένα μέσο που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν ή κάντε κάτι που αγαπάτε με έναν τολμηρό, νέο τρόπο. Καλείστε να ανακυκλώσετε, να συγχωνεύσετε, να ανακατέψετε και να ξανά ανακατέψετε.

 

ταρω Σκορπιός: Ο Ιππότης των Ξιφών
Δεν υπήρχε ποτέ καταλληλότερη στιγμή για να τιμήσετε τη σοφία σας και να κάνετε δύσκολες επιλογές. Αυτή είναι η εβδομάδα που πρέπει να είστε απαιτητικοί, να εμπιστεύεστε την πνευματική σας οξύτητα και να κάνετε πράξη τις ιδέες σας. Αν υπάρχει κάτι που σκεφτόσασταν, αυτή την εβδομάδα θα βρείτε τα λόγια να το εκφράσετε. Εάν ήσασταν σαν τον Άμλετ (όλο μονόλογοι και καμία δράση), έχει έρθει η ώρα να κάνετε πράξη αυτά που λέτε. Δράστε σύμφωνα με τη φιλοσοφία σας, προχωρήστε στις αποφάσεις σας, μοιραστείτε τις επιφοιτήσεις σας. Απλά σιγουρευτείτε ότι ανταποκρίνεστε στην αλήθεια της κατάστασης. Το να ακούτε προσεκτικά, είναι ένα σημαντικό μέρος αυτής της διαδικασίας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Τοξότης: Το Έξι των Ξιφών
Τι θα λέγατε για ένα μικρό ταξιδάκι; Το Έξι των Ξιφών έχει να κάνει με τη μετακίνηση σε πιο πράσινα λιβάδια. Η παραδοσιακή ερμηνεία των ταρώ μπορεί να προτείνει μια κυριολεκτική μετακίνηση, αλλά είναι εξίσου πιθανό να είναι μια φιλοσοφική. Ξέρετε, μια διανοητική στροφή. Μερικές φορές, μια αποκάλυψη οδηγεί σε μια εντελώς νέα κατανόηση του σύμπαντος.

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια μεγάλη ιδέα, που θα σας αφήσει τόσο αλλαγμένους που θα ταξιδέψετε σε ένα εντελώς νέο πρότυπο. Αυτό είναι καλό, θα σας επιτρέψει να πλεύσετε πέρα από τα παλιά εμπόδια και προς μεγαλύτερες και καλύτερες εμπειρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Αιγόκερως: Το Δύο των Πεντάκτινων
Έχετε μεγάλα σχέδια. Ενώ χειρίζεστε τα καθημερινά πράγματα, βάζετε λίγα ακόμα ξύλα στη φωτιά. Συχνά, αυτή η κάρτα δείχνει μια δεύτερη δουλειά ή ένα χόμπι ή μια δημιουργική απασχόληση ή μια υποχρέωση, που καταναλώνει τόσο από τους πόρους σας όσο και η κανονική σας δουλειά. Έχετε πολλά να διαχειριστείτε, αλλά αυτή η κάρτα δηλώνει ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Να ξέρετε πως σε ό,τι κι αν αποφασίσετε να αφιερώσετε τον εαυτό σας, θα πάρει κάποιο χρόνο για να αποκτήσει μορφή – αλλά μην ανησυχείτε, θα το κάνει. Απλά θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε ταχυδακτυλουργικά για λίγο. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα εντυπωσιαστούν όλοι όταν θα τα καταφέρετε.

zwdia-fotia

ταρω Υδροχόος: Το Έξι των Ράβδων
Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου κάρτες. Αυτό είναι το περπάτημα στο κόκκινο χαλί (μεταφορικά, τουλάχιστον.) Είναι μια πορεία νίκης. Εμφανίζεται συνήθως όταν τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται με κάποιο τρόπο – κλείνοντας μια συναυλία, κερδίζοντας ένα βραβείο, λαμβάνοντας έναν καλό βαθμό σε μια εργασία ή κάτι τέτοιο.

Συχνά υπάρχει μια δημιουργική πλευρά σε αυτό, όπως το να κερδίσετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο κοινοτικό θέατρο. Θα νιώσετε σαν να γίνεται παρέλαση για την επιστροφή σας και θα είστε η βασίλισσα (ή ο βασιλιάς, αν επιμένετε). Θα είστε στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, οπότε να είστε ευγενικοί με τους άλλους ανθρώπους (δηλαδή τους οπαδούς σας).

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ταρω Ιχθύες: Το Άρμα
Υπάρχουν κάποιες κάρτες ταρώ που προτείνουν ακινησία και περισυλλογή. Υπάρχουν κάποιες άλλες κάρτες που προτείνουν σχεδίαση και προγραμματισμό, έρευνα αγοράς. Υπάρχουν κάποιες κάρτες που λένε «περιμένετε» ή ακόμη και «γυρίστε πίσω τώρα!». Το Άρμα από την άλλη, λέει «ελάτε, ελάτε, πάμε»! Αυτή η κάρτα σας καλεί να αναλάβετε δράση, να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω, να κάνετε αυτά που λέτε.

Κυνηγήστε αυτά που θέλετε, κάντε τα να συμβούν. Αυτή είναι μια κίνηση προς τα εμπρός. Θα μπορούσε να είναι ένα μακρύ ταξίδι, που ίσως να μην είστε απολύτως σίγουροι για την καλύτερη διαδρομή ή ακόμα και για το πού βρίσκεται η γραμμή του τερματισμού. Δεν πειράζει. Αυτή η κάρτα λέει ότι είναι ώρα να κινηθείτε – δέστε τη ζώνη ασφαλείας σας και περάστε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

zodia-zvdia-75