ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 11-17/09 A

taro-mythoi-alitheies

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 11-17/09 A

ταρω κριός: Το 9 των Ράβδων
Το «Εννέα» είναι ο προστάτης των προσπαθειών σας. Είναι πολλά αυτά που θέλετε να καταφέρετε, πολλές οι υποχρεώσεις σας, πολλά τα σίδερα που έχετε στη φωτιά. Γι’ αυτό αυτή η κάρτα έρχεται να σας υπενθυμίσει να φροντίζετε τον εαυτό σας.
Προχωρήστε και αδράξτε τις ευκαιρίες, αρκεί οι δραστηριότητες που εμπλέκεστε να σας ενθουσιάζουν. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στην επιτυχία!

Αφοσιωθείτε σε αυτά που πραγματικά σας εμπνέουν και να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας για όσα δεν αξίζει να σας απασχολήσουν. Επειδή δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα – τουλάχιστον όχι όλα μαζί και άρτια – επιλέξτε με σύνεση τις μάχες σας.

 

ταρω ταύρος: Ο Μάγος
Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους που καταφέρνουν να βρουν πλεονεκτήματα σε κάθε περίσταση – όπως εσείς αυτή την εβδομάδα! Χρειάζεται πρακτική και προσόντα, αλλά κυρίως πίστη στις ικανότητές σας να αντεπεξέλθετε. Το κοινό σας δεν γνωρίζει πόση προσπάθεια καταβάλετε στα παρασκήνια, οι θαυμαστές σας θεωρούν ότι έχετε μαγικές δυνάμεις όταν κάνετε τα πάντα να δείχνουν τόσο εύκολα.

zodia-taro-45

Τώρα οι πράξεις σας θα εντυπωσιάσουν και η φήμη σας θα απογειωθεί, φέρνοντάς σας νέες επιτυχίες και καλύτερες ευκαιρίες. Αφήστε το κοινό σας εντυπωσιασμένο, ενώ εσείς θα ξέρετε ότι το μυστικό είναι η εξάσκηση και… η σκηνική παρουσία σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω δίδυμοι: Το 8 των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα είναι ο πρόδρομος μιας περιόδου με βαθιά συναισθήματα. Μπορεί να είναι θετικά, μπορεί και όχι – το βέβαιο είναι πως θα σας κατακλύσουν. Ίσως βιώνετε κάποια θέματα, από τα οποία θέλετε να διαφύγετε για να ανακουφιστείτε από το βάρος τους. Δεν θα υπάρχει πρακτική λύση που θα κατευνάσει αυτή την παλίρροια αισθημάτων, όμως θα πάρετε το σπουδαίο μάθημα να τιμάτε αυτό που νιώθετε.

Ενίοτε θα αφήνετε το κύμα των συναισθημάτων να σας παρασύρει, ενίοτε θα καταφέρνετε να αδράξετε αυτό το κύμα και να το τιθασεύσετε! Μην φοβάστε το βάθος των αισθημάτων και μην ακούσετε το μυαλό σας. Η καρδιά σας είναι αυτή που σας λέει τι πραγματικά χρειάζεστε. Αποδειχθείτε το και θα βρείτε τον τρόπο να αντεπεξέλθετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω καρκίνος: Η Κρίση
Συνήθως αυτή η κάρτα απεικονίζει την «ημέρα της κρίσης», με τρομπέτες να ηχούν καθώς άνθρωποι κάθε ηλικίας και φύλου βγαίνουν από τον θάνατο στο φως. Όσο δυσοίωνο κι αν φαντάζει, οι γνώστες κατανοούν ότι αποτελεί κάλεσμα να βγείτε από το παρελθόν και να εμπιστευτείτε μια καινούργια και φρέσκια ζωή.

Είναι η ελευθερία από τα λάθη του παρελθόντος, τις πικρίες του παρελθόντος, τα ανεκπλήρωτα όνειρα. Είναι η απελευθέρωση από ανώριμες προσδοκίες και σπασμωδικές κινήσεις, είναι η αναγνώριση της ώριμης συνείδησής σας. Είναι η συγχώρεση και η αποδοχή, των άλλων και του εαυτού σας. Αυτή την εβδομάδα θα επιτύχετε αν κοιτάξετε πίσω σας, για να δείτε πόση διαδρομή έχετε διανύσει και πόση ομορφιά υπάρχει στο κάθε βήμα της πορείας σας!

zwdia-768

ταρω λέων: Ο Ιεροφάντης
Αυτός είναι ένας διδάσκαλος, ο μεταδότης της παγκόσμιας σοφίας, το στήριγμα της κοινωνίας, ένας σοφός μπροστάρης. Αποστολή του είναι να υπενθυμίζει σε όλους τις απλές αξίες: να φέρεστε στους άλλους όπως θέλετε να σας φέρονται, τα πάντα χρειάζονται ένα μέτρο, η ομορφιά βρίσκεται στα μάτια αυτού που κοιτά.

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να είστε εσείς αυτή η αγνή και κατανοητική επιρροή προς τους άλλους. Όσο απαρχαιωμένο ή παλιομοδίτικο κι αν φαντάζει, ηγηθείτε με μεγαλείο. Όταν σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε το απείθαρχο και ακραίο ή το δοκιμασμένο και αληθινό, εσείς προτιμήστε το δεύτερο!

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω παρθένος: Το 6 των Ράβδων
Αυτή είναι μια εξαιρετική κάρτα, το κόκκινο χαλί του σύμπαντος – μεταφορικά τουλάχιστον! Είναι μια πορεία θριάμβου και εμφανίζεται όταν αναγνωρίζονται τα ταλέντα σας με οποιονδήποτε τρόπο. Μπορεί να κλείσετε μια καλή συμφωνία, να κερδίσετε ένα βραβείο, να λάβετε μια γραπτή επιβράβευση.

Συχνά υπάρχει μια δημιουργική πτυχή σε αυτό, όπως το να πάρετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια περίσταση. Θα νιώσετε σαν να παρελαύνετε στην πόλη, με εσάς να ηγείστε! Θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό φροντίστε να είστε ευγενείς προς τους λάτρεις σας!

zodia-zvdia-75