ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 11-17/09 B

anapodes-kartes-taro

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 11-17/09 B

ταρω ζυγός: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει καλά την έμπνευση, ξέρει να εμπιστεύεται το ένστικτο και να τιμά την παρόρμηση για να διεκδικήσει αυτά που θέλει – και ενθαρρύνει και άλλους να κάνουν το ίδιο! Δεν είναι κάτι που ξέρουν όλοι να το κάνουν, δεν ξέρουν όλοι ότι μπορούν. Αυτή την εβδομάδα έρχεται να σας δώσει την ευκαιρία, να ηγηθείτε μιας ομάδας προς ένα όραμα που βλέπετε μόνο εσείς.

Ακόμη κι αν δεν ήσασταν εντελώς πεπεισμένοι ότι μπορείτε να επιτύχετε σε αυτό το εγχείρημα, τώρα θα σας δώσει το περιθώριο να το αποδείξετε στον εαυτό σας μια για πάντα! Αν ήσασταν βέβαιοι ότι έχετε τα φόντα να ηγηθείτε, τώρα σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη θεωρία! Αν μείνετε εστιασμένοι, θα μάθετε πολλές νέες τεχνικές επί της αρχηγίας.

 

ταρω σκορπιός: Το 10 των Ξιφών
Αυτή η κάρτα έρχεται να σας ενθαρρύνει, με το κλείσιμο ενός ανεπιθύμητου κεφαλαίου. Μετά από μια δύσκολη διαδρομή μπορεί να σας είναι δύσκολο να ξεπεράσετε κάποιες αδικίες, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να καθοριστεί από αυτές. Δεν έχει σημασία αν το πρόβλημα αφορά τη σχέση σας, τον εργασιακό σας χώρο ή μια επαγγελματική συμφωνία. Ό,τι κι αν αφορά, θα κάνετε μεγάλη χάρη στον εαυτό σας να το αφήσετε πίσω σας.

zodia-taro-45

Θρηνήστε την απώλεια και αποδεχθείτε τη λήξη του, γιατί όσο εμμένετε σε αυτό δεν βοηθάτε την εξέλιξή σας. Μόλις το συνειδητοποιήσετε, θα ανοίξει επιτέλους ο χώρος για κάτι καινούργιο και θα νιώσετε ικανοποίηση στην αντίπερα όχθη! Το χειρότερο έχει περάσει, μόνο τα καλύτερα σας αναμένουν στο εξής.

zwdia-3-zodia

ταρω τοξότης: Ο Κρεμασμένος
Αυτή η κάρτα είναι η ευκαιρία σας να βιώσετε έναν καινούργιο τρόπο θέασης των πραγμάτων, είναι η ευκαιρία να δοκιμάσετε άλλες οδούς κατανόησής τους. Ξέρετε ότι δεν ήταν ιδιαίτερα αποδοτική η πρακτική που προσεγγίζατε τα θέματά σας ως τώρα, γι’ αυτό σας δίνεται μια περίοδο χάριτος και επιφοίτησης. Μπορεί να σας φανεί σαν ένα πρόσχωμα ή χαντάκι, όμως πρέπει να δώσετε ένα περιθώριο υπομονής στον εαυτό σας.

Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε τον τρόπο που λειτουργούσατε ως τώρα, κάτι που είναι θετικό αφού δεν απέδιδε. Ωστόσο πριν περάσετε στη νέα σπουδαία ιδέα σας, δημιουργήστε ένα στρατηγικό πλεονέκτημα για εσάς – αφιερώστε λίγο χρόνο στο να αδειάσετε το κεφάλι σας από τις παλιές σκέψεις!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω αιγόκερως: Ο Διάβολος
Μπορεί το άκουσμα αυτής της κάρτας να σας τρομάζει λίγο, όμως ουσιαστικά δεν είναι δυσοίωνη και ζοφερή. Αυτό που συμβολίζει, είναι ότι είστε παγιδευμένοι σε κάτι αρνητικό για εσάς. Σας περιορίζει και δεν σας επιτρέπει να γίνετε το ολοκληρωμένο και υγιές και ευτυχισμένο άτομο που θέλετε να είστε!

Μπορεί να αφορά μια συνήθεια, όπως το τσιγάρο, το ποτό, το ανθυγιεινό φαγητό ή τον εθισμό στο διαδίκτυο. Μπορεί επίσης να αφορά ένα άτομο, κάποιες πεποιθήσεις σας, τη δουλειά σας, ένα χόμπι που απομυζά το χρόνο και την ενέργειά σας. Έτσι παραμένετε αποκομμένοι και δεν προχωράτε τους στόχους σας σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται για να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας κατά πρόσωπο, γιατί είναι βέβαιο ότι δεν θέλετε να παραμείνετε σε αυτές τις δεσμεύσεις για πάντα!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω υδροχόος: Το 10 των Κυπέλλων
Αυτή είναι μια εξαιρετικά αίσια κάρτα που αφορά την ολοκλήρωση και την καρποφορία, την κορύφωση ενός κύκλου όπου όλα βρίσκουν τη θέση τους και συναρμολογούνται! Απευθύνεται στους τομείς των σχέσεών σας, γι’ αυτό θα επικυρώσει τους δυνατούς συναισθηματικούς δεσμούς σας και το βάθος των αισθημάτων.

Αυτή την εβδομάδα θα δείτε ξεκάθαρα όσα λειτουργούν σωστά στη ζωή σας, θα νιώσετε ευγνώμονες για την ευλογία της παρουσίας καλών ανθρώπων γύρω σας! Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια γιορτή, για να τιμήσετε και να εκφράσετε όλα τα θερμά σας αισθήματα. Ο κύκλος σας είναι ευρύς, δυνατός και υποστηρικτικός!

 

ταρω ιχθύες: Η Αρχιέρεια
Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας! Η ικανότητά σας να νιώθετε όσα δεν δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο, θα σας φανεί πολύ χρήσιμη αυτή την περίοδο. Διαθέτετε το χάρισμα της διαίσθησης και νιώθετε τις δονήσεις στην ατμόσφαιρα, ωστόσο δεν εκτιμάτε πάντα την αξία αυτού του αγαθού.

Τώρα η ικανότητά σας να επικαλείστε την ανώτερη συναίσθηση, θα είναι πιο ισχυρή απ’ όσο συνήθως. Αν κάτι δεν σας φαντάζει σωστό, τολμήστε να κάνετε περισσότερες ερωτήσεις ή να βρείτε καινούργιες προσεγγίσεις. Είναι πιθανό να έχει έρθει η στιγμή να εξωτερικεύσετε τις δυνατότητές σας, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσετε τις ικανότητές σας και σε άλλους!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις