ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 11-17/09

tarw-kosmos

 

Ταρω εβδομαδας 11 εως 17 Σεπτεμβριου

ζωδια Κριός: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Θα περάσετε μέσα από τις αντιξοότητες, θα δείτε τα πράγματα με τον τρόπο που πραγματικά είναι και θα τα ρυθμίσετε σωστά στις προσωπικές σας υποθέσεις. Επίσης, κάποιος που αποφεύγατε ή είχατε παραπλανήσει πρόκειται να σας καλέσει. Το να παραμένετε σε παρελθοντικά ειδύλλια μπορεί να προκαλέσει μόνο πόνο, οπότε απελευθερώστε τα και αφήστε τα να φύγουν.

Συμμαζέψτε τις απείθαρχες σκέψεις σας και μην ανταποκρίνεστε με προϋποθέσεις. Να είστε αμερόληπτοι, να μην αποφασίζετε από πριν και μην κρίνετε.

zodia-taro-45

 

ζωδια Ταύρος: Η Δικαιοσύνη

Η αλλαγή θα έρθει, αλλά μια σκιά απομόνωσης ή δυστυχίας θα παραμείνει γιατί κάποιο προσωπικό ή βασικό συστατικό εξακολουθεί να λείπει. Περιμένετε το χρόνο να ακολουθήσει την πορεία του. Θα επανεξετάσετε την ποιότητα της ερωτικής σας ζωής ή τις σχέσεις σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό είναι ακριβώς που θέλετε – ποιότητα, όχι ποσότητα – και μέχρι στιγμής συμβαίνει το αντίστροφο.

ζωδια Δίδυμοι: Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Νέες ευκαιρίες θα φτάσουν σύντομα – πιθανώς θα συνδέονται με καλλιτεχνικά εγχειρήματα, κάποιο συναισθηματικό θέμα ή μια πνευματική αναζήτηση κάποιου είδους. Ο ενθουσιασμός σας, προσκαλεί ευκαιρίες και καλές προοπτικές. Είστε καλλιτεχνικοί, αλλά εύκολα βαριέστε αυτή τη στιγμή.

Αυτή η κάρτα μπορεί να συμβολίζει επίσης ένα πρόσωπο που είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή – είναι πιθανώς ένας άνθρωπος που είναι ευαίσθητος, φιλικός και σας εκτιμά. Αυτός μπορεί να είναι δημιουργικός και ιδεαλιστικός, αλλά δεν είναι γνωστός για την πρακτική του στάση στη ζωή.

zwdia-66

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Καρκίνος: Το Οχτώ των Ξιφών

Είστε παγιδευμένοι σε μια δύσκολη κατάσταση και αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει διαφυγή. Στην πραγματικότητα παραλύετε από τους δικούς σας φόβους και δεν είστε τόσο περιορισμένοι όσο φαντάζεστε. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε δεν είναι τόσο άσχημα ή αδιάλυτα όσο νομίζετε, αλλά είστε πάρα πολύ φοβισμένοι ή αναστατωμένοι για να τα εξετάσετε ορθολογικά. Ωστόσο, θα δείτε σύντομα τον δρόμο προς τα εμπρός και θα είστε σε θέση να απελευθερωθείτε από αυτές τις περιοριστικές συνθήκες. Η υπομονή και η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

ζωδια Λέων: Το Εννιά των Ράβδων

Θα πρέπει να κρατήσετε τα τωρινά σας χρήματα και τις περιστάσεις σας, γιατί μπορεί σύντομα να βρεθείτε αντιμέτωποι με πολλά αιτήματα για το χρόνο ή τα χρήματά σας. Για παράδειγμα, θα πρέπει να διατηρήσετε τις ενέργειές σας και να μαζέψετε λεφτά και να κατανοήσετε ότι αυτή δεν είναι καλή στιγμή για να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, όπως μια μετακόμιση ή αλλαγή εργασίας. Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να βασιστείτε στη δύναμη του χαρακτήρα σας και στην αποφασιστικότητά σας για να πετύχετε. Η θέση σας είναι ισχυρή και η αντίθεσή σας θα ηττηθεί. Ωστόσο, αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση και τη βιασύνη.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Παρθένος: Το Πέντε των Κυπέλλων

Θα πάρετε τον έλεγχο μιας κατάστασης και θα αναλάβετε περισσότερο έλεγχο ή υπευθυνότητα για τον εαυτό σας και την ευημερία σας. Θα ψάξετε, αλλά δεν θα βρείτε και η καρδιά σας θα ξέρει πως θα είναι μια κενή νίκη να αποδεχτείτε μια σχέση που έρχεται σε αντίθεση με τη φύση σας ή το να είστε με κάποιον μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε μια ορμή της στιγμής. Περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί μια καθαρή κατεύθυνση ή μέχρι να έρθει αυτό που θέλετε πραγματικά.

ζωδια Ζυγός: Το Έξι των Κυπέλλων

Αν και θα περιβάλλεστε από κάτι που θα είναι ικανοποιητικό, δεν θα νιώθετε πλήρεις ή ικανοποιημένοι και η καρδιά σας θα φωνάζει για κάτι που θα καταστείλει τη μοναξιά σας ή θα καλύψει ένα κενό. Αν και ποθείτε έναν μόνο, θα έχετε μια υπερβατική εμπειρία που θα ανοίξει την καρδιά σας σε νέες δυνατότητες. Χαλαρώστε και αφήστε μερικές ιδέες να έρχονται και να παρέρχονται. Όταν θα φτάσει η σωστή, θα το ξέρετε.

ζωδια Σκορπιός: Το Οχτώ των Πεντάκτινων

Σύντομα θα ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ ή ένα εγχείρημα και κάποιες από τις ιδέες σας θα υποστηριχτούν από κάποιον που θα σας παρέχει απτή βοήθεια ή προσφορά χορηγίας. Μην προσπαθήσετε να επιβάλετε θέματα, περιμένετε τα πράγματα να αλλάξουν από μόνα τους. Δεν είναι η στιγμή για να επιβάλετε την γνώμη σας. Αν προσπαθήσετε, δεν θα πάρετε αυτό που θέλετε ή θα τσακωθείτε με τους συναδέλφους σας. Αν απλά περιμένετε, θα αποκτήσετε σημαντική βοήθεια ή μέσα. Η αγάπη μπορεί να είναι δύσκολο να δεχτεί σωστές βάσεις, αλλά κάποιος θα φωτίσει τη ζωή σας (ή θα είναι το καλύτερο πράγμα στη ζωή σας) και αν δεν υπάρχει κάποιος ξεχωριστός τώρα, θα προσελκύετε τον έρωτα όπως η μέλισσα το μέλι.

ζωδια Τοξότης: Η Βασίλισσα των Ράβδων

Είστε γοητευτικοί και συμπαθητικοί. Το γόνιμο μυαλό σας και το στοργικό σας πνεύμα, σας εξασφαλίζει τη δημοτικότητά σας. Είστε πρακτικοί. Μια γυναίκα που είναι πολύ ευπροσάρμοστη, βρίσκετε στη ζωή σας τώρα. Δεν μπορεί μόνο να λειτουργεί το δικό της σπίτι αποτελεσματικά, αλλά έχει επίσης πολλά εξωτερικά ενδιαφέροντα. Είναι μια καλή οικοδέσποινα και οι άνθρωποι απολαμβάνουν να είναι μαζί της γιατί είναι τόσο ζωντανή, καλόκαρδη και έχει πάντα συναρπαστικά πράγματα να πει. Ενδιαφέρεται για τους άλλους ανθρώπους και ως εκ τούτου, είναι συχνά το πρώτο άτομο που θα ακούσει τις ιστορίες της θλίψης τους. Παρά το γεγονός ότι έχει πολύ στοργική φύση, θα βάλει στην θέση του κατ’ ευθείαν όποιον προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί. Προσπαθήστε να αποκομίσετε τα προσόντα της και να ακούσετε τις συμβουλές της.

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως: Το Οχτώ των Κυπέλλων

Θα ξεκινήσετε ένα νέο έργο, ένα εκπαιδευτικό μάθημα ή μια κερδοφόρα επιχείρηση. Μάθετε πώς να δημιουργείτε μια σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και τον Θεό για περιόδους κρίσης και κάντε μια προσπάθεια να θυμάστε τις μεταφυσικές αρχές σας. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να παγώσετε τις ερωτήσεις ή τα γιατί του μυαλού σας και απλά να εμπιστευτείτε. Μπορείτε να περιμένετε μια χωρίς άγχος, αλλά μη ικανοποιητική συνάντηση με κάποιον ξεχωριστό. Εάν, όμως, η σχέση σας υπάρχει ήδη, η συσσωρευμένη πίεση ή η αρνητικότητα μπορεί να δημιουργήσει αισθήματα αποξένωσης ή να την κάνουν να χαλάσει.

ζωδια Υδροχόος: Το Δύο των Ράβδων

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει κάποιον που ξέρει τι κάνει και που του δίνεται μια τεράστια ευκαιρία. Αυτός μπορεί να είστε εσείς ή ένα πρόσωπο που σύντομα θα σας απασχολήσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτός είναι κάποιος που ξέρει ότι είναι σε ισχυρή θέση και ενεργεί ανάλογα. Μπορεί να υπάρχει μια επιχειρηματική συνεργασία στον δρόμο, ή μπορεί να αρχίσετε σύντομα τις διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ιδιοκτησίας. Είστε υπεύθυνοι και ώριμοι. Η δύναμη σας και η θέλησή σας μετατρέπει τις ιδέες σε πραγματικότητα. Τα κίνητρά σας είναι ευγενή.

zwdia-taro-astra

ζωδια Ιχθύες: Ο Μάγος

Υπάρχουν νέες ευκαιρίες σας που θα σας οδηγήσουν να επιδείξετε τα ταλέντα σας, αποδεικνύοντας την αυθεντικότητα και την εφευρετικότητα σας. Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε την ψεύτικη σεμνότητα και να χτυπήσετε προς μια νέα, τολμηρή κατεύθυνση, να επωφεληθείτε από τη διαίσθηση σας, τη φαντασία και τις δημιουργικές σας ικανότητες. Δεν θα πρέπει να μπείτε σε μια τέτοια φρέσκια αρχή ελαφρά τη καρδία – υπάρχει συχνά ένα στοιχείο πονηριάς ή αμφιβολίας, ή κάποια δύσκολη απόφαση μπορεί να πρέπει να παρθεί. Αυτή η κάρτα είναι ιδιαίτερα ευοίωνη για επιχειρηματικές δραστηριότητες και οικονομικά θέματα, διότι δείχνει ότι έχετε ότι χρειάζεται για να πετύχετε. Μπορεί επίσης να δείχνει πως ένας σημαντικός άνθρωπος θα μπει στη ζωή σας, είτε ως σύμβουλος, φίλος, εραστής ή συνεργάτης. Αυτός θα γνωρίζει πολύ καλά τη δύναμη που κρατάει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις